121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Ez is egy vélemény :D
  • shaddam
    Az 5 dollár volt érte a reális amennyiért steamen vettem. Fos rázkódókamerás vacak
  • Tatyla
    majd ha pluszon ingyé lesz
  • TDC Geronimo
    TR definitive edition PS4 hands on

Aki kihagyta annak bátran ajánlom PS4re. Olcsóbban behúzom ezt én is szerintem megint.
  • Tatyla

mert még nekem nincs meg a KZ
  • TDC Geronimo
    Morál rendszer visszatér és szerintük 2* kell végigjátszani legalább, hogy mindent lássunk. Ki leszel, superhero vagy supervillain? :D
  • TDC Geronimo
    Kurva sg bug hihetetlen...
  • TDC Geronimo
    Fox revealed that Sucker Punch took its control cues from skateboarding games, which are known for gripping players in an almost hypnotic flow as they trick and combo their way across the environment. The same is true of Delsin’s smoke and neon powers – as well as some unannounced abilities that the team doesn’t want to spoil pre-launch. Fox wants you to feel like Spider-Man, swinging through New York at break-neck speed, feeling brilliant as you go. That fun, however, will hit moral choke-points now and then, dragging you back into a position of grave responsibility.

He explained that the branching narrative paths will result in a tailored personal experience forged by the individual. “The choices you make along the way will not only impact Delsin’s story, but also the way that his powers mature and evolve, and the way other characters around you evolve and change. It’s very, very different. You’ve got to play the game twice to see it all.”
    Once you make your decision the game will let you know through various methods if your choice rested on the good or evil side of the moral fence, but again, just how this will impact your progress and the world state down the line won’t be immediately clear. That feeling of not knowing exactly what you’ve just done, and suspecting that something ugly or perhaps even righteous is about to happen out of nowhere will drive players on.

“We try and make it pretty clear when you’ve done something evil,” he added, “mainly because it really sucks when it’s nebulous. It’s not fun to feel like, ‘Well I think I did the right thing in that videogame,’ because there’s so much you have to understand about the rules of the world, your abilities, what the mission is asking you and all of that stuff. We try to cut down on ambiguity as much as possible, but at the same time we try to put situations in front of the player that are frankly tough, because that’s what games are good for; they can transport you to places you’ve never been and let you do things you’ve never done before.”

• TDC Geronimo
    Nesztek még pár :)

• deep
    Miért ne lenne az? A játék engine rendereli, mégcsak nem is átvezető. Miért is nem ingame?
  • TDC Geronimo
    Mitől ne lenne az? :D

Egyedül a DoF effekt az első két képen az ami rákerül. Minden ugyanaz, mint játékban.
  • arty
    tehát nem "ingame" :/

(de kurvajól néz ki)
  • TDC Geronimo
    Volt még pár, de azokat már nem raktam fel. Remélem Majd bővül a share funkció és össze lehet fűzni kisebb klippeket feltöltés előtt. Az még nem ártana.
  • TDC Geronimo
    Persze. Játékból lőtték a képet. Le kell pausesni start gombbal és időben kilopni a képet, akkor tesz rá ilyen Dofot meg veszi le a HUDot.
  • DarkSector
    ja értem az gáz azért.
  • Kasthor
    En egybol megveszem, eddig mgsben meg sosem csalodtam :D (izzadsagszagu rising nem er). Demo ide vagy oda a magas mgs elmenyfaktor miatt priceless lesz, amivel kihuzzuk a phantom painig. Ha Kojima tud venni par uveg sake-t a penzembol am legyen :)
    Probalom elragadni magamat a hypeal es az E3 ota egy kepkockat nem nezek meg belole es estenkenk lotuszulesben imadkozok hogy mar pedig ez is igazi mgs legyen.

• arty
    ez durva :D

ilyenből kéne még 40 és egy egész korrekt félperces klipet lehetne belőle összecsapni ;)
  • Árpitallica
    Lőjjetek fel még ide sok-sok jó Battlefield 4 és killzone-os képet mert addigis nagyon szívesen nézegetem őket, amíg én jómagam is PS4 tulaj leszek, ha mindenigaz január végén,vagy február elején! Jajj de izgatott, meg ideges leszek aznap hogy vajh mikor jön meg az a futár a KV-tól és működködőképes lesz e majd amit én kifogok! :D
  • arty
    ezt valahol valaki csinálta? :D
    ez az a pont, h nem hiszem el h ez ingame :D (alsó!!!áááá)
  • Tatyla
    japán meg kínai,elmentek fingani....
  • n000rbi
    Agymenés, ahogy kinéz. Tényleg el kéne már kezdenem, mert szerintem én vagyok az egyetlen a topikból, aki nem játszotta végig :)
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    Hát pontosan szerintem még sehol se írták le. Elvileg egy helyszín lesz csak, de lesz sok küldetés nem csak egy. Ezért mondom kivárok, mert nem tudom pontosan mi lesz.
  • DarkSector
    Ez mit takar? 1 missziót?
  • TDC Geronimo
    Itthoni árazásra kíváncsi leszek meg a tartalomra. Egyelőre nekem még kérdéses... Phantom Pain tuti vétel ezt meg még eldöntöm, hogy youtube lesz-e belőle vagy vétel...
  • Moby
    Teljes nyugalommal, és mély meggyőződéssel skippelem el a búspicsába :D
  • TDC Geronimo
    MGS 5 "demot" ki fogja megvenni?

• Moby
    Kínai gépesként nagyon remélem, hogy nem :D
  • arty
    ez csak kínai gépesek által terjesztett ellenpropaganda! :))
  • TDC Geronimo
    Tegnap összejött pár emberes RPG kill. Egyet sikerült is megörökíteni, hála égnek nem volt bugos a share :)

• Moby
  • Kongy
    Mondjuk magán a gépen meg se néztem honnan van. Ha szar, akkor úgy is szar... akkor már mindegy.
  • Kongy
    Nem mert japán.. :D Amúgy kínai KZ Bundle.
  • n000rbi
    Sry, azt nem vettem számításba, hogy az időeltolódás miatt nálunk már a következő napra esik :P
  • arty
    fogadjunk, h kinai géped van! :D
  • Kongy
    Jajde unom már ezt a kínai/japán baromságot.... -.-
  • deep
    Nem maradtam, de reggel vadul kerestem a híreket :)
  • Zozo76
    hehe :)
  • n000rbi
    Meg lett már párszor beszélve, hogy marhára mindegy, hogy japán, vagy kínai. Ha valami beszarik, akkor beszarik.
  • Zozo76
    de ha bundle akkor az KINAI :)