121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    próbáld meg vargalex openwrt alapu firmware-jét!
    katt
    gyárihoz: openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin
  • Mr Manson
    TPLINK 4300: visszaraktam a gyári FW-t, most megy vele a PS4. Viszont néha elhasal a router. Kikapcs beakapcs. DDWRTvel nem csinálja. Nem értemén ezt már.
  • TDC Geronimo
  • Kongy
    Mindegy, eddig bejön.. csak elgondolkodtam, hogy gyerekként ha ezt játszom 5 perc után sírva mentem volna anyámékhoz, hogy széttörtem a PS4-et... :D
  • arty
    3600asod van? nekem 2 hónapos uptimém volt most a frissités előtt a gyárival... (szeptember-i FW frissités óta nem volt gondja)
    előtte a 1043 gyárival használhatatlan volt, de az ment openwrtvel, mindennel
  • arty
    30k a gazdagságot jelenti? ;)
  • Moby
    >ennél a Knack-nél nem tudom ki volt a célcsoport..

Nem a gyerekek.
  • Moby
    Nekem sem a tudásával volt gondom, hanem az üzembiztonságával. Közben beállítottam a 3. routert is állomásként. Természetesen a sebesség is sokkal jobb lett, illetve a lefobálás is kiküszölöbődött, de a psn-ről továbbra is retekszar sebességgel töltök d ez kábelen sem volt jobb.
  • Kongy
    Hmmm... ennél a Knack-nél nem tudom ki volt a célcsoport.. Kinézetre gyerekes, de EASY-n 10-szer megfekszek chapter 2-ben olyan hardcore... :D Nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyerek ezt élvezné, ha engem 19 éves tapasztalt játékos fejjel is szénné szopat... :D
  • DarkSector
    Sőtt azt is jó nézni hogy végre full képernyőn kinagyítva is üt a látvány.
  • The Protector
    Annyira jó nézni,hogymostantól a screenshot készítés nemcsak a gazdagok kiváltsága,illetve a videók készítése.
  • arty
    ha elegendőnek érzed a gyári FW tudását, nem!

ha mókolt FW-t gondoltál rá: feletsd el a márkát :)
  • shaddam
    Aveline
  • AntiHero
    AC4

Nem lett rossz

• SlickAdam
    2-nel tobb banderas gif-et sztem sose toltam.:D hajprol annyit, hogy olvass csak szepen vissza ti mit muveltetek 12 ill. 13.-an.:D

en megbizhato gepet akarok. ami mukodik kibontaskor es jo esellyel azutan egy hettel, sot 1 evvel is. ezt jelenleg urbanus legendak(?) ES magyar tapasztalatok alapjan a japan krealmany tudja. se idom, se idegzetem nincs mar kuldozgetni, cserelgetni a gepeket. ott az 500-600 ojro felreteve, "original nintendo seal of quality"-t akarok erte, azaz ize... sony.:D
    ha a japan is beszarik nem-egeszseges idon belul? leveretek egy 1 eves szent jakab trip-et a 3DS-emmel.:D
    kz nem tudom milyen, mert nem jatszottam meg vele. ti igen, figyelem a velemenyeket.
  • Moby
    A kz, és a knack pont ilyen volt akkor is, amikor még a banderasgifeket toltad naphosszat. Te ideákhoz ragaszkodsz. Most épp a japán gép az. Vagy azon jobb lesz a kz? Vagy 3 hete jobb volt a kz?
    Nem. Nyilván nem.
    Kizárólag az érzelmeid vezérelnek. Nem működő gépet akarsz, hanem egy feliratot.

Mi fog történni, ha ne adj isten a japó géppelsz is beletenyerelsz? Megsértődsz örökre a sonyra?
  • TDC Geronimo
    napi KZ :D

• Kongy
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    latni fogom :)
  • Kongy
    KZ-n volt, hogy elaludtam volt, hogy elaléltam.. :D Nagyon beteg látványvilága van, és ezt MINDEN gamernek látni kell :D (még ha maga a játék annyira nem is nagy szám)
  • TDC Geronimo
    új lego marvel demo felkerült storeba. Tök jól néz ki PS4en meg furcsa, hogy milyen jól fut a régi konzolos verziók után :)
  • SlickAdam

teljesen normalis es logikus a hozzaallasom. belenyultam a forro vizecskebe, fajt nagyon, termeszetesen akkor probalkozok ujra, ha mar kihult kicsit, VAGY tudom, hogy a masik edenyben eleve hideg a viz.
    bar a te(ti) nezopontotok is normalis, hisz mukodnek a gepeitek ---> bizonyara jo az uj(?) szeria. nos sztem meg nem biztos.
    no meg latom, hogy se knack, se kz, ... sem nagy durranas, minek kapkodnek hat? csak leirtam a mai elmenyemet.:)
  • TDC Geronimo
    "From December 28-31, PlayStation Plus members will be able to play Shadow Fall's multiplayer component for free. The game can begin being pre-loaded now in order to avoid long waits to download it later this month. This 38.5GB download includes both single-player and multiplayer content, either of which players can opt to download first. Despite its inclusion, however, none of the single-player content will be available to players without them first buying the game."

• Kongy
    Igen, nekem is így van. PS3-on állítottam be anno Account Management-ben, hogy kérjen minden vásárlás előtt PSN jelszót. Így az is megakadályozható, hogy tesóm trollkodásból vegyen valami drága hülyeséget amíg nem vagyok itthon... :D
  • TDC Geronimo
    dio 3 kieg jön márciusba...PCre :(

Remélem PS4es verzióra se kell sokat várni.
  • TDC Geronimo
    Vélemény a gépről meg játékokról így pár nap próba után? :)

Azt tudom, hogy te elég nehezen váltottál boxról.
  • TDC Geronimo
    Elvileg asszem be lehet weben állítani, hogy vásárlásnál kérjen passt. De ha tudják már a PSN accodat akkor tök mindegy :D

Amúgy meg nem kell ilyenek miatt izgulni.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    VEGYÉL
  • TDC Geronimo
    Holnapra megjön nekem is BF4 végre úgy néz ki...
  • Moby
    Kssé túlpörögted az egész témát. Úgy mindenestől. Túlhypeoltad, aztán túlsértődted, de a hozzáállásod a témához legalább annyira irracionális, mint a szar gép átvétele előtt.
    Kb most kaptad volna meg a cseregépet.
  • shaddam
    Innen vett fel valaki friendlistre? Megkérdezte hogy van-e codom. Mondom nincs. Mire erre ő: Kár :D
    BTW holnap elkezdem tölteni a BF4-et. Szombaton talán már harcra kész lesz
  • DarkSector
    Igen, csakhogy nem találhatják fel 2x a spanyol viaszt.
    Mit hittetek hogy miben lesz nexgen egy játék ha nem látványban?

:)
  • Kongy
    Ez azért elég kemény. Most lőttem KZ-ben. Ez bizony fél óra múlva sem tűnik el... :) Beszarás.

• AntiHero
    AC4-ben a menük meg a tekercsek, térképek, leírások nem magyarok? :(
  • The Protector
    Minden embert aki konzolon játszott eddig,ledöntött a lábáról a látvány.Ez már önmagában eladta a játékot.NEm mondom h szar,de hogy nem egyedi és újdonság,az biztos.
  • n000rbi
    Nem,mert megvettem a ps3-as verziót digitálisan és meg is jelent a ps4 storeban az upgrade alatt.
  • SlickAdam
    termeszetesen nem. knack-re nincs szuksegem (megneztem eBay-en: orankent kb. 5-6 folias peldany kel el lohugyert, szoval el se tudnam adni ugy, hogy ne veszitsek rajta), na meg kinai szarra se (igen kedves kinai geppel rendelkezo barataim, elhiszem, hogy nektek mukodik es biztos uj szallitmany es blablabla...:)). ha kifognek meg egy döglött gepet, tuti kibasznam az ablakon, vicc nelkul. az anyagilag nem lenne jo dolog.:D

mint korabban is mondtam: vagy japan gep köv. 1-2 honapban, vagy kesöbb bizonyitottan uj kinai szeria.
  • Kongy
    És vettél PS4-et?? :D Vagy valami?