121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#4456 Nekem a PC-m ad ilyen hangot kikapcsolt állapotban :DDDD -
#4455 A legtöbb elektromos készüléknek van egy ilyen nagyon halk zümmögése. Szerintem ne foglalkozz vele, nem utal hibára. -
#4454 Srácok, azt hiszem belefutottam ebbe a hibába. Kikapcsolás után alig hallható, magas frekvenciájú hang jön a gép jobb hátsó részéből. (most vettem csak észre véletlenül, lehet korábban is volt)
Ha teljesen áramtalanítom, akkor még változik is a frekvencia, majd pár másodpercen belül teljesen elhallgat. Kell nekem ezzel törődni? Elpukkanhat? Nektek csendes kikapcsolt állapotban, áram alatt? (nagyon közel kell hajolni, hogy észrevedd) -
#4450 Hátoké. :D Nem mintha K.RVÁRA lesz.rnám, hogy recés, csak a tényt mondtam :D Rohadtul szép a játék, tetszett, marha jól fut, minden okés. DE a távoli dolgok még mindig recések, hát vibrál az a szerencsétlen felhőkarcoló... :D :D Kész. Ennyi. Lehet kövezni. -
#4449 Egy picit elszomorodok, hogy amikor brutál meleezem a VSA csókát multiban, akkor nem látszik a szemüvegén a vörös szemem tökröződése :( -
#4448 Bármit szedsz állj le vele. Nem bírod. -
#4447 kurvára recés fogalmával kicsit zavarban vagy :D -
#4446 Recés a segged :D -
Pedig ez kurvára recés más videóján is, ami szintén FullHD, hiába butítja le a YT. Szinte vibrálnak az épületek annyira recések :DD -
#4444 Nem a méretét kérdeztem :)
Fullhd, élsimított. Ettől recementesebb már nem bír lenni. -
heady #4443 megnyalom a kepernyot itt mindjart. 9 nap es csatlakozok :) -
#4442 Én se igazán értem. KZ ráadásul dupla AAt használ, egy sajátot meg FXAA-t is. -
#4441 Nem annyira recés, mint PS3-on, de igen recés. TV-nek meg egy 120as LED TV van, szóval nem abban van a hiba, csak a Killzone-ban :) Ettől függetlenül szép játék, de a rece még mindig ott van. -
#4440 Recés??? Mi az istenen nyomod? Valami subhd tévén? :D -
#4439 Mozgásban se mondanám annak. Egyik legtisztább képminőségű PS4 játék. -
#4438 Képeken legalább nem recés. -
#4437 Hát szerintem meg nem :) -
#4436 Képeken szebb, mint mozgásban. -
#4435 -
#4434 napi KZ. Úgyis rég volt :D
-
#4433 Ne videót csináljanak, hanem játékot :) -
#4432 én még mindig reménykedem a japán premieres driveclubban. -
#4431 2 hónapja onnan se jött semmi videó. Kíváncsi leszek azóta mennyit fejlődött, mert ott hétről hétre szépült a játék. -
#4430 Januárban Dont starve, februárban valószínűleg Outlast jön és esélyes a márciusi Driveclub majd. -
#4429 Óriási pozitívum, hogy nem adták ki félkészen. Hatalmasat nőttek a szememben. Sajnos ez egyre ritkább. -
#4428 Nope. De azt ígérték startra kész lesz. -
#4427 Szerinted az most fog megjelenni január elején? -
#4426 Don't Starve-ra visszatérve; ez a játék már kint van PC-n jó ideje, ha jól tudom. Igazán tehettek volna valami újdonságot is a Plus-os játékok közé, mondjuk a beíglrt DriveClub-ot... -
#4425 Igazad van. A hatalmas fejlesztési költségek még nem garantálják, hogy a játék jó lesz, ezzel én is tisztában vagyok. Vannak mocskosul unalmas, és rosszul sikerült AAA címek, igen. Ezeket igyekszem mellőzni, és a minőségi AAA címekre koncentrálni :)
Lehet, hogy ez már nem teljesen ide tartozik, de pl a Batman Arkham Origins, Bioshock Infinite kifejezetten untattak, pár óra után hagytam is őket a fenébe. Sokak szerint király játékok, én ezt elfogadom, de nekem nem jött be egyik sem. -
#4424 Szenzációs, ki he hagyd! :)
Spelunky is krvajó, bár az még előttem van. Braid természetesen. Raymanek természetesn bár az már messze nem indie. Meg még tonnányi cím, amiket össze kéne szedni. -
#4423 >AAA címek érdekelnek
Engem viszont a szórakoztató videojátékok. És mivel nekem sincs több napi 1-2 óra játéknál, így igyekszem a legjobbakat kiválogatni. Természetesn én is szeretem az AAA+++ műveket, de ez még önmagában nem predesztinálja a szórakoztatási faktort. -
#4422 Cave kivételével folyamatban nálam mindegyik, jó cuccok. -
#4421 Próbát sem tettél amúgy?
Szerintem megéri a lent felsoroltak bármelyikét, vagy esetleg braidet kipróbálni. Néha a kevesebb több :) -
#4420 Nem vagyok igazi gamer. Ezt sosem állítottam. Én valahol a casual és nem casual között lehetek valahol :D Csak AAA címek érdekelnek, és napi 1-2 órát játszok max, természetesen AAA címekkel.. :) -
#4419 Én viszont az elég komoly gépemen időnként tolok ilyesmit IS. FEZ, limbo, mark of the ninja, bastion, the cave...ezek mind-mind kurvajók voltak. Akit csak a teknó érdekel, az igazából nemgémer. -
#4418 Nekem még ingyen sem kell. -
Thaddeus #4417 De a Don't Starve ingyenes, úgyhogy szerintem nem gáz :D -
#4416 Ez olyan, mintha egy félmilliós PC-n csak ilyen indie játékokkal játszanál. Azokhoz nem kell ilyen gép, se PS4, se semmi. Én személy szerint a PS4-et az AAA játékok miatt vettem, nem holmi Don't Starve hülyeségekért. -
#4415 Igazad van, erről megfeledkeztem. -
#4414 Nem csak az a jó játék, ami a szart is kipaszírozza a gépből.