121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Végigviszem, és lehet róla szó... :D Hardon ez brutál lehet. Én bevallom easy-n viszem, de így is sokszor megfekszek. Nagyon hardcore egy játék :D

@ModernT

Mivel a generációváltás miatt még nem egészen nextgenre készültek ezek a játékok, így nem csoda, ha akad. A CoD-ot már kiveséztük, a Blacklight meg egy ingyenes szutyok, gondolhatod, hogy a fejlesztők mennyire voltak tisztában a PS4 felépítésével. A Contrast pedig hasonlóan nem nextgenre írt játék. Nyilván akadhatnak benne hibák.

A Killzone, a Knack, az AC4, a NFS Rivals, a BF4.. ezek mind-mind nextgenre optimalizált címek, és mind jól futnak. Ezekkel próbálkozz.
  • Kandurex
    Vagy a BF -et...
  • ModernT
    Én pc-s vagyok már 8 éve, nekem a konzol új dolog, azért kérdezem ezeket mert nem vagyok hozzászokva az akadáshoz.
    Ezek konzolon megszokott dolgok, hogy mikor megjelenik egy játék meg kell várni az elemzéseket, gameplay-eket hogy akad vagy nem akad, és azután megvenni csak őket?
  • n000rbi
    Semmi gond a gépeddel, próbálkozz KZ-val, AC4-gyel, nem fognak "akadni".
  • n000rbi
    Igen, aztán még egyszer a hatodik fejezetig. Most szívesen megpróbálkoznék hard-on, szóval ha eladnád, szólj :DD
  • Kongy
    :D Ahogy nézem elég hosszú játék, még csak a 7. fejezet közepén járok, és már jó pár órát beleöltem, és 13 fejezet van. Te végigvitted teljesen?
  • ModernT
    Hát....

Eleinte még nem volt játékom játszottam a Blacklight-tal, mikor bekapcsolod a hologrammot, vagy sok effekt fele nézel AKAD.

Utána megvettem a cod-ot mert a kz-t nem favorizálom codos vagyok,voltam,leszek, mint pc-n és más konzolokn ez is néha beAKAD.

Most letöltöttem ezt a Contrast nevű játékot, első chapter, megyek az utcán nézek a sok fény felé futkározok, sötétbe semmi ahogy körbefordítom a kamerát árnyék fele nézve sosem, fényfelé nézve mindig AKAD.

Akadás alatt azt értem, hogy leesik az fps, nem befagyásról van szó csak nem lesz folyékony a kép amég a sok effekt körül mozgatom a kamerát.
    Lehet, hogy kifogtam ugye az ingyenes játékokat meg a "szar" codot (ami ennek ellenére is tetszik). De kezdem úgy érezni, hogy ha már nem 1, nem is 2, hanem már egyből 3 játék fps szarakszik, lehet nem minden fejlesztővel van a gond, hanem a géppel, vagy az Én gépemmel.
    És most ünnepélyesen megkérek mindenkit csak az válaszoljon erre az üzenetre aki normálisan tud válaszolni nem szarozik és nem degradál.

• n000rbi
    Nem hiszed el, mennyire nyomnék egy második végigjátszást :) Már megbántam az eladást :D
  • Kongy
    Itt egy kis Knack gameplay tőlem. Facebookról lett "átemelve" youtube-ra.. :D A minőség ennek megfelelően nem tökéletes... Kár, hogy nem lehet egyből YT-ra tölteni, remélem majd hamarosan lehet....

• Kongy
    Ez már a Killzone 3-ban is így volt, sőt, talán a Killzone 2-ben is. Chapter elején ment, a checkpointok azért vannak, hogyha meghalnál, akkor oda tesz vissza, de ha teljesen kilépsz, akkor elfelejti az összes checkpointot, és a chapter elejére rak vissza. Idegesítő megoldás, mert egy-egy fejezet 45 perc vagy egy óra hosszúságú, és azalatt nem léphetsz ki.. én is úgy vittem végig, hogy tudtam, hogy van időm bőven, és csak akkor mertem belekezdeni....

Nem értem miért nem lehet a Ubisoft példáját követni.. Az AC4-et akár 10 percre is bekapcsolhatod, majd kiléphetsz minden gond nélkül, mert van RENDES MENTÉSRENDSZER a játékban. 2013-at írunk emberek, a nextgen küszöbén, és akkor még mindig az őskorban tartunk egy nextgen címnél, hogy nem ment?? Azért ez már gáz.
  • deep
    Gyakorlatilag a chapter elejére tesz vissza. Tudnám miért vannak a checkpointok... Nincs egyébként manuálsi mentés. Nem is nagyon lenne értelme, mert gyakran van checkpoint. Csak nem onnan folytatja, ha újraindítod a játékot. Nagyon felbaszott engem is párszor.
  • cloud.strife
    +1

Már én is kérdezni akartam....... :(
  • puma1
    Sziasztok. Killzone-ban valahogy lehet menteni, vagy a játék csak automatikusan ment? Menüben nem találtam ilyen opciót, de lehet csak én vagyok a vak. Elég idegesítő, hogy munka előtt játszok 30-45 percet de este nem onnan folytatom ahol abbahagytam, hanem jóval hátrébról....
  • Moby
    Wifivel is és kábelle is. Úgy is, ha semmi más nincs a hálózaton. Ugynakkor a htpc 3 megaBYTEal tölt le torrentről ugyanebben a hálózatban.
    Nem, nem volt jó az első perctől kezdve. Viszont az irodai netemmel (30mega) meg tökéletes. Szóval fogalmam sincs mi a hányás van.
  • Kongy
    Nekem 30 megás netem van, és teljes sebességgel tölt fel is, meg le is.
  • n000rbi
    Wifi vagy kábel? Soha nem is töltött gyorsabban?
  • Kandurex
    Nem lehet, h a store korlátoz?
  • Moby
    Melóban, közlekedésközben, stb. Erre jó.
  • Moby
    Kész, feladom, nem tudok mit csinálni a psn-el. Ha meggebedek is 3 megabittel tölt a 25 megás netemen. Már megpróbáltam kiiktatni az egész itthoni hálózatt. Semmi. Opendns/googledns. Semmi.
    A ps3 is lassú volt, de ennyire nem :(
  • TomStorm
    Mondjuk TV nézés/gyengébb film közben nekem bejönne:)
  • miezviz
    Nekem kimondottan tetszik h világít sötétben, ad egy hangulatot ami pár hónap múlva összeforr egy tipikus ps4 hangulattal:)
    Sosem zavart még játék közben se este se nappal se semmikor.

Más: Killzone PIPA, pedig igyekeztem elnyújtani

• Zozo76
    "7. A konzol maga csendes, bár nem hangtalan, főleg bekapcsoláskor. Azt, aki a kék diszkófényt kitalálta a kontrollerre, AZONNAL KI KELLENE RÚGNI!!! Sötétben olyan szinten zavaró, hogy tükröződik a tévé káváján, meg sötétebb jeleneteknél még magán a tévén is, hogy az elképesztő. Nem beszélve arról, hogy önmagában is rohadt zavaró, hogy egy csont sötét helységben megy a diszkófény! Jááááájjjjjj!"

Ez nekem is eszembe jutott hogy szornyen zavaro lesz, mikor meglattam a ledet az elejen a youtube videokban. Le lehet takarni valamivel? Mittudomen egy fekete szigetelo szallaggal, normalisan odateve??? Mas funkcioja os van neki vagy csak hogy villogjon osszevissza?
  • Zozo76
    Tenyleg erdekes mint lehetoseg, de most oszinten, ki az a marha aki a nagykepernyos fullHD TV helyett a vita kis csuszfasz kijelzojen akar jatszani PS4-es jatekokkal? Persze johet ez a WCn vagyok vagy foglalt a TV a nagyszobaban dolog, de akkor hagynam a francba. Mondjuk en nem szamitok mert en sohasem szerettem a kezikonzolokat. :)
  • n000rbi
    Ez a remote play rohadt jó dolog. Kb. 10 méterre vagyok a ps4-től, két fal is elválaszt és simán fut az AC4 a vita-n.
  • TDC Geronimo
    Hát persze, hogy megint egy kurvajó BFes momentum után bugos ez a tróger share gomb és az órákkal azelőtti mapról adta be a videót... Ilyenkor, de gyűlölöm :(
  • Tatyla
    egyelőre ez volt az első eset majd még nyüstölöm és kiderül...
  • Kongy
    Na emberek ennyit a tökéletes japán gépekről.. :D szerintem Magyarországon már teljesen mindegy milyet kaptál.
  • n000rbi
    Fasza :S
  • Tatyla
    Japán,na az szép lesz ha egy kis intenzív BF4 így kikészíti egy hét alatt,még ha majd vissza is viszem a mediamarktba lehet több hét (vagy hónap) mire lesz új gépem...
  • Moby
    Japó vagy kínai?
  • Moby
    Ajjajj...

/az nem a hdmi, valszeg döglődésnek indult az apu, vagy a ram :(
  • Totti5
    Persze hogy érdemes, ha már PS3ra vetted ezt a részt is, ami szarport most is.
  • Tatyla
    Na ma először csinált olyat a PS4 hogy ilyen sűrű pizsama csíkos lett a kép és Hallottam hogy a háttérben a menü dolgozik de a kép csíkos.ki,kellett húznom és csak második újra indításnál tért magához,lehet a hdmi jel szarakodott,vagy nem tudom
  • arty
    sajnos pécén és nextgenen is eléggé akadozós. szerintem nem ér egy fillért se :(
  • arty
    abszolut nem vagyok! rühellem, amikor utánvéttel küldök vmit és nem veszi át a paraszt :(
  • balee4
    CoD Ghosts-ot érdemes upgradelnem PS4-re? PS3-on okádékul néz ki, abba is hagytam a kampányt. Nézegetettem videókat, a PS4-es verzió azért jóval szebb, de nem egy next-gen szint.
  • shaddam
    185 rugó a killzone bundle. Remélem januárban ha jön az új szállítmány akkor rájuk rohad.
  • deep
    Contrast is kimaxolva. Sajnos nincs platina trophy ugye, de azért 100% :)
    Killzone-t nem vállalom. Van benne olyan trophy, hogy vidd végig a játékot egyetlen meghalás nélkül. Aha, szerintem meg szüljenek ezek sünt.
  • Totti5
  • Mr Manson
    160ezer magyar pénz