121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#4089 Netes utalás szerintem gond nélkül megy. -
#4088 sztem ha psnre utalsz akk mehet de ha más embernek akkor nem -
#4087 kérdés:ha a bankok most nem lesznek nyitva akkor átutalások se mehetnek mi? -
#4086 Boldog PS4ezésben gazdag karácsonyt srácok!! :) -
:D -
#4084 Boldog karácsonyt mindenkinek! -
#4083 LOL, sose tűnt fel :D
Boldog ünnepeket pajtások! -
#4082 Dehogynem (The true Resogun starts here), Master-en elég csak egy pályát.
Befosattál, már azt hittem fölöslegesen szívtam vele órákat :D -
#4081 :D
+1 -
#4080 lol -
#4079 Köszi,kikészülnék ha azt kapnák:D
De másik kocsira gyűjtök -
#4078 Boldog KarácSONYt :D -
#4077 Kellemes ünnepeket és PS4et a fa alá akinek még nincs! :) -
#4076 Veteran-on nem is kellett végignyomni, csak 1 pályát megcsinálni :D -
#4075 Veteran utolsó pályát ha nem 50-szer próbáltam, akkor egyszer sem... :) -
#4074 Fix a cucc. Majd idővel frissítjük, mint a Vita állványt is -
#4073 Na jó a cucc. A hdmi hangot optikánál csak mute gombbal a tv-n lehet megoldni? Ps3-ban volt opció a némításra, itt gondolom kihagyták. -
#4072 -
#4071 Te, ez tök ugyanaz. A különbség annyi, hogy ezt már megvette az angol megélhetési ebayező, és jó haszonnal adja tovább. Tele a vatera is ilyenekkel. -
#4070 ezt rendeltem ,szerintem ez egy kicsit vastagabb anyag,de még nem jött meg úgyhogy csak azután nyilatkozok :) -
Ideje aludni :)) -
#4068 Rendeltem párat, köszi a tippet. -
ModernT #4067 Nekem a bal kar töve a műanyag részén van egy csík ahol a sok előre futástól kidörzsölődött a műanyag és mikor arra karozok érzem is a recét :D
ez normális? -
#4066 Én majd hamarosan fogom. Karácsonyra elvileg azt kapom valakitől.. :D -
#4065 Hát én most rendeltem 2 párat nem egész 2 dodóért, szóval az a 2k nekem kicsit soknak tűnik :)
Ilyentet. -
#4064 Hát én most rendeltem 2 párat nem egész 2 dodóért, szóval az a 2k nekem kicsit soknak tűnik :) -
#4063 Az meg va szabva,hogy mit tehettek ki a kioszkba játszani vagy TE döntheted el? -
#4062 én már rendeltem e-bayröl 2000HUF/4db valamikor a napokban jön meg majd beszámolok róla hogy milyen -
#4061 Hát én bízok benne hogy az eddigi gyilokzóna meg harcirét hentek alapján nincs nálam semmi kopás. Mondjuk tuti van rá ilyen műanyag pöcök pár dollárért ebayen -
#4060 Nekünk a boltban 2 hét intenzív Fifademózás után lekoptak sajna. Nem málik, hanem leválik a felső gumiréteg.
De valszeg a gyerkőcök, akik állat módjára nyomták egy irányba nem vigyáztak rá, sőt.
Remélem a saját joyokkal nem lesz gond. -
#4059 Szerintem ilyen smirgliujjú marhák terjeszthették. Semmi baja. -
#4058 A DS4 analógja gondolom senkinek se kopik innen? Belefutottam egy régebbi rémhírbe amiben pár óra alatt szétmált a cucc :D -
#4057 NFS Rivals-t zúzza vki? Vélemény? -
#4056 Jöhettek tovább Debrecen felé is és akkor az egész országot le is fedtétek :)) -
#4055 :D
Szép is lenne........ :)
(2 éve nem láttam pixelhibás Sony TV-t egyébként, de hát hibátlan termék nem létezik.....:) -
#4054 Má én is mondtam neki :) -
#4053 Haver pár napja vett tőletek sony tv-t. Pixelhibás volt, szólt nektek és másnap már vittétek is neki a csere tv-t
Nyissatok boltot pesten! :D -
#4052 De, de 15-én az egyik topiktársnak volt egy felajánlása bf4 kódra, amire lecsaptam, amiről kderült hogy nem kód, hanem lemezes, viszont az nem érkezett meg, én meg nem vettem meg, mondván, hogy érkezik, így végül bf4 nélkül maradtam a szabira :( -
#4051 Nincs meg BF vagy mi? Nem úgy volt, hogy megveszed? -
#4050 Ja, arra ment, csak részeg voltam és azt hittem KZ-ról van szó :D