121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
davids014 #4497 15-én érkezik a következő szállítmány!
Mediamarktban csütörtökön még a webshopban tudtam venni egy Ps4 killzone bundelet. -
#4496 Hihetetlen,néztem pár üzletet,mindenhol 31.én érkezik állitólag.. -
#4495 Nem igazán. Hónap közepén jön állítólag új szállítmány mindenhova, de előrendelés nélkül szerintem még most is necces lesz a vásárlás. -
#4494 Nem tudtok olyan helyet,ahol esetleg lehetne venni alapcsomagot? -
#4493 Ha nem néztem el, akkor 6-án hajnal 2-től. :)
A Kaz-féle keynote pedig 7-én este 6-tól. -
#4491 Magyar idő szerint mikor lesznek? -
#4490 Link a CES livestreamhez -
#4489 "There have been rumors floating on the net about the unveiling of Sony’s new PS4 virtual reality headset at CES, and that’s most likely to happen during the company’s press conference on Monday or CEO Kaz Hirai’s keynote on Tuesday.
Luckily, even if you won’t be able to attend the event in Las Vegas, both conferences will be livestreamed.
The press conference will air on January 6th at 5 PM PST, and will be livestreamed directly by Sony here (you can find the video embedded at the bottom of the post).
Kaz Hirai’s keynote will be livestreamed by Cnet here on January 7th starting at 8:30 AM PST (the conference proper will start at 9 AM).
Will Sony really unveil its response to the Oculus Rift? We’ll know in two or three days."
-
Zozo76 #4488 pedig nagy valoszinuseggel a tapegyseg. -
#4487 Ezeknek se ismerem negyedét se :D -
#4486 lehet hogy hiányos még, Everybody's Gone to the Rapture tuti nincs rajta. -
#4485 #4480-ra ment -
#4484 Jó kötekedni, mert neked nincs ilyen bajod? :D Olyan ez, mint az az 1 subpixel-hiba a tv-men, ami az első héten az őrületbe kergetett, mára meg azt se tudom hol keressem. :) -
#4482 70 bejelentett idei megjelenés. -
#4481 Te se mentél még el trafóház mellett :D -
#4480 Hogyismondjam...az elektronok nem adnak hangot ki magukból -
#4479 Enyém is ciripel néha. Semmi gond nincs vele. -
#4478 Nem zörgés, hanem elektromos zaj, erre a nyakamat teszem. -
Zozo76 #4477 valoszinuleg a tapegyseg zorog ami a nem jol rogzitett lemezkek hangja a tapegysegben. a hang a terheles hazasara is valtozhat az terheles fugvenyeben. idovel persze erosodhet is ahogy oregszik a tapegyseg. -
#4476 Stand by-ban nem hallok ilyen hangot, csak ha kikapcsolom a gépet (és be van dugva - teljes áramtalanításnál persze kussban van)) -
#4474 Teljes kikapcsolás csak akkor van, ha kihúzod a falimalacból, hiszen minimálisan a bt modul mindig él (máskülönben nehéz lenne bekapcsolni kontrollerről).
A hibernáció még nincs benne a firmwareben, egy későbbi update-el jön a ps4-re. Jelenleg egy standby állapot van, ami alatt a letöltések, frissítések, és kontrollertöltés működik. -
#4473 Teljesen kikapcsolt állapot vagy alvó üzemmód? nekem az Xbox One akkor csinálja ha hibernálva van a gép, tehát játék közben kapcsolom ki ( s amikor visszakapcsolom akkor onnan folytatom ahol abbahagytam ), teljes kikapcsoláskor nincs hang.
-
#4472 Ha nem lesz hangosabb, akkor olyan, mintha nem is lenne. (mert tényleg rá kell tapadni a gépre, hogy hallja az ember) -
#4471 enyém sem... -
#4470 Tekercs szokott zümmögni-sípolni, ha nincs rendesen összegyantázva. Semmi nem fog történni, ezzel legalábbis, évtizedekig képes elmenni sípolva. Csak rohadt idegesítő. Az enyém hálisten nem csinálja. -
#4469 én már körbenyálaztam az enyém :D
elképesztő. -
#4468 Tök véletlenül babráltam a környékén és úgy tűnt fel. A hallásom nagyon jó, ellentétben a látásommal :P -
#4467 Akkor leszek dühös ha az új Uncharted előtt szarik be :D -
#4466 Szerintem mind. Ha valaki nem hallja az valszeg nem hajol elég közel :D Én sztem nem is hajolok oda ha nem mondod.. :) Nem szokásom párnának használni a gépet :D -
#4465 Hopsz, akkor rosszul emlékeztem.
Na mindegy, bármi legyen, az jövő dec. 13-ig jöjjön elő.
Azért kíváncsiságból megnéznék egy statisztikát, hogy az itteni gépek közül hány vonyít kikapcsolt állapotban :) -
#4464 Nem japó, kínai. :D Nekem KZ Bundle-m van, és az mind kínai... :D -
#4463 Főleg, hogy a tiéd japó! [banplz!:D] -
#4462 Szerintem nem cink, hogy ilyen hangokat ad. Nekem a PC-s tápegységem, sőt a hangfalrendszerem mélynyomója is ad halk, alap zúgást. :) Meg ha mindkettőnknek van, akkor valszeg nem rossz mind a két gép :D -
#4461 Azaz!
Meglátjuk kié bírja tovább :D -
#4459 Amúgy megnéztem ! Nekem is adja ezt a hangot a PS4! Ilyen nagyon halk ciripelés, de csak ha odahajolsz közvetlen közelre hallod. -
#4458 *Megvan már 5 éve. -
#4457 Remélem idővel nem lesz hangosabb, mert amúgy rohadt idegesítő egy hang :) -
#4456 Nekem a PC-m ad ilyen hangot kikapcsolt állapotban :DDDD -
#4455 A legtöbb elektromos készüléknek van egy ilyen nagyon halk zümmögése. Szerintem ne foglalkozz vele, nem utal hibára. -
#4454 Srácok, azt hiszem belefutottam ebbe a hibába. Kikapcsolás után alig hallható, magas frekvenciájú hang jön a gép jobb hátsó részéből. (most vettem csak észre véletlenül, lehet korábban is volt)
Ha teljesen áramtalanítom, akkor még változik is a frekvencia, majd pár másodpercen belül teljesen elhallgat. Kell nekem ezzel törődni? Elpukkanhat? Nektek csendes kikapcsolt állapotban, áram alatt? (nagyon közel kell hajolni, hogy észrevedd)