121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Végét szerintem is elkúrták, olyan semmilyen volt az egész. Csinálnak mást is amúgy, állítólag open world rpgt ők is.
  • Kongy
    A PS3 Super Slim fasza, meg hiba nélkül működik, csak a lemezeket kell belepattintanod ezerrel, mert felültöltős.. ami enyhén szar szerintem. De ezen ha túlteszed magad egy fantasztikus gép, sok kihagyhatatlan exkluzív címmel. Ha a fontosabb PS3 címekkel végeztél jöhet a PS4, és a várakozás a hasonlóan fasza nextgen címekre :))
  • cloud.strife
    A rendes Sony kamerák, fényképezők japánok.
  • Evoluti0N
    Szerintem újonnan már csak Super Slimet tudsz venni. Szerintem nincs hibás széria. Az új gépek között tuti nincs. Én is egyelőre a PS3-at ajánlom. Mire letolod a sok bepótolandó játékot, addigra lejjebb megy valamennyire a PS4 ára és több játék is lesz rá.
  • greyfox
    Szia!
    Én egyelőre a ps3-at ajánlanám, mert van mit bepótolni, ha még nem volt!
    Kapásból tudnék mondani 10 musthave címet!

Ha PC-s csúcsgrafikához vagy szokva, akkor inkább PS4, de a játékkínálat egyelőre nagyon szűkös.
  • davids014
    Fifa 14-ben van magyar felirat?
  • arty
    :D
  • Moby
    Hacsak ez a gond, ezen vágyad kielégítésére elegendő a vatera, és 2khuf :D
  • arty
    azért jópofa lenne egy made in japan kütyü a lakásban ;))) (régen, kb 6 éve a sanyo vetitőm még az volt, azóta semmi)
  • Moby
    Úgytűnik igen. A mostani szállítmány legalábbis így volt. Bár az is tisztán látszik, hogy ennek mostanra az égvilágon semmi jelentősége.
  • bome9
    Egyébként eszméletlen jó a fogása a DS4-nek. Tényleg premium minőség.
  • arty
    kz bundle mind kinai gép?
    csak a nembundle japán?
  • bome9
    Megjött nekem is a ps4, délután megyek tv-t venni hozzá. :)

Kérdésem az lenne, hogy Killzone bundle-t vettem, a dobozán van psn+ 14 napos free feltüntetve, de a kódot hol találom hozzá, hogyan aktiválhatom?

Még nincs psn+om, majd januárban vennék 1 éveset, de addig kipróbálnám már ha van ez a 14 napos trial :D
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Gondolkodom konzol vásárláson a jövő év elején.
    Abban szeretném a véleményeteket kérni, hogy PS3-at érdemes-e még venni? Most azok elég jó áron kaphatók. Lesznek arra még új játékok, vagy már teljesen átfognak állni PS4-re? Illetve vásárlásnál mire kell odafigyelni? /Ez alatt azt értem, hogy van e olyan széria amelyik hibás, vagy hasonló infók/

Előre is köszönöm!
  • Kongy
    Persze, nyitócímnek bőven jó. Egy arpó ízelítő abból, ami majd még jön.
  • Moby
    >A következő üzlet ahol tudnék venni 40 mérföldre van és nincs kedvem kocsikázni

Hát kis túlzással ennyit autózok minden nap az irodám és az otthonom között, szóval most ezért nem foglak sajnálni ^.^
    Amúgy meg csinálsz egy fiókot, beregeled a bankkártyád, és már vásárolhatsz is.
  • Moby
    Összességében sokkal jobban tetszett, mint a 3, sőt, a mai ratatanyomiságok között egészen jóféle ratatanyomiság volt, a gg-től megszokott bitangerős artal. Csak jó lenne, ha ezek srácok is belekezdenének mostmár valami másba is. Egyébként nyitócímnek tökéletes.
  • puma1
    Sziasztok!sikerült nekem is beszereznem egy ps4et. A kérdésem az lenne, hogy játékot tudok letölteni rá a playstation storeból? A következő üzlet ahol tudnék játékot venni 40 mérföldre van és nincs kedvem kocsikázni. (külföldön élek ha ez számít valamit) előre is köszönöm
  • Moby
    Mindenképp.
  • Kongy
    Hát baromság volt. Már a 3. rész sem igazán ragadott meg. Ez meg kb ugyanaz, csak szebb grafikával, pár újítással.

Az inFamous Second Son-ra leszek nagyon kíváncsi, meg a Watch_Dogs-ra, de legfőképpen az új Uncharted-ra. Itt le merem fogadni, hogy a látványtól be fogunk szarni.
  • TasManXT
    Multi pörög majd?
  • Moby
    Ha már KZ: tegnap lepörgött a vége, ami hihetetlen gyengére sikeredett. Összességében még így is a legjobb killzone rész volt a teknó miatt, élvezeti faktorban meg a kettővel vetekszik.
  • Moby
    Forradalmat? Killzonetól??
    Fail! :)
  • Kongy
    De csak miután feladtad a Knack-et.. :P

Nem tudom Killzone rajongó emberek.. Nekem annyira nem jön be a játék. Oké szép, ezt aláírom, oké, stabil 30 fps, azt is aláírom, még a legnagyobb akcióban is, de... a grafikát 30 perc folyamat játék után megszokom, és akkor jön elő az az érzés, hogy megint egy klisétengerben úszkálok... Ugyan azok a jól ismert ősrégi elemek mindenütt. Van pár újítás, pl drón touchpaddal, de ez elenyésző, nem elég. Az igazi forradalomra még várni kell. Nem sokat hozzáteszem.
  • Moby
    Hát ugye egyrészt sokkal több nem is áll rendelkezésre. Másrészt meg marhajó, hogy mindez egy olyan "demo" kapcsán, amiről azóta pontosan tudjuk, hogy nem ps4-en futott :D Szóval ha az a "demo" 4 gigát használt, akkor végleges beéri hárommal is...
  • RealCián
    Ráadásul a KZ-t akkor fejlesztették, amikor úgy tudták, hogy a PS4-ben 4GB Ram lesz, ezért csak 4 GB-ot használ.
  • gazgoblin
    tényleg szép ez, de azért az hogy a c3,bf4 sehol se lenne az költői túlzás
  • cloud.strife
    Nekem Ustream share-el vannak gondok. Konkrétan nem megy. Elindul, de csak egy nagy feketeség megy. Aztán kilépni meg nem lehet, mert error. Most reggel próbáltam, most meg jó..... :( :)
  • n000rbi
    Már csak el kéne kezdenem :) Holnap neki is ülök.
  • shaddam
  • DarkSector
    Igen ezt mondom, még youtube-on nézve is erősen látszik hogy ez nextgen, nem úgy mint a sok másik, amről csak azt hiszik sokan hogy nextgen....(Crysis 3, BF4) ezek is szépek, de ehez képest sehol sincsenek.
  • TDC Geronimo
    Az a durva, hogy se kép se videó nem adja vissza azt a minőséget, ami a TVn eléd tárul. Persze videón meg képeken is kurvaszép, de mozgásban TVn meg... :)
  • DarkSector
    Döbbenet, de télleg ilyen szép a játék, ezt a felvételt nézd meg sima videó és amikor mutat közelebbről textúrákat még ebben a felvételben is jóval részletesebb mint eddig bármilyen más játékban, amivel játszottam élőbe.

• TDC Geronimo
    Új Tomb Raiderről van szó PS4re.
  • TDC Geronimo
    " The work that went into the PS4 and Xbox One versions started at the end of the X360/PS3/PC versions. They were our foundation that we then built on top of. The amount of extra work - 3 studios and a full year of development - have pushed the boundaries beyond just TressFX and upgraded textures. We now have a new particle system, new lighting work and enhanced shadow-casters, tons of more visual storytelling elements (more debris, more details on walls, more density in the environment for vegetation), upgraded characters (Lara and main story NPCs), and we've also put all of the DLC materials into this version for PS4/Xbox One. We are very happy with the PC version we released and felt these new additions and changes were something custom just for next-gen consoles at the moment."

Aki nem tolta annak ideje lesz beszerezni januárban. Jó kis meglepetés játék volt az idén.
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem 2014 novemberére simán. UC3 óta a másik csapat nem hiszem, hogy a tökét vakargatta 2 évig :)
  • deep
    Jövőre akkor ebből nemigen lesz még játék :(
  • TDC Geronimo
    Már javába megy az új UC készítés meg mocap :)

• item

Durva.. Biztos vótmá,de akkor is..
  • n000rbi
    Én bele merek gondolni...és széles vigyorral az arcomon várom mindet :)