121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • davids014
    15-én érkezik a következő szállítmány!
    Mediamarktban csütörtökön még a webshopban tudtam venni egy Ps4 killzone bundelet.
  • Versace26
    Hihetetlen,néztem pár üzletet,mindenhol 31.én érkezik állitólag..
  • TDC Geronimo
    Nem igazán. Hónap közepén jön állítólag új szállítmány mindenhova, de előrendelés nélkül szerintem még most is necces lesz a vásárlás.
  • Versace26
    Nem tudtok olyan helyet,ahol esetleg lehetne venni alapcsomagot?
  • n000rbi
    Ha nem néztem el, akkor 6-án hajnal 2-től. :)

A Kaz-féle keynote pedig 7-én este 6-tól.
  • deep
    Magyar idő szerint mikor lesznek?
  • n000rbi
    Link a CES livestreamhez
  • TDC Geronimo
    "There have been rumors floating on the net about the unveiling of Sony’s new PS4 virtual reality headset at CES, and that’s most likely to happen during the company’s press conference on Monday or CEO Kaz Hirai’s keynote on Tuesday.
    Luckily, even if you won’t be able to attend the event in Las Vegas, both conferences will be livestreamed.
    The press conference will air on January 6th at 5 PM PST, and will be livestreamed directly by Sony here (you can find the video embedded at the bottom of the post).
    Kaz Hirai’s keynote will be livestreamed by Cnet here on January 7th starting at 8:30 AM PST (the conference proper will start at 9 AM).
    Will Sony really unveil its response to the Oculus Rift? We’ll know in two or three days."

• Zozo76
    pedig nagy valoszinuseggel a tapegyseg.
  • deep
    Ezeknek se ismerem negyedét se :D
  • TasManXT
    lehet hogy hiányos még, Everybody's Gone to the Rapture tuti nincs rajta.
  • n000rbi
    #4480-ra ment
  • n000rbi
    Jó kötekedni, mert neked nincs ilyen bajod? :D Olyan ez, mint az az 1 subpixel-hiba a tv-men, ami az első héten az őrületbe kergetett, mára meg azt se tudom hol keressem. :)
  • deep
    70 bejelentett idei megjelenés.
  • deep
    Te se mentél még el trafóház mellett :D
  • Moby
    Hogyismondjam...az elektronok nem adnak hangot ki magukból
  • TDC Geronimo
    Enyém is ciripel néha. Semmi gond nincs vele.
  • n000rbi
    Nem zörgés, hanem elektromos zaj, erre a nyakamat teszem.
  • Zozo76
    valoszinuleg a tapegyseg zorog ami a nem jol rogzitett lemezkek hangja a tapegysegben. a hang a terheles hazasara is valtozhat az terheles fugvenyeben. idovel persze erosodhet is ahogy oregszik a tapegyseg.
  • n000rbi
    Stand by-ban nem hallok ilyen hangot, csak ha kikapcsolom a gépet (és be van dugva - teljes áramtalanításnál persze kussban van))
  • Moby
    Teljes kikapcsolás csak akkor van, ha kihúzod a falimalacból, hiszen minimálisan a bt modul mindig él (máskülönben nehéz lenne bekapcsolni kontrollerről).
    A hibernáció még nincs benne a firmwareben, egy későbbi update-el jön a ps4-re. Jelenleg egy standby állapot van, ami alatt a letöltések, frissítések, és kontrollertöltés működik.
  • Totti5
    Teljesen kikapcsolt állapot vagy alvó üzemmód? nekem az Xbox One akkor csinálja ha hibernálva van a gép, tehát játék közben kapcsolom ki ( s amikor visszakapcsolom akkor onnan folytatom ahol abbahagytam ), teljes kikapcsoláskor nincs hang.
  • n000rbi
    Ha nem lesz hangosabb, akkor olyan, mintha nem is lenne. (mert tényleg rá kell tapadni a gépre, hogy hallja az ember)
  • Tatyla
    enyém sem...
  • Moby
    Tekercs szokott zümmögni-sípolni, ha nincs rendesen összegyantázva. Semmi nem fog történni, ezzel legalábbis, évtizedekig képes elmenni sípolva. Csak rohadt idegesítő. Az enyém hálisten nem csinálja.
  • arty
    én már körbenyálaztam az enyém :D

elképesztő.
  • n000rbi
    Tök véletlenül babráltam a környékén és úgy tűnt fel. A hallásom nagyon jó, ellentétben a látásommal :P
  • Kongy
    Akkor leszek dühös ha az új Uncharted előtt szarik be :D
  • Kongy
    Szerintem mind. Ha valaki nem hallja az valszeg nem hajol elég közel :D Én sztem nem is hajolok oda ha nem mondod.. :) Nem szokásom párnának használni a gépet :D
  • n000rbi
    Hopsz, akkor rosszul emlékeztem.
    Na mindegy, bármi legyen, az jövő dec. 13-ig jöjjön elő.

Azért kíváncsiságból megnéznék egy statisztikát, hogy az itteni gépek közül hány vonyít kikapcsolt állapotban :)
  • Kongy
    Nem japó, kínai. :D Nekem KZ Bundle-m van, és az mind kínai... :D
  • n000rbi
    Főleg, hogy a tiéd japó! [banplz!:D]
  • Kongy
    Szerintem nem cink, hogy ilyen hangokat ad. Nekem a PC-s tápegységem, sőt a hangfalrendszerem mélynyomója is ad halk, alap zúgást. :) Meg ha mindkettőnknek van, akkor valszeg nem rossz mind a két gép :D
  • n000rbi
    Azaz!

Meglátjuk kié bírja tovább :D
  • Kongy
    Amúgy megnéztem ! Nekem is adja ezt a hangot a PS4! Ilyen nagyon halk ciripelés, de csak ha odahajolsz közvetlen közelre hallod.
  • Kongy
    *Megvan már 5 éve.
  • n000rbi
    Remélem idővel nem lesz hangosabb, mert amúgy rohadt idegesítő egy hang :)
  • Kongy
    Nekem a PC-m ad ilyen hangot kikapcsolt állapotban :DDDD
  • deep
    A legtöbb elektromos készüléknek van egy ilyen nagyon halk zümmögése. Szerintem ne foglalkozz vele, nem utal hibára.
  • n000rbi
    Srácok, azt hiszem belefutottam ebbe a hibába. Kikapcsolás után alig hallható, magas frekvenciájú hang jön a gép jobb hátsó részéből. (most vettem csak észre véletlenül, lehet korábban is volt)
    Ha teljesen áramtalanítom, akkor még változik is a frekvencia, majd pár másodpercen belül teljesen elhallgat. Kell nekem ezzel törődni? Elpukkanhat? Nektek csendes kikapcsolt állapotban, áram alatt? (nagyon közel kell hajolni, hogy észrevedd)