121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#4370 Állítólag lesznek plusz effektek. Meg ebben már a DLC is benne van, ezért majd egyszer megveszem. Talán a nyári uborkaszezonban, nyomott áron. -
#4369 Kíváncsi leszek rá, eléggé pénzlehúzás szaga van, lehet csak annyi a különbség, hogy fullhd, és más Lara haja... de ne legyen igazam :) -
#4368 Tomb Raider Def. Edition jön, azt hiszem. (szerintem kihagyom, elvagyok a Knack-kel ) -
#4367 Január 28: Tomb Raider
Első 3 hónap. -
#4366 Januárban lesz valami értelmesebb játék PS4-re? Vagy majd tavasszal jelenik meg minden egyszerre? :D -
#4365 Nem lennék őszinte, ha azt mondanám, meghoztad a kedvem a megvásárláshoz :) -
#4364 Legközelebb ok?
Kicsit belőttem magam, egész élvezetes, bár nekem tiszta BF3! Szép kis game lett, bár fagyott már párat. -
#4363 A PC Gurus ezzel játszunk videóban (már nem beta) van a fegyveren logó, egy sárga smiley van rajta. -
#4362 Szerintem ezt kivették a fullból :(
Betaba PCn még ott volt logo a fegyveren meg járművön is, de itt már nincs. -
#4361 BF4-ben a logómat hogyan tudom a fegyverre rakni? Ki kell valamit oldani hozzá, vagy hogy? Battlelog-on sem találtam... -
#4360 Láttuk :)
Bejöhettél volna volt chat party is. -
#4359 voltam ma én is :) -
#4358 Jó bugos, sokszor jó idegesítő, de mégis toljuk, mert ennek ellenére még így is nagy fun :D
-
#4357 Írd majd meg a címed privátban. Valamikor 1-2 héten belül megjön. -
#4356 Én nem tudom mi tévő legyek ezzel a bf-el amikor nézem a videókat, kurvára tetszik, de végül semmivel sem nyomtam onlány máig. Kurvajólenne belőle egy demo(hetvége) legalább -
#4355 *Vezetek = első helyen vagyok stabilan :D -
#4354 Ez a Rivals mekkora egy mocsok játék. Mikor vezetek beb.ssza elém a rendőröket, hogy szétszedjenek... Hát király. Ha nem csalna folyton a játék elég király lenne... -
#4353 Hát nekem már nem volt az, amikor jött a BF, de ma megvettem premiumot. -
#4352 BF4 1 DLC free vagy nem?
Konzolvilágtól vettem ... -
na azért már majdnem nextgen... -
#4350 Szegény Japán még csak februárba kapja a gépet. Első tv reklám
-
#4349 :DD -
Blith004 #4348 Tuti a sündisznó borosta miatt húzták le :D ! -
#4347 Gondolkodom én is rajta.
BF4 összes single trófea megvan, jöhet a multi ...
Killzone single is megvan, mennyire durva a Hard? -
#4346 Na BUÉK mindenkinek. Mondtam már, hogy a Knack kurvajó kis játék? :D
Haverral nekiültünk coopba és egyhuzamba letoltuk az egészet hardon :)
gémer média meg pukkadjon meg :p -
#4345 Tud valaki ilyen szilikon védőt DS4re ami hamar megjön? -
#4344 De, baj. Sokkal jobb lenne,ha opcionális lenne. De az összehasonlítás továbbra sem állja meg a helyét, mett a psnp-ért jöval többet kapsz, mint a liveért. Ezzel együtt sem jó. -
#4343 Csak olvasom a topikot folyamatosan, a teknika csodája:) -
#4342 Csak nem csuklasz? -
#4341 Már te is közéjük tartozol. -
#4340 Hát évek óta ps+ tag vagyok, és 2015-ig be is van fizetve, de ettől független remélem csuklanak az ms birkák akik alap szolgáltatásért fizettek. -
Zozo76 #4339 de azert hanyszor de hanyszor lehetett olvasni itt a forumokon hogy mennyire jo a psn mert ingyenes a csuf gonosz ms iranyitotta live-al ellentetben. aztan most nem is olyan nagy baj. :) -
#4338 Aknek nincs tizennégyezre egy éves ps+ előfizetésre, az nem tudom mit akar nextgenezni tizennyolcezres játékárak mellett... -
TomStorm #4337 Igen tudom,hogy jó dolog én is voltam ps+ elöfizetö csak olyan jól esett akkor is gémelni online mikor nem volt és nem csak rólam van szó.
Hetekben többször is belefutottam ilyen esetbe,hogy:jössz multi?"Ááá lejárt a goldom" volt a válasz. -
#4336 Az más kérdés, hogy ps3-on psn plusz tag voltam régóta. Egyszerűen rohadtul megéri, pláne annak, aki a teljes ps ököszisztémában él.
Csak ps4-en nagyon harmatos az instant game collection, és a psnp-al elérhető akciók, de nyilván majd a játékok számával ez is feljön mint a talajvíz. Szóval a psnp nem csak az onlány gémingért kiadott pénz. -
TomStorm #4335 Nem semmi.Akkor a hsz.amit írtam kb semmit nem ér-.-
Na akkor ennyit erröl de legalább ezt is tudom már,thx -
#4334 Nincs eddig meg most. Ps3-on nem kell, ps4-en kell. -
Jinchuu #4333 Ha minden igaz a free to play és a fizetős mmo-k azok psplusz nélkül is menni fognak, mintha ezt olvastam volna a ps.blog-on, szóval ha csak ilyen gamek érdekelnek akkor nem muszáj, bár azért az ingyen játékok segitenek majd elfelejteni a pspluszra kiadott pénzt. :) -
#4332 Mert az MS példája mutatja, hogy vígan kifizetik a népek. És az ingyen pénz meg jól jön a Sony-nak is. -
Thaddeus #4331 Mert a SONY sem szeretetszolgálat. Rájöttek, hogy hopp a szerverek is áramot fogyasztanak, amit fizetni kell. Úgyhogy most fizetős. Remélhetőleg ez a minőség javulását fogja jelenteni.