121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ModernT #3846 Nemtudom láttál-e már engem, hogy azt mondom a KZ egy mocsokos fostalicska játék, mert nekem meg ez a véleményem mégsem hangoztatom, mert ha megvettél valami és neked tetszik és játszol vele és egy másik idegen ipse idejön és azt mondja neked hogy egy szar meg kuka lehet te is idegbeteg lennél.
Nekem ez tetszik mindig is ez tetszett, nem szeretem a high-tech kz-t.
Amit még akartam kérdezni, hogy mi a különbség angol és magyar psn account között? Jobban laggol az angol, vagy valami? És ha már codoztam a magyaron akkor az ahhoz van kötve és nem köthetem az Angolhoz? -
#3845 Megjött a Knekk :D Köszi szépen ! :) Majd holnap kipróbálom, ma még végigviszem a KZ-t.
@ModernT
Azért válaszolt mindenki "bunkón" mert nincs megoldás arra, hogy a CoD SZAR. Ez van, ezt kell szeretni. Nem szubjektív vélemény, hogy szar, mert mint látod szar, nem működik rendesen nextgenen. Miért? Mert rohadtul nem nextgen. Már vagy 8 éve ugyan annak a szar engine-nek a toldozott-foldozott változatát kapjuk, és ami szép volt 2007-ben a CoD4-ben, az mára már ocsmány a Ghosts-ban. Van MINIMÁLIS fejlődés, de évről-évre kb ugyan az a grafika. Ráférne már egy pihenő a szériára. -
#3844 Digitálisan? Nem kellene ilyenkor a ps3 lemeznek bent lennie? -
#3843 Én codot is tolom, meg battlefieldet is, és valakit azért baszogatni, mert a cod jobban bejön neki, egyszerűen idiótaság. Én pl mindkettőt imádom, és lehetetlen eldönteni, hogy melyik a jobb. Eleve más az egész játékrendszer. Kinek a pap, kinek a paplan... Ha meg segíteni nem tudtok neki, akkor maradjatok csendben. -
#3842 Eddig bírtam, már kapom is lefelé stand by-ban :) -
#3841 Sziasztok! Tegnap megjött az én drágaszágom is. :D
Szokott valaki War Thunder-ezni ? -
ModernT #3840 meséld már el kit érdekel a modid sb1 ? Jöjjön ha ez után hozzá akarok szólni a topichoz csinálok új accountot azt kész 1 percen belül 4 ip-t váltok meg 2 imac-et , meg azt is pont leszarom hogyha valahogy mégis kitiltanak, van másik gép is, de akkor sem hagyom szó nélkül az ilyen paraszt kommenteket mint a tiéd, mikor normálisan kérdeztem valamit. -
Ulthane #3839 Elkeltek a gépek, én balga, egyet megtartottam! :) Remélem nem bánom meg! Bár nincs mivel játszani rajta! :)))
Ha lesz még, szólok! -
#3838 Pontosan. -
#3837 Dehogy szűnik meg, egy accountod van, amit használhatsz ps3, ps4, vita-n. Akár egy időben is be lehetsz jelentkezve mindhárom gépen. -
Ulthane #3836 És a PS Plus tagság is "átmegy" a PS4-re? Gondolom akkor igen. Hát ez fasza. :) -
#3833 AC4 8900Ft ps3-ra a storeban, így az upgrade-del együtt nem is rossz ps4-re. -
Ulthane #3831 Sziasztok!
Ha a PS3as accountjával jelentkezik be valaki PS4-re, akkor az azt jelenti, hogy automatikusan a PS3-on az a fiók megszűnik? Magyarul, át kell ahhoz vinni PS4re azt a fiókot? A kettőn nem lehet "egyszerre" használni?
Azon túl, hogy megmaradnak a trófeák, mi előnye van annak, hogy valaki átviszi a régi accountot (oké, a neve megmarad).
Köszi -
Thaddeus #3830 Én épp most indulok a TP-Link WRD3600-ért, akkor megszívom vele? :( -
#3829 azon túl, h nem tud kb semmit (az én 3600am legalábbis zsírbutus), más hibát nem találtam benne -
#3828 Le lehet védeni valahogy hogy kérjen PIN-t vagy valamit a Store? Mert igy csak katt és huss lóvé. -
#3827 Így van, ha megadod, ki tudod szedni, hogy automatice hosszabbítson, vagy egyszerűen törlöd a kártya adataidat, oszt csók :) -
Thaddeus #3826 Nem kell parázni, online felületen meg lehet adni, hogy asszem auto-renewal OFF vagy ON, én is azonnal OFF-ra raktam. -
#3825 Hali.Szeretnék regelni ps plsura 14napos ingyenes verzióz.Muszáj megadnom a kártya adataimat és ha igen akkor vmi fake kártyagenerátor nincsen?Nem szeretném a sajátomat megadni mert hallottam olyan rémhíreket ha lejár az ingyen plus akkor leveszi a pénzt és automatán hosszabbít. -
Rajtad jó-anyádnak kellet volna segíteni, de még a 3. hónap előtt
Rem. jön ide egy modi... -
ModernT #3823 Azt hogy televan ilyen szakikkal a a forum, esetleg hátha valakinek van valamilyen ötlete, ha nem tudsz nem kell hozzászólni bazdmeg. Ez az options=delete meg kuka hozzászólás segít te faszfej? -
#3822 A kérdés sem volt jobb, mit nem értesz, mikor mindenki megmondta a lényeget már??
cod=kuka... -
ModernT #3821 rettentően okos hozzászólások... -
#3820 Options->Delete -
#3819 Szabadulj meg a codtól -
vg #3818 Esetleg fogpiszkáló? -
ModernT #3817 Mint utólag kiderült , a "ps4 túl erős a cod ghosts hoz"
Ezért van az, hogy a killzonenak jobb a grafikája és jól is megy.
http://www.thesixthaxis.com/2013/11/20/cod-ghosts-is-juddering-on-ps4-as-it-runs-over-60fps-not-below/
Esetleg erre tudtok valami megoldást? -
#3816 >gyári FW-vel nincs ilyen gond
Csak minden más :) -
#3815 -
#3814 király - a tplink 3xxx/4xxx owrt/ddwrt a slim boxom wifijével totál inkompatibilis és mostmár ezekszerint ujabb konzol került a listára, amivel nem jó :(((
(gyári FW-vel nincs ilyen gond) -
#3813 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Januárban a fórum is megváltozik kinézetre. -
#3812 back2gyárifw -
#3811 aki játszott már a contrastal,nekem lehet bugos a lighthousnál a feladat mert nem igazán akarja azt csinálni amit kell... -
#3810 OFF: Amúgy mi ez az új SG főoldal? :D (Ebbe a topikba írok leginkább, úgyhogy itt teszem fel) -
#3809 Megértetted a lényeget..... :D -
#3808 PSN éppen nem elérhető. Jól időzítettél :) -
Angyisz #3806 Sziasztok !
Megjött a PS4-em de már egyből (nw-31201-7) ilyen hibába botlok. Nem tud csatlakozni a szerverhez, ez másnál is szokott jelentkezni. Az internet connection test lefut rendesen, tehát internet elérés rendben van. Köszi -
#3805 Nyugi, nekem is Nyomoztam, nem találtam megoldást, úgyhogy most az előbb vettem egy harmadikat, bekerül szépen ez is a már felhúzott wds rendszerembe, úgyis a ps4-et kiszolgáló tévém wifije is egy retek.
Tudom nem egy megnyugtató megoldás, de eléggé ultimate, és hát szegényember vízzelgőz... Egyszer majd elgurul a gyógyszerem, és valami huszonharmincért már vettem idén mikrotiket. Legföljebb az lesz otthon is. -
#3804 Ja frissítés volt :)
PlayStation 4 játékok
Backgammon Blitz (1 880 Ft) – ingyenes próbaverzió elérhető
Pinball Arcade – ingyenesen letölthető
Zen Pinball 2 – ingyenesen letölthető
LEGO Marvel Super Heroes demó
PlayStation 4 kiegészítések
Warframe – 370 Platinum (5 298 Ft)
Assassin’s Creed IV Black Flag – Freedom Cry (3 035 Ft)
Battlefield 4 – China Rising (4 415 Ft)
Pinball Arcade tartalmak (300 Ft-tól 12 150 Ft-ig)
Zen Pinball 2 tartalmak (733 Ft-tól 2 942 Ft-ig, ingyenesen letölthető tartalmak) -
#3803 Személyeskedéssel karöltve. De mindegy.
A Killzone 74%-os metacritic pontösszesítése szerintem teljesen korrekt :D Szép, szép, csak ne szólaljon meg, mert olyan buta, és unalmas, hogy csak na :)