121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Megnézném :(
  • TasManXT
    Ja azt hittem alattad lévő posztra ment a komment. :D
  • deep
    Killzone-okról volt szó :)
  • TasManXT
    Bad company 2 single pedig nem volt rossz.
  • deep
    Szerintem is messze a legjobb. Az elsőt nem láttam, de a 2 meg a 3 után ez sokkal jobb.
  • TDC Geronimo
    Én este megyek melóba :(

Mondjuk én gyűröm a pst már bő 10 napja :D

BF kampányba lassan végére érek. Egész kellemes lett legalábbis a 3 után.
  • TasManXT
    Kösz kösz. :)
  • Kongy
    Csak aztán működjön is :D
  • n000rbi
    Életed leghosszabb műszakja lesz. Kitartást hozzá :)
  • TasManXT
    Ennél remekebb élményt... A futár félénken megkérdezi, hogy kicentiztem?? ÁÁÁÁÁ. Kicsomagoltam, megszagoltam, megnyaltam. Aztán beültem a kocsiba, és este 10-ig szórakoztatom a munkatársakat. Kegy free.
  • deep
    Megkapta, majd elindult szegénykém melózni (haver a srác). Van hozzá egy Killzone-ja.
  • TDC Geronimo
    Hát ha ma nem kapod meg, akkor szerintem már csak jövőre :y
  • Kongy
    Mákod van ha pont karácsony előtt 1 nappal megjön :D
  • Kandurex
    hehe, csak nem egy újdonsült tulajdonost köszönthetünk?
  • TasManXT
    A futár érkezése előtti pillanatok miért ilyen kibaszott hosszúak???? :D
  • deep
    Ja, pardon :)
  • Moby
  • deep
    Én pl. úgy értettem a gép bemutatójánál, hogy a Stand-by állapotban a játék is betöltődve marad és onnan lehet folytatni, ahol abbahagytuk. Mint Vita-n. Ezzel mi van? Vagy ez csak később fog működni?
  • Kongy
    Ha szándékos akkor jó nyomorékok. Nem mindenkinek van 1 órája egyből végigvinni egy fejezetet. Arra nem gondoltak, hogy van olyan ember, aki pl csak fél órát akar játszani egyhuzamban, vagy 10 percet? Vagy csak ennyire ér rá...? Elég szarul van ez megoldva.
  • Moby
    Ez nyilván szándékos. És mint tudjuk, van olyan game is a piacon, amiben pause sincs.
  • davids014
    kicsit lehúzós...
  • Mr Manson
    PS4et kell regelni valahol? A garó miatt ...
  • Kongy
    Remélem rövidesen megjön az újabb system update. Szerintem meg amúgy a Guerillás srácok egyszerűen csak töketlenek. :D
  • Moby
    Ez attól függ milyen neted van.
  • Moby
    Hát, lehet a GG arra készült, hogy launchkor benne lesz a hibernate a gépben. Az utolsó pillanatban derült k, hogy csak később kapjuk meg. Azóta is érdekelne az oka.
  • Tatyla
    csináltam net tesztet a ps4-en:
    Download:7,2Mbps
    Upload: 3,3Mbps

ez jónak számít vagy nagyon szar?
  • Kongy
    Igen, én is mondtam, hogy ez volt a KZ3-ban is.. :) Bár ott mentette asszem a checkpointokat is, csak mindig betolta a legutóbbi bejátszást betöltéskor. Nem volt ilyen vacak a helyzet, mint a SF-nál.
  • Moby
    Én úgy emlékezem az elődök is ilyenek voltak. Sőt a knack is ilyen.
  • Kongy
    Igen, az is rendesen felb.szott már akkor is. És az 2006-ban volt. 2013-at írunk könyörgöm, hamarosan 2014-et, és még mindig a nextgen startcím ilyen fos mentésrendszerrel van "megáldva"
  • Moby
    Bf4...
  • Moby
    Azon vagyok. Megőrülök, hogy itt fagyok bp táblától 1 km-re, de egytlen normális szolgáltató területébe sem esek bele. Aki meg van, az meg nem hajlandó behúzni a kábelt a lakóparkba, hogy a rohadnának meg. Ilyen fisemfos garázscégekkel ver meg az isten :(
  • Tatyla
    na akkor azt mondja meg valaki miért van az hogy UPC-s 60/6-os internettel jelenleg wifivel van összekötve és máshogy nem tudom megoldani,de állandóan BF4 multi közben ledob a partychat-röl és a játékból is random,van hogy egy nap 1x de van hogy 2-3x?
  • n000rbi
    :( Intézkedj.
  • Moby
    Nos, minden kétséget kizáróan a szolgáltatómat kell fejberugnom, mert bármilyen más hálózatban megy, a szolgáltatóméból viszont más végpontról SEM. :(
  • Zozo76
    Anno a BLACK (xbox/ps2) ugyanezt az mentest alkalmazta. Voltak checkpointok de azt csak addig "elt" mig ki nem leptel a jatekbol, utana mar csak a palya elejere tett be, magyarul ujra indult a kuldetes.
  • Kongy
    +1 nagyon rendben van a játék szerintem is. Azt mondták, hogy unalmasok a harcok, hát pont nem! Minden harc kihívás.
  • Moby
    Natessék...mondtam, hogy megőrültek a teszterek. Én kurvajól szórakozom, igaz néha vért hányok normálon is, de élvezem nagyon :D
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem neked sikerült beletenyerelni abba a 3 játékba, ami sebesség gondokkal küzd. Más nyitócímnél nem hallottam problémákat.
  • Kongy
    Ezt előre nem lehet megmondani. Biztos lesz olyan amit csak úgy áthánynak majd nextgenre. Ilyenkor még belefér. Majd ezek szépen lemorzsolódnak 1-2 éven belül.
  • ModernT

Akkor amik ezek után kijönnek, azok között is lesznek ilyen ócska gyártmányok, vagy mind "nextgen" kategória?