121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #4330 Eddig nem kellett.Most miért kell? -
#4329 ps4-en sem ingyenes az onlány géming. psnn plus kell hozzá. -
TomStorm #4328 Tegnap azon gondolkoztam,hogy ugye lesz TES online és azt melyiken lenne érdemesebb X1 v. PS.
A tények:
-PSN ingyenes Live fizetös.Ez egyértelmü,hogy a free net jobban játékos marasztaló mivel live lejárhat ill.banolhatnak(tudjuk amit tudunk esetleg fogunk tudni) így egy állandó közösség PSN talán jobban megoldható.
-DS4,sz.tem ezzel az irányítás jobb lenne.Ha régebbi kontrollereket veszem alapul akkor DS3 az ilyesmi játékokban jobban szerepelt igaz utáltam a fogást és hogy recsegett meg kicsi volt de azok az analog karok és besülyesztett gombok nagyon jók voltak
-Chat/üzenet írás Ps gyorsabb ami ennél a játéknál elöny.
Most így ennyi ami hirtelen eszembe jutott -
TomStorm #4327 X1 mellé már PS4 is!?
Azt nem gyengén adod elö de persze nem sajnálom:))Én még azt se döntöttem el melyiket fogom megvenni.
Na meg BUÉK mindenkinek! -
#4326 ÚÚ nagyon szépen köszönöm!
Fizetek persze mindent mint a katonatiszt:)
Hát léteznek még segítőkész emberek? még a végén sg re szokok ha itt igen:)
-
heady #4325 BUÉK mindenkinek. Barati nyomasra megrendeltem egyet en is, januar 13-tol jovok. Kezdesnek Killzone SF es FIFA 14 lesz.
PSN ID: FunnyMixer91 -
#4324 Két párat rendeltem, de csak egy kontrollerem van. Ha köll, elküldöm az egyik párat, ha megjött. -
#4323 Nah BUÉK ide is -
#4322 na jó:D
De nem hinném h attól mert most 1 réteg lekopott azonnal műanyagig szakad tovább. -
SlickAdam #4321 aha aha hoppa aha ott van hoppacska hoho nocsak huhu aha aha!!! -
#4320 Sosem rendeltem még semmit ott, meg amúgy webáruházban sehol.
De egyébként pont ma néztem, gombám közepén kicsit felkopott a gumi, levált 1 réteg vagy nem tom..
Szóval haladnom kell a korral, muszáj lesz rendelnem:)
-
#4319 Confirmed! :D -
SlickAdam #4318 elhiszem, mert kuldtek a gepemhez kontrollert is. az legalabb adott eletjelet.:D -
#4317 Pedig elhiheted, hogy a taccspad anyagában pöttyös, nem pedig fekete flittereket nyálaztak rá a kínai diákok (ez utóbbi valóban lekophatna) :D -
SlickAdam #4316 en vagyok az offisöl paranojakiraly, senki nem erhet a nyomomba! -
#4315 Oké lebuktnk...ez a mennyiidőalatttalálslickadamvalamihibátaképen című játék volt. De egész jó időt futottál, lassan felállítod a paranoiarekordot :DD -
SlickAdam #4314 kop-kop! -
#4313 Vagy KOPIK! :) -
SlickAdam #4312 vaaaagy: kacsazsir -
SlickAdam #4311 jajjjnemar! hat ottvan-e a pont? nincsen, mert le-fotostipistoppolta rola. -
#4310 Meghintve egy kis paranoiával :) -
#4309 Az csak optikai csalódás leszen :) -
#4308 képhiba -
SlickAdam #4307 jobb oldalt hianyoznak a pottyocskek -
#4306 ? -
SlickAdam #4305 furi aza taccspad...:S -
#4304 Ha lehetne is, biztos tízszeres áron. Ebay-el mi a baj? -
#4303 Itthon lehet ilyet venni? vagy csak ebay? -
#4302 nem izzad tőle az ujjam az biztos stabilabb nem csuszik -
#4301 fogása milyen? -
#4300 Fasza! Remélem megjönnek az enyémek is jan. elején. -
#4299 -
#4298 én egyébként fizetek is, h kimehessek, de nem garantálom, h nem - akár erőszakkal is - a KillzónNégy-et kezdem játszani, egyedül! :D -
#4297 :DD -
#4296 "de pia legyen". - így értelmes. :) -
#4295 Ha eljössz értem, én ingyen házhoz megyek..., de a pia legyen. :) -
#4294 Óránként 20k-ért kapható vagyok Knack lokálcoopra, garantált expert géminggel. Saját autóval, kontrollerrel házhozmegyek (az ár a kiszállás díját nem tartalmazza) :DDD -
davids014 #4293 Killzone: Shadow Fall demo Stoereon van? -
darkkentaro #4292 HAPPY NEW YEAR! JAPAN!!!!!!! -
SlickAdam #4291 de meg ezutan is leirja megegyszer...! holott hol van meg az ejfel... :D