121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#4618 Sziasztok! Ha veszek USA digitális játék kódot, hozza dlc-t USA profillal, majd átlépek EU-s profilra akkor használhatom itthon a játékot és a dlc-t? -
#4617 Véletlenül se lőném le senkinek a shadow fall befejezését, de hátha valami neoplaystation júzernek kimaradt anno ez a 2 kz2 reklám
link
link
Még a túlárazott almás júzerekre is gondoltam hogy kaptok linket. Minimum egy trófeát érdemlek :D -
#4616 a másik topikban lennénk, ordítanék a pofádba, h juzererror, de itt csak: részvétem :( -
#4615 Szedem a Don't Starve-ot :) -
#4614 Nah, újrahúztam ipsw-ből, NEM állítottam vissza fiókból, azaz van egy frissen gyalult rencerem, ami hót üres, és ugyanaz...fasza. -
davids014 #4613 media marktban kapható a ps4!!!! (csak webáruházban) -
#4612 A ps4-en megkezdett előző generációs, streamelt játékot folytathatod.
A Knack-nél a remoteplay-t láthattad, akkor a ps4 futtatja a játékot és streameli a vitára. -
#4611 #4605 -
#4610 Jah akkor kicsit bunkón van fogalmazva....
mert amit kiemeltem kurvára mást jelent.
Azt hittem úgy megy ahogy a bemutatón hogy pl mikor a Knock-al vagy mivel átment a srác PS4-ről egy Vita-ra....de akkor biztos csak hülyén fogalmazták meg. -
#4609 "...szolgáltatással az eredeti PlayStationre, a PS2-re, illetve a PS3-ra írt játékokat élvezhetjük..."
Kicsit félreértetted, szó sincs ps4-es játék streameléséről. -
#4608 ??? :) mire érted?
valamit félreolvastam? -
#4607 Write-only? :D -
#4606 "PlayStation Now bejelentés
Észak-Amerikában januárban kezdődik meg, s nyáron indul el teljes erővel a Sony játékstreamelő szolgáltatása, a PlayStation Now.
Írta: Obo
Dátum: 2014. január. 07. 19:50
A Sony a CES keretében immáron formálisan is bejelentette a játékstreamelő szolgáltatását, a PlayStation Now-t. Ez az a lehetőség, amiről a PS4 bemutatójakor már hallottunk, de csak most érkezett el abba a stádiumba, hogy konkrétumokról is beszélhessünk.
A Sony tervei szerint még januárban elindul a PlayStation Now zárt bétatesztelése, majd pedig valamikor a nyáron mindenki kipróbálhatja majd a felhőből való játékot -- mindez, talán mondani sem kell, első körben csak az észak-amerikai játékosokra vonatkozik, de bízunk benne, hogy hozzánk, Európába is el fog jutni a dolog nem túl sok késéssel.
A zárt bétateszt a PS3 játékosoknak szól, de a teljes értékű szolgáltatás PS4-re, a PS Vitára, bizonyos Bravia televíziókra és egyéb, internetre kapcsolható eszközökre (táblagépek, okostelefonok) is kiterjed majd. A Sony elmondása szerint lehetséges lesz egy PS4-en elkezdett játékot PS3-on folytatni, vagy a PS Vitával wi-fi kapcsolat lévén házon kívül játszani, hogy aztán hazaérve a tévén folytassuk a mókát.
V
WHAT? O_o Miaz hogy PS4-es játékot PS3-on?
Akkor ha megdumálom egy haverral nem kell vennem PS4-et hanem bérbe nekem streamelhet PS3-ra? :D
A PlayStation Now természetesen tartalmazni fogja a PSN minden fontosabb lehetőségét, ebbe beleértve az üzenetküldést, a trófeákat és az online multiplayer mérkőzéseket.
A PlayStation Now használatához játékonként egy bizonyos, egyelőre még nem tisztázott összeget kell fizetnünk, de dönthetünk egy előfizetéses modell mellett is, ám erről sem tudjuk még, hogy mennyibe fog kerülni. A szolgáltatással az eredeti PlayStationre, a PS2-re, illetve a PS3-ra írt játékokat élvezhetjük -- a CES-en már kipróbálható a BEYOND: Two Souls, a God of War: Ascension, a The Last of Us és a Puppeteer streamelhető változata." -
#4605 Jön a PlayStation Now vagy a már emlegetett Streamelgetős cucc. -
SlickAdam #4604 teny, hogy nagyon nincs rendben az iOS7. kulsore megszoktam viszonylag hamar, de a safari rendszeresen crash-el, ami eleg zavaro. mas problemaval eddig nem talalkoztam, igaz csak par hete van meg a mini.
nem ez a megszokott apple kvaliti, na. -
#4603 MIN
DENT
De tele az apple fórumok pontosan ugyanezzel. És nem gépfüggő: iphone5-ök, ipadek...sőt, sehol nem olvastam ipad miniről. Az enyémet leszámítva. És mindenkinek 7.0 óta. Lehet, hogy megpróbálom nullára gyalulni, és újrahúzni, bár az apple fórumokban az érintetteknek a clean install sem segített. De ezeket már fenntartással kezelem. -
SlickAdam #4602 probaltal valami trábölsútingot? pl törölni YT app-ot, masina restart, YT vissza, ... hasonlok. egyszeruen mukodnie kene. Safari beallitasok kozt nezelodni.
bar nem okoskodok, hisz ezzel (is) keresed a penny-ket (ha jol tudom) -
#4601 *bocs 7.0.4 nekem is vmit benéztem.. -
#4600 Nekem 7.0.5 van, és 4S :D -
SlickAdam #4599 7.0.4 (11B554a) iPad Mini Retina -
#4598 7.0.4(11B554a) -
SlickAdam #4597 aktualis a verzinnyo? -
#4596 Ios6-on még nálam is minden oké volt. Aztán jött ez a retekszar... -
SlickAdam #4595 söt, meg iOS 6-on is jo, iPhone4-en:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4594 iPhone-omon is minden ok amúgy :D -
#4593 Bldog vagyok. Lehet, hogy nem jól nyomom a képernyőt a cím beírásakor. Esetleg még a levegő páratartamára gyanakszom. -
SlickAdam #4592 nálam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4591 Ja, ipad az shit :D Vagyis az iOS úgy általában. Főleg ez a 7 most... Nekem sokkal jobban tetszett a 6, de ez nem a topikhoz tartozik. -
#4590 Ilyen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De emellett youtube app ól ki tudom küldeni tévére, innen viszont a linket sem tudom kibányászni. Plusz meg tudom nézni olyan eszközön is, aminek az sg fosmotor nem ismeri a useragentjét, és flasht dob be. -
#4589 Örülök neki. -
#4588 Milyen tabod van? -
SlickAdam #4587 es akkor mi van, ha ott nyilik meg? en is mini-n tolom mostanaban, semmi gond nincs vele. -
#4586 Nagyobb eltérésre tippeltem volna, olyan 5/3 körül... -
#4584 Engem nem zavar (nexus 10), legalább látom a first screent a videóknak, a link elég sovány! -
#4583 Gondolom ebből nincs utángyártott. Meg adnak rá 6 hó garit. -
heady #4582 Csak nehogy valami ganyolas legyen. -
#4581 Csak az táccs előlapot.. Leltem egy bótot, ahol majdnem féláron megcsinálják (26). -
heady #4580 Kicserelik az egesz cuccot, vagy csak a kijelzot? -
#4579 Döbbenet, és őrület... -
#4578 Tegnap be lettem oltva amikor egy gyereknek mondtam, hogy közel sem 3-3 millió az eladás :D