121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • balee4
    Miért nem full HD-ben veszi ki a képeket?
  • balee4
    Háát azért ég és föld a különbség a BF 4-hez képest, de helyenként egész korrektül néz ki.

• Evoluti0N
    Pl.
  • Mr Manson
    használ valaki szilikont ds4en?
  • TDC Geronimo
    :O

Eddig nekem szerencsém lehetett bár én nemrég kezdtem el a sok patch után, mert a single mentéseim se vesztek el és multiba se crashelt még 7 óra alatt egyszer se.
  • Mr Manson
    Ez a BF4 egy köpedelem:
    Baku-ban elhagytam egy Dog Tag-et, gondoltam easy-n lefutom. Mivel a végén az utolsó hiányzott, hát akkor legyen meg a 7000 pont és az ezüst trófea.

Megvan a cucc, megadja a trófeát ... jó akkor ennyi, lépjünk ki.

Nem mentett el semmit, továbbra is hiányzik a Dog Tag.
  • Kongy
    Mihez képest? :DDDD
  • TDC Geronimo
    Nagyon jótól az marha messze van. BF4 kampánya meg meglepően jó lett. Legalábbis BF mércéhez mérve.
  • Totti5
    Döbbenetes lesz hogy változatos és van stroy, karakterek is?:) nextgenen, PCn a COD nagyon jól néz ki.
  • TDC Geronimo
    " Jöhet a Ghosts kampány. :)"

Hát lehet azt kellett volna először letolni, mert a látványbeli különbség szerintem döbbenetes lesz :D
  • balee4
    Végigvittem a BF 4 kampányt, háát, nem volt ugyan rossz, de kiemelkedő sem. Na nem mintha világmegváltást vártam volna tőle, a 3. rész single-je is egy fos volt. Tipikus egyszer "végigjátszós" cucc. Mondjuk hardon még a platina miatt végigtolom. A látvány persze elképesztő volt. Jöhet a Ghosts kampány. :)
  • n000rbi
    Ne kapkodd el miattam. (mikor küldöd mááár? :D)
  • Kongy
    Okés. 9. fejezetnél járok, már nem sok van hátra :)
  • n000rbi
    DEAL! :)
  • Kongy
    Végigviszem és visszavásárolhatod tőlem, kedvezményes áron :D
  • n000rbi
    Nincs mit.
    Knack-kel meg ne hergelj, mert megveszem a store-ból tizennyócért! :D (miért adtam el, én barom)
  • Evoluti0N
    Mit keres Stan Lee egy Naughty Dog játékban? :D
  • Moby
    Amikor ő csatlakozott pppoe-n akkor term. Be volt állítva, de semmi. A szolgáltatómnál van a hiba. De kösz a tippet! :)

Ez a knack a végefelé egyre durvábban néz ki. Már a goblin country is álleejtős volt, de azóta csak kapkodom a fejem. A végére nagyon belehúztak Cernyék :) rettegek, de nem fogom kibírni, hogy ne toljam le ultrabrutálon. A knack egy kurvajó játék/10.
  • n000rbi
    Moby, azt próbáltad már,hogy a ps4-en MTU-nak 1492-t állítasz be? (épp belebotlottam egy fórumon egy a tiédhez hasonló sebességproblémába, hátha segít)
  • n000rbi
    Igen, van még itt egy szem KZ, amit nem játszottam, kellene kora tavasszal valami morzsa legalább.
  • n000rbi
    ...vagy befizetni a vip tagság árát :) (épp most töröltem egy "Aztaku..."-t, miután írtad, hogy fake :/)

Most nézem, hogy a két alsó képen szénné fotosoppolt UC2 helyszínek vannak:P (vagy valami olyasmi...:D)
  • TDC Geronimo
    volt - volna
  • TDC Geronimo
    Mondjuk első genes enginenek elég durva lett volt. Kíváncsi vagyok mikor lesz belőle mozgókép. Lehet már a februári eventen, de lehet megvárják E3at és ott robbantanak. Orderből viszont már marhára ideje lenne egy gameplay videónak...
  • TDC Geronimo
    Jó fake most olvastam utána. Hamarabb kellett volna postolás előtt :(
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom mennyire hiteles a forrás, de...

"We all know for many years, teams from Naughty Dog art for video games offer us the technical aspect out of the ordinary. Today, we find that the next generation should not depart from the rule with the launch of some images.

These were taken directly from a demo performed in real time using the Naughty Dog Engine 4.1. As you will see, the visuals are very promising and although we do not know which machine will benefit from this technology, there is a safe bet that the first production studio on PS4 will leave many people in the lurch.

Sorry i used translator to translate the language from the source."

• n000rbi
    Kormány melletti kis ágyúszerűvel lehet ritkítani a népet a másik hajón, mielőtt elfoglalod.
  • miezviz
    AC4 ben tud valaki segíteni?
    Egy ilyet kéne csinálnom "use a swivel to kill sailors 0/3"
    De sehogy sem vágom mit kéne.
    Előre is köszi a segítséget!
  • Mr Manson
    http://psnprofiles.com oldalt használja valaki? gondolom nem hivatalos oldal, de marha jó.
  • Kongy
    de a psn-es vásárlás ugye működik? xd
  • TasManXT
    Igaz, akkor 30, hétfő. :)
  • deep
    Átutalni akarsz, vagy kártyával fizetni? Mert nem ugyanaz.
  • deep
    Ja, kevertem a mastert és a veterant :D
  • Tatyla
    az a gáz péntek is pihenőnap
  • TasManXT
    Banknyitásig már csak a kártyás tranzakciók dolgozódnak fel. Péntek reggelig már ne akarjatok utalni. :)
  • n000rbi
    Tudtommal több mint egy éve úgy van, hogy ha délután 4-ig indítod az utalást, akkor még aznap odaér. (banktól függetlenül)
  • Tatyla
    de szerintem ha bank nincs nyitva bank közti utalás se megy,basszus mert pont emiatt fogok lecsúszni killzone hétvégéröl,mert lejár 27.-én a 14 nap :(

• Kongy
    hát sztem max bankból bankba. általában kell 1 banki munkanapnyi idő 2 kül. bank közötti utalásnál. de nincs az az isten h a psn vagy pl a steam ne menjen:D
  • n000rbi
    Netes utalás szerintem gond nélkül megy.
  • Kongy
    sztem ha psnre utalsz akk mehet de ha más embernek akkor nem
  • Tatyla
    kérdés:ha a bankok most nem lesznek nyitva akkor átutalások se mehetnek mi?