121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#4290 Rivals begyűjtve, csak nem bírtam tovább. :D Ez tényleg az év utolsó vétele... :D -
#4289 Gyorsan lemészárolnak kettőtöket is, nyugi :D -
#4288 Azt nem tudom coopba milyen nehézségen kezdjük Knacket. Nem tudja valaki, hogy coopba erősödnek-e valamit ellenfelek? Mert ha nem, ésszerű hardon nekiállni, mivel eleve ketten vagyunk. Tippeket kérek! :D -
#4287 Azok már csak pályaelemek voltak, nem ellenfelek :) illetve lehet belőlük ks sunstonet kinyerni, ha fel vagy szerelve harvesterrel -
#4286 Azért éveztem eltaposni a kis Victor-katonákat, meg a robotokat az utolsó fejezetben :) Na ők pl meg se tudtak sebezni. -
#4285 A méreted az ellenfelekhez van igazítva folyamatosan, ezért a sebezhetőség szempontjából irreleváns a méreted. Kizarólag a karhosszod szemponjából érdekes, azaz a támadási távolság matt érdekes. És persze a védekezés miatt.
Bármekkra vagy, hardon 1, max 2 érintés a halál. -
#4284 Azért elég gyorsan kicsinálnak, ha hibázol, még akkor is ha toronymagas állat vagy :D -
#4283 Az utolsó pár fejezet már nudli. Addigra annyira kitanulja, hogy csak rámutat a kontrollerre, és pusztulgurul minden a képernyőn.
Így visszagondolva az egész elég nudli volt :D -
#4282 Köszi! (még meló - blöeee - aztán nekiállok) -
#4281 Hajrá :D Kitartást az utolsó pár fejezethez! :) -
#4280 :D
Hagyj időt, hadd hozzam fel magam én is! Még a végén elkoptatod az analog stick-eket :D -
/nemnemésnem...nem fogom az ac4-et félbehagyni egy veryhardértv:D -
#4278 -
#4277 Visszatért a Knack-em! Hard-mode, I'm coming! :D
(ezer köszönet Kongy-nak a gyorsaságért) -
#4276 ennyi. -
SlickAdam #4275 igazad van. -
#4274 Ha egy konzolnoob prblémázik elsőszériás gép problémáin, azt megértem, de te vagy itt az egyik legtapasztaltabb konzolos. Ne csodálkozz, ha felszalad a pumpa. Tudjuk mi az eljárás: ha valós, létező probléma, nyomni kell a feedbacket, ha máshogy nem úgy, hogy azonnali cserével bele kell kényszeríteni a sonyt a javításba. Ha meg nincs/elszigetelt/egyéb, akkor meg hagyni kell. Minthogy a hibásgép ráta is láthatóan javul, viszont jól be lett szaratva itt is mndenki -
SlickAdam #4273 tul hevesek a reakcioid a tul heves aggodalmaimra. egyik se egeszseges. kicsit kezdesz olyan lenni, mint micsu. :D -
#4272 -
#4271 Na majd ha NEKEM elkopik, akkor majd ÉN felhívom a sonyt, és kérek a garanciális konzrolleremre egy cserét.
ÉN így intézem a dolgaimat. Viszont amíg ez nem történik meg, addig köpök a SZÁMOMRA nemlétező problémákra.
Viszont szerintem jobban jársz ha elskippeled ezt az egész ps4 dolgot. És én is. -
#4270 Enyémen a jobb "korong" közepe kezd sima lenni teljesen... -
#4269 Enyémen sincs semmi kopás -
SlickAdam #4268 s nem az en feladatom megoldast keresni. gyartsanak minosegi keszuleket, vagy ha nem megy 400-ert, gyartsanak hat 500-ert. abban is benne vagyok.
nincs semmifele orulet es vizio. (az eddig megszokotthoz kepest) silany(abb) termek. az van. -
SlickAdam #4267 ne beszelj mar hulyesegeket! eddig egyik ds3-am se kopott el tobb ev alatt, ds4-ekrol meg par het alatt malik a gumi. NEM TESZEL ra semmit! ertem? problema! -
Jinchuu #4266 Knack számomra is a nyitó felhozatal meglepetés játéka lett, nagyon tetszik és nagyon jó game, nem is értem a sok alacsony pontszámot. Mire az ember az elejétől a végéig elér, pont annyira érez rá, hogy ki akarja próbálni magát hardon mennyire is tanulta ki a mozgást meg az ellenségeket.
Normál kivégezve nállam is, most kristályokért mert ládákért megyek, meg kellene szerezni a többi formát is Knacknak és majd a Diamond verzióval nekimenni hard és very hardnak. :) -
#4265 Az enyémen sem, ennek ellenére elhiszem, hogy kopik. Illetve ha nem kopik gyorsan, a cappel majd egyáltalán nem fog. Rendeltem két párat, szerintem tovább fogják bírni, mint a kontroller. -
#4264 Mert ha ráteszem, és nem kopik, akkor probléma?
Ez olyan, mint a japángép őrületed. Már megint nem megoldást keresel, hanem problémákat szeretnél vízionálni, meg elveket hajkurászni. -
#4263 Enyémen egyelőre semmilyen damage nem látszik. -
SlickAdam #4262 igen, tudom mi a teendo, de legyszi ne allitsd be non-problemanak! :) -
#4261 Veszel rá kétdollárért kupakot, és nemkopik. -
SlickAdam #4260 egyre tobb helyen olvasom, hogy kopik / szetmalik a gumi a karokon, megpedig iszonyat gyorsan. kicsit gaz... :S -
#4259 Oks-oks, hazaértem (jan. 2.) lövök pár képet. :) -
#4258 Akkor ez jó hír...legalábbis a ps-t tekintve.
Olyan "kupakot" én is rendeltem a gombákra, kíváncsian várom. (bár az eredetivel sincs semmi bajom, amolyan megelőző célzattal vettem őket :)) -
#4257 ja igen tegnap kiderült a TV-m csinálta a hibát de egy ki-be kapcsolás megoldotta a hibát szerintem a TV HDMI felismerése szarakszik mert most a médialejátszónál jött elő ez a pizsamacsíkosság...
más...
megjött az analóg karokra ez a gomba izé nagyon passzol rá olyan mintha gyári lenne kis érdes pöttyök rajta remélem nem kopik el hamar -
#4256 Persze, tudom, azóta azt mutatja a gyakorlat is, hogy nincs különbség, csak megmagyaráztam miért is kérdezek én ilyesmit tőle :) -
SlickAdam #4255 japo se jelent semmit, kiderult kozben. olvastam nemet forumot, csavoka azt irta, hogy barati tarsasagaban 7 ps4 van, abbol 5 szart be, abbol az 5-bol 4 japan. ja es a ket mukodo kinai. szal... -
#4254 A géped szuperál rendesen? Múltkor mintha panaszkodtál volna valami hibára és meg is ijedtünk, hogy ha egy japó gép szarakodik, akkor a baj nem kicsi :) -
#4253 Resogunt szépen adagolom. :D De mindig úgy járok, hogy na nyomom pár percet lefekvés előtt.. amiből persze 1-1,5 óra lesz. -
#4252 -
#4251 Én beleszerettem ebbe a játékba totálisan. Már az ac4-et tolom, ami szintén kurvajó, bár másfajta szórakozás, de egyfolytában a knacken jár az eszem :)
És szerintem a resogunnal is így leszek :)