121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Holnap cserélik! (Remélem...)
  • n000rbi
    "During a CES keynote this morning, Sony's Andrew House revealed that more than 4.2 million PlayStation 4 consoles have been sold globally as of December 28, 2013."

• n000rbi
    Mit rinyálsz, úgysem látsz semmit az összetört kijelzőn

(legközelebb link lesz)
  • Moby
    Mert aki nem pécén fórumoz, annak a youtube alkalmzásában nyílna meg, és pécén sem buksz semmit, ráadásul nem tolná szét a totyikot.
  • Kandurex
    Miért is?
  • Moby
    Elmondhatatlan mennyivel lenne könnyebb az élet, ha a youtube videóknak is linket tennétek be!
  • SlickAdam
    - Discount code not valid on Computing, electronic products, consoles, Multi-buys, Steelbooks & Pre-orders
    - Each discount will apply in full up to a maximum basket value of £100. If your basket value exceeds £100, then the discount will not apply on the additional basket value. For example, if the value of your basket was £150 and you received a 20% discount code, your discount would be limited to £20 (20% of £100) and you would have to pay the £130 difference.
  • SlickAdam
    Zavvi Mystery Discount (5-20%) kodok (23:59 januar 9.-ig ervenyesek):

1. 5258-95A6-4049
    2. 5258-3016-40BA
  • n000rbi
    A kontroller zölden fog villogni, mint a mozgásérzékelő...el ne dobjam, ha a xenomorf megjelenik :D
  • n000rbi
    Egy kis Behind the scenes még hozzá:

• shaddam
    Jaj ha nem rontják el

• Moby
    Részletezi, de ilyeneket én nem is láttam.
  • n000rbi
    Jó nagy büdösbogár lehetett, ha ekkora patch kellett hozzá :)
  • TDC Geronimo
    :D

Hát igen nem minden patch note tartalmas
  • Moby
    Bugfixes.
  • TDC Geronimo
    :O

Rámész PS menübe a játékra, optionst megnyomod és jobb oldalt ott van az update history. Van patch note játékokhoz nem is tudtad? :)
  • Moby
    Az mi? :D
  • Evoluti0N
    Be is b*szott volna, ha nem lenne benne karma rendszer. Nagyon várós egyébként.
  • TDC Geronimo
    :o

Biztos valami multi dlc van benne. Update history mit ír?
  • Moby
    700 megás ac4 update? Vattafakk?
  • Kongy
    Egy kis tipp a NFS Rivals-ozóknak: Ha nem tudjátok elérni a Heat Level 9-et anélkül, hogy összetörnék a kocsitokat, kempeljetek be egy benzinkút mellé Sun Valley-ben. 100 méterre ott a Hideout, így az összefarmolt SP-t is begyűjthetitek :D Az előbb farmoltam 250.000 SP-t rendőrök kempelésével.. :DDD
  • TDC Geronimo
    Na belelesek ebbe a livestreambe bár lehet semmi géming cucc nem lesz :y
  • TDC Geronimo
    Szerintem biztos bővülni fog mindenkét oldalon.
  • deep
    Őőő feltételezem. Ebben nem vagyok biztos. PSN címek esetében tuti így van, de lemezeseknél nem tudom biztosan, hogy működik.
  • vortel
    Nah hát nekem ez lett volna a kérdésem... Akkor hiába regisztrálok USA profilt, ha a játékokat itt vásárlom MO-on, akkor semmit nem érek az USa profillal leszedett DLC-kel... nem igaz?
  • deep
    Természetesen.
  • n000rbi
    A DLC-k maradtak régiófüggők, nem? Tehát pl. USA dlc csak USA játékkal működik.
  • vortel
    rendben kössz, ezt a választ vártam, akkor viszem tovább a PS3as magyar profilom játszani, az angolt meg vásárolni, illetve csinálok egy amerikait szintén vásárolni, Zsírkirály, de várom már a holnapot meló után már itthon fog várni a kicsike és neki is esek a Killzone-nak :D:D
  • Totti5
    PS4 szkrínshot és a X1 videó szerkesztőjét kellene egybe gyúrni... ott lehet 5 videót egymásba fűzni, vágni, effektezni, kép a képben stb... remélem mind a két cég lesi a másikat és építik be a funkciókat ami hiányzik!
  • deep
    Ja és ha egy profilnak van a gépen PS+ előfizetése, a többi profil is tud online játszani. Szóval semmi nem szól ellene.
  • deep
    Miért ne tudnál DLC-ket letölteni? Ugyanúgy az USA store-ról. Nekem pl. 3 accountom van. Az USA-val vásárolok, az angollal játszom (azzal kezdtem anno és a sok trophy-t nem akartam veszni hagyni), a magyar csak úgy van. Minden profil tudja használni az összes tartalmat a gépen, tehát tarthatod az USA-t csak vásárlásra.
  • vortel
    Milyen profilt érdemes regisztrálni PSN-en? úgy láttam amerikait érné meg a legjobban, mert azon a store-on a legolcsóbb minden, de akkor tudok pl DLC-ket letölteni a játékokhoz? tudtok tanácsokat adni? köszi
  • Moby
    Dehogynem. De ha feszt rajta kenne ekkora dof, hogy közlekednél? :)
  • deep
    Lehet a szart paszírozni, csak nem nagyon érdemes.
  • arty
    de nem játék közbeni a kép :)
  • TDC Geronimo
  • Kongy
    Rázkódó kamera.... SO REAL. :D Ez is csak azért van, hogy "jobban beleéld magad Lara szenvedésébe". Ha tényleg olyan jó lesz a graf ahogy mondják, akkor megveszem.

AC4 Black Flag is, össze se lehet hasonlítani a PS3 verzióval. Tűéles látóhatár, gyönyörű effektek, és stabil frame. Egy élmény játszani.
  • TDC Geronimo
    Ez is egy vélemény :D
  • shaddam
    Az 5 dollár volt érte a reális amennyiért steamen vettem. Fos rázkódókamerás vacak
  • Tatyla
    majd ha pluszon ingyé lesz