121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • balee4
    Rivals begyűjtve, csak nem bírtam tovább. :D Ez tényleg az év utolsó vétele... :D
  • Kongy
    Gyorsan lemészárolnak kettőtöket is, nyugi :D
  • TDC Geronimo
    Azt nem tudom coopba milyen nehézségen kezdjük Knacket. Nem tudja valaki, hogy coopba erősödnek-e valamit ellenfelek? Mert ha nem, ésszerű hardon nekiállni, mivel eleve ketten vagyunk. Tippeket kérek! :D
  • Moby
    Azok már csak pályaelemek voltak, nem ellenfelek :) illetve lehet belőlük ks sunstonet kinyerni, ha fel vagy szerelve harvesterrel
  • Kongy
    Azért éveztem eltaposni a kis Victor-katonákat, meg a robotokat az utolsó fejezetben :) Na ők pl meg se tudtak sebezni.
  • Moby
    A méreted az ellenfelekhez van igazítva folyamatosan, ezért a sebezhetőség szempontjából irreleváns a méreted. Kizarólag a karhosszod szemponjából érdekes, azaz a támadási távolság matt érdekes. És persze a védekezés miatt.
    Bármekkra vagy, hardon 1, max 2 érintés a halál.
  • Kongy
    Azért elég gyorsan kicsinálnak, ha hibázol, még akkor is ha toronymagas állat vagy :D
  • Moby
    Az utolsó pár fejezet már nudli. Addigra annyira kitanulja, hogy csak rámutat a kontrollerre, és pusztulgurul minden a képernyőn.
    Így visszagondolva az egész elég nudli volt :D
  • n000rbi
    Köszi! (még meló - blöeee - aztán nekiállok)
  • Kongy
    Hajrá :D Kitartást az utolsó pár fejezethez! :)
  • n000rbi
    :D
    Hagyj időt, hadd hozzam fel magam én is! Még a végén elkoptatod az analog stick-eket :D
  • Moby

/nemnemésnem...nem fogom az ac4-et félbehagyni egy veryhardértv:D
  • Moby
  • n000rbi
    Visszatért a Knack-em! Hard-mode, I'm coming! :D
    (ezer köszönet Kongy-nak a gyorsaságért)
  • balee4
    ennyi.
  • SlickAdam
    igazad van.
  • Moby
    Ha egy konzolnoob prblémázik elsőszériás gép problémáin, azt megértem, de te vagy itt az egyik legtapasztaltabb konzolos. Ne csodálkozz, ha felszalad a pumpa. Tudjuk mi az eljárás: ha valós, létező probléma, nyomni kell a feedbacket, ha máshogy nem úgy, hogy azonnali cserével bele kell kényszeríteni a sonyt a javításba. Ha meg nincs/elszigetelt/egyéb, akkor meg hagyni kell. Minthogy a hibásgép ráta is láthatóan javul, viszont jól be lett szaratva itt is mndenki
  • SlickAdam
    tul hevesek a reakcioid a tul heves aggodalmaimra. egyik se egeszseges. kicsit kezdesz olyan lenni, mint micsu. :D
  • TasManXT
  • Moby
    Na majd ha NEKEM elkopik, akkor majd ÉN felhívom a sonyt, és kérek a garanciális konzrolleremre egy cserét.
    ÉN így intézem a dolgaimat. Viszont amíg ez nem történik meg, addig köpök a SZÁMOMRA nemlétező problémákra.
    Viszont szerintem jobban jársz ha elskippeled ezt az egész ps4 dolgot. És én is.
  • Mr Manson
    Enyémen a jobb "korong" közepe kezd sima lenni teljesen...
  • TDC Geronimo
    Enyémen sincs semmi kopás
  • SlickAdam
    s nem az en feladatom megoldast keresni. gyartsanak minosegi keszuleket, vagy ha nem megy 400-ert, gyartsanak hat 500-ert. abban is benne vagyok.
    nincs semmifele orulet es vizio. (az eddig megszokotthoz kepest) silany(abb) termek. az van.
  • SlickAdam
    ne beszelj mar hulyesegeket! eddig egyik ds3-am se kopott el tobb ev alatt, ds4-ekrol meg par het alatt malik a gumi. NEM TESZEL ra semmit! ertem? problema!
  • Jinchuu
    Knack számomra is a nyitó felhozatal meglepetés játéka lett, nagyon tetszik és nagyon jó game, nem is értem a sok alacsony pontszámot. Mire az ember az elejétől a végéig elér, pont annyira érez rá, hogy ki akarja próbálni magát hardon mennyire is tanulta ki a mozgást meg az ellenségeket.
    Normál kivégezve nállam is, most kristályokért mert ládákért megyek, meg kellene szerezni a többi formát is Knacknak és majd a Diamond verzióval nekimenni hard és very hardnak. :)
  • Moby
    Az enyémen sem, ennek ellenére elhiszem, hogy kopik. Illetve ha nem kopik gyorsan, a cappel majd egyáltalán nem fog. Rendeltem két párat, szerintem tovább fogják bírni, mint a kontroller.
  • Moby
    Mert ha ráteszem, és nem kopik, akkor probléma?
    Ez olyan, mint a japángép őrületed. Már megint nem megoldást keresel, hanem problémákat szeretnél vízionálni, meg elveket hajkurászni.
  • deep
    Enyémen egyelőre semmilyen damage nem látszik.
  • SlickAdam
    igen, tudom mi a teendo, de legyszi ne allitsd be non-problemanak! :)
  • Moby
    Veszel rá kétdollárért kupakot, és nemkopik.
  • SlickAdam
    egyre tobb helyen olvasom, hogy kopik / szetmalik a gumi a karokon, megpedig iszonyat gyorsan. kicsit gaz... :S
  • balee4
    Oks-oks, hazaértem (jan. 2.) lövök pár képet. :)
  • n000rbi
    Akkor ez jó hír...legalábbis a ps-t tekintve.
    Olyan "kupakot" én is rendeltem a gombákra, kíváncsian várom. (bár az eredetivel sincs semmi bajom, amolyan megelőző célzattal vettem őket :))
  • Tatyla
    ja igen tegnap kiderült a TV-m csinálta a hibát de egy ki-be kapcsolás megoldotta a hibát szerintem a TV HDMI felismerése szarakszik mert most a médialejátszónál jött elő ez a pizsamacsíkosság...

más...
    megjött az analóg karokra ez a gomba izé nagyon passzol rá olyan mintha gyári lenne kis érdes pöttyök rajta remélem nem kopik el hamar
  • n000rbi
    Persze, tudom, azóta azt mutatja a gyakorlat is, hogy nincs különbség, csak megmagyaráztam miért is kérdezek én ilyesmit tőle :)
  • SlickAdam
    japo se jelent semmit, kiderult kozben. olvastam nemet forumot, csavoka azt irta, hogy barati tarsasagaban 7 ps4 van, abbol 5 szart be, abbol az 5-bol 4 japan. ja es a ket mukodo kinai. szal...
  • n000rbi
    A géped szuperál rendesen? Múltkor mintha panaszkodtál volna valami hibára és meg is ijedtünk, hogy ha egy japó gép szarakodik, akkor a baj nem kicsi :)
  • TasManXT
    Resogunt szépen adagolom. :D De mindig úgy járok, hogy na nyomom pár percet lefekvés előtt.. amiből persze 1-1,5 óra lesz.
  • n000rbi
  • Moby
    Én beleszerettem ebbe a játékba totálisan. Már az ac4-et tolom, ami szintén kurvajó, bár másfajta szórakozás, de egyfolytában a knacken jár az eszem :)
    És szerintem a resogunnal is így leszek :)