121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3926 Én letoltam PS3on és megvettem upgradet PS4re és elkezdtem itt is megint. Nagyon tetszik főleg PS4en. Végre atomstabil fps meg gyönyörű graf :)
-
#3925 persze. arra céloztam, h szvsz nem hajtja sony magasabb órajelen, máskülönben már trollkodtak volna vele :D -
#3924 Tehát nem áll rendelkezésre. Ami ebben a kontextusban ekvivalens a nem létezéssel :) -
#3923 szvsz a box OS többet befoglal magának, ennyireől van szó -
#3922 Na még ez is... :D
"Substance Engine is an algorithmic texture generation middleware and according to benchmarks published on GamingBolt the PS4 CPU is faster than the Xbox One:http://gamingbolt.com/substance-engi...s-respectively
Both systems have 8 core Jaguar based CPUs from AMD, but prior to release Microsoft was promoting the fact that their CPU was clocked higher at 1.75Ghz. The benchmarks here imply the PS4 CPU is actually running at 2Ghz in order to produce 14 MB/s versus 12 MB/s for the Xbox One. The other possibility is that these figures are for the whole CPU and not a single core as labelled. In that case it would imply PS4 is using 7 cores at 1.75Ghz versus 6 cores at the same frequency.
Since this tech is purely algorithmic on CPU and not boiund by bandwidth we can't look to the PS4's GPU or GDDR5 to explain the difference. The only logical conclusion is the PS4 has a faster CPU, despite Microsoft's protestations to the contrary.Sony has never officially disclosed the PS4's CPU clockspeed." -
#3921 +1 -
#3920 Azt kell mondjam, az AC 4 bőven a legjobb játék jelenleg PS4-en. (jó mondjuk ez "multiplatform" cím, de akkor is. KZ nekem nem jön be. De az AC az egyrészt gyönyörű másrészt iszonyat sok tartalom van benne. -
#3919 Elnézést mindenkitől,hogy ilyen seggfej vagyok.3napja nem fürödtem rendesen,és 10fok van kb a lakásban mindenhol.Tegnap egy kibaszott lavorban fürödtem úgy,hogy ballasztruha van rajtam mert nemrég műtöttek és az tartja egyben az egész felsőtestemet.Kicsit nehéz így épp ésszel gondolkodnom:) -
#3918 iceakos-t keresd. (prohardver, jatekaim)
Gyors és megbízható. -
SlickAdam #3917 UK Plus kod? www.game.co.uk ... -
TomStorm #3916 Már le lett írva honnan vegyél itt mondjuk többször is már de segítek.
Livekódok,jatekaim vagy bármilyen szoftver shop.Lényeges különbség az árak közt nincs -
#3915 Igen,dombornyomott.Ha tudtok vmi jó oldalt,emberkét aki UK Plus-okkal seftel akkor ne tartsátok magatokban.Tudom,boltban is lehet venni,de hátha van vki aki olcsón szerzi/adja. -
#3914 Csak induljanak be a zavvi akciók. A ps3 játékokon még 1-2 ezer forint hasznom is volt amikor eladtam :D -
#3913 Az biztos, de minek várni fél évet rá, mikor már most is j áron van...fél év múlva már mással fogunk játszani, nem ezzel! Ez egy nagyon jó ár egy viszonylag új címért! -
#3912 fél év múlva olcsóbb lesz -
#3911 Mondjuk én el nem is adnám azt, amit egyszer megveszek a géphez, az tuti :) -
BF4 -
#3909 csak éppen eladni nem tudod...vagy megy vele az accod -
#3908 AC4 ma meg holnap még akciós store--ban!
Magyar accal megveszed a ps3-as verziót 9900ért (plussal 8900), és 3 ropiért ps4-re "feltúrbózód", így 12 ropiért lesz egy AC4-ed! (UK accal ez olyan 10,500ft-búl jön ki kb.) -
#3907 (4jegy,utána szünet és 3jegy)
Az a 3 jegy lesz az.
Dombornyomott a kártyád, ugye? -
#3906 Köszi a válaszokat.Sztem nem jó hozzá a kártyám,lehet beruházok inkább egy plus tagságba kártyán.Ahhoz ugye nem kell bankkártyát megadnom ha veszek egy psplus kártyát? -
#3905 a 3 szám jegy! Nem tudom,nekem még nem jött meg a ps,de vásárolni igy tudtam mindig -
#3904 Az aláírásod utáni utolsó 3 számjegy a biztonsági kódod. -
#3903 A kártyán a nevem ami rá van nyomtatva ott nincsen kód csak fél cm-el fölötte van egy 4jegyű kód.
A háoltalon az aláírásom után is van kód ilyen formában .... ...(4jegy,utána szünet és 3jegy)
Nem lehet az h nem jó a kártyám oda?Uk accra próbálom regelni,lehet az a baja?Angol kártya kéne? -
#3902 Security kod ami a neved mellett van 3 számból álló. -
#3901 Hali.
Szeretném aktiválni a plus 14 napos trialt de a billing infónál nem enged tovább.
Otp dombornyomott kártyám van,paypass-os.
Card Type:Ezt értem,mastercardom van
Cardholders name:Ide az én nevem kell viszont ékezet van a nevemben és nem tudom h kell ékezetet írni vita-n.
Card Number:Ugye ide a kártyám száma kell ami a kártyán van?
Expires ON:Ez a lejárati dátuma a kártyámnak.Ezt is megadom
Security code.2 db olyan is van a kártyán ami megelelhet neki.Egy az előlapon rányomva,egy pedig a hátlapon az aláírásom után.
Vki segít mit rontok el vagy mi lehet a baja?
Esetleg van vmi FAKE Credit Card generátor vagy ilyesmi?
Előre is köszönöm. -
#3900 Úgy néz ki más lesz a gond. Nekem 810-eseim vannak, és ezzel sem volt jó. De most olvasom a gafon, hogy rengeteg embernek vannak gondjai gyári fw-el is, szóval ez inkább ps4 related dolog lesz. Én ezt az egészet kerültem ki avval, hogy betettem mégegy routert AP kliensnek (pontosabban wds stationnek), így most az szolgálja ki a a ps4-et vezetéken (meg a tévét is, ami így végre lejátssza a hd cuccokat is a dlna szerverről, mert a saját wifije az egy rakás szar ezek szerint, legalábbis a wds stationhöz képest). A nappaliban ugyanígy van egy wds stationöm, ami a házimozit/dlna szervert,tv-t/htpc-t szolgálja ki. Most így mindegyiken ddwrt van, és tökéletes minden. -
#3899 én is istenítem, mert segítőkész srác és jó fw-t pakolt össze :)
DE! sajnos 3600asra az openwrt/ddwrt buildek nem százasak: a wifije x360-al - és ugy néz ki ps4-el is/sem - tökéletes, így a belőle származtatott összes build is problémás (vargalexé is)
ez persze csak akkor gond, ha a custom FW-vel is törekszel a maximális biztonságra, WEP titkosítással nincs gond ;)) -
Ulthane #3898 Továbbra is tartom: nincs mivel játszani vele, porosodni fog, de jó érzés, hogy ott van. Meg különben is, változik az ember véleménye az élet során. :) -
#3897 A Mafia (Hidden and Dangerous) dizájnere, Dan Vávra a főludas. Meglepődnék ha egy ilyen téma tőle semmitmondó szar lenne! :) -
Thaddeus #3896 Prohardver topikban vargalex FW-jét istenítik, de egyelőre gyárival akarom tolni. -
#3895 Két esélyes a dolog. Simán lehet egy semmitmondó szar is. Majd meglátjuk. Még sok idő van 2015-ig, addig le is lőhetik :) -
#3894 -
#3893 Egy kis next gen medieval open world game, a csehektől (pont azoktól akik a a két Mafiat készítették, meg benne voltak ezekben: ArmA, Operation Flashpoint, Crysis 3, Forza Horizons).
Helyszín: Német Római Birodalom, kb. Luxemburgi Zsigmond idején. Nagy eséllyel benne leszünk.
Ja, és a mottó: "No Monsters, Magic Or Minotaurs" :)
PCre és NG konzolokra. -
#3892 -
#3891 ehhe ehhe -
Ulthane #3890 Nahh, beüzemeltem a PS4-et, az első tapasztalatok:
1. Csomagolás nagyon praktikus, letisztult, könnyű kipakolni belőle a cuccokat.
2. A fizikai telepítés szintén könnyű, a PS3 220-as csatlakozója jó hozzá, viszont a DulaShock 3-hoz való vezeték nem USB vége nem kompatibilis a DualShock 4-ével.
3. Indítás, szerencsére gond nélkül ment, semmi lacafaca, végigvezet a telepítés lépésein.
4. A frissítés gyorsan és simán lejött, restart, máris ott az új XMB, letisztult, szép font, de vártam volna tőle kicsit nagyobb újítást az előzőhöz képest.
5. Account transfer: simán ment, bár annak ellenére, hogy bejelöltem, ne jelezze ki a teljes nevem a nick mellett, mégis megtette.
6. Az új telepítési és töltési rendszer csillagos ötös, Killzone villámgyorsan jött le és települt, ez nagyon nagy királyság, hatalmas előrelépés a PS3-hoz képest.
7. A konzol maga csendes, bár nem hangtalan, főleg bekapcsoláskor. Azt, aki a kék diszkófényt kitalálta a kontrollerre, AZONNAL KI KELLENE RÚGNI!!! Sötétben olyan szinten zavaró, hogy tükröződik a tévé káváján, meg sötétebb jeleneteknél még magán a tévén is, hogy az elképesztő. Nem beszélve arról, hogy önmagában is rohadt zavaró, hogy egy csont sötét helységben megy a diszkófény! Jááááájjjjjj!
8. A konzol tetején lévő függőleges, fehéren világító lednek az ég világon semmi funkciója és értelme, szintén zavaró sötétben.
9. Battlefield 4 lemez betol, pillanatok alatt ment a telepítés, s már lehet is játszani. Hát nem tudom, de szerintem elbaszott jól néz ki a játék, az X360 és PS3 elbújhat mögötte, de tényleg. Bele se gondolok, hogy 3-4 év múlva mit fognak kihozni a vasból egy exkluzív címmel. Szóval nekem nagyon bejön a látványvilág, ez tényleg high end PC szint.
10. Kár, hogy nincsenek rá játékok. :( -
#3889 próbáld meg vargalex openwrt alapu firmware-jét!
katt
gyárihoz: openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin -
#3888 TPLINK 4300: visszaraktam a gyári FW-t, most megy vele a PS4. Viszont néha elhasal a router. Kikapcs beakapcs. DDWRTvel nem csinálja. Nem értemén ezt már. -