121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Az biztos, hogy a 2. rész a csúcs. Azt talán már háromszor is végigjátszottam. A többit csak egyszer (vagy még 1x se). Onnan már nem nagyon tudtak hova fejlődni, még az újítások ellenére se.
  • Versace26
    Egy kérdésem lenne!Megjött a gép Hogy tudom aktiválni a 14 napost úgy,hogy nem adok meg bankkártyát?? Köszönöm!
  • Kongy
    AC2 a legjobb ac játék, ez tény! Azóta csak egy lejtőn száguld lefelé a sorozat, és bár a4 jobb lett, mint a 3, azért még mindigbegy fényévre van az ac2től, ez az én véleményem.
  • Moby
    Most mér mondod? Lehetett benne lovagóni! Az ölég forradalmi, nem?
  • arty
    +1 az ac2-nek

(nem értem a brotherhood iránti rajongást, az talán a legnagyobb copy a szériában, egyik résznél sem éreztem annyira az ujrafelhasználást, mint brotherhoodban a kettő után)
  • Moby
    Az én listám úgy néz ki, az AC2, AC2, AC2, majd egy majdnem végtelen szakadék, és jön a brotherhood,meg a többi. A vicc az, hogy még a liberation-t is jobban élveztem mint ezt, de annak lehet, hogy az az oka, hogy hamar vége lett :D
    AC3 sem volt a szívem csücske, de abban legalább lehetett tradelni, megmentve ezzel a játékost a grindfeszttől. Oké, egy kalóz nem kereskedő, de akkor legalább lehessen venni, mert a pénznek is annyi értelme ebben az ac4-ben, mint minden másnak: semmi. De azt legalább lehet sokféleképp szerezni.
  • vortel
    Érdekes olvasgatni amit az AC4rről írtok, azén ízlésemnek ez volt az eddigi egyik legjobb AC, top 3as nálam (Brotherhood, AC1, AC4 sorrendben) Szóval a tavalyi 3 után nekem a 4 baromi nagy meglepetés volt, mert amennyire vártam a 3at pont akkora csalódás lett, se hangulat, se háztetőn bujkálás, rohangálás, se érdekes melléküldetések. Aztán beraktam a 4et és minden félelmem ellenére egy baromi hangulatos és változatos játékot raktak össze 1000 féle tennivalóval. Egyedül ami zavart a jelen szál teljes súlytalansága illetve az, hogy a fő küldetések csak abból állnak szinte kivétel nélkül hogy: 1: lokalizáld a célpontot, 2: kövesd, 3: hallgasd ki, 4: gyilkold meg... Ettől azért egy AC2 vagy egy BH főküldetései sokkal-sokkal változatosabbak voltak, imádtam őket... Ez leginkább a vége felé zavart, mert az utolsó 2 órányi fősztoriszálat már egybe csináltam meg, nem volt kedvem már hajókat lődözni meg felfedezni, kíváncsi voltam a sztorira csak hát így elég monoton lett a vége. Mindent összevetve nálam 9/10, mert HATALMAS világ, kurva jó hangulat, ezer féle melléküldi, gyűjtögetni való, nekem a főhös is jobban bejött mint Connor, bár Altair vagy Ezio nyomába senki sem érhet :)
  • arty
    Ez minden lopakodósban "alap" - ha riölre csinálnák, nem tudnál lopakodni egyáltalán. Ez egy olyan mehanika, amit "el kell fogadni".

(pl blacklistben is csak furcsállják, ha eltűnik a társ, esetleg körbevizsgálnak, de utána "elfelejtik" a problémát)
  • Moby
    Itt nem csak az AI-ról van szó. Tele a játék inkonzisztens gyökérséggel. A kormányt elengedni nem tudom harc közben ammót szerezni, de egy leterített hajót simán meg tudok csáklyázni, és addig a körülöttem lévő hajóhadsereg elmegy reggelizni, és végignézi, ahogy kifosztom a hajót.
    Nájsz...
    Persze ez a sok ultrabaromság nem volna annyira zavaró, HA nem lennék belekényszerítve. Minthogy az eddigiek is tele voltak hasonlókkal, de nem voltam belekényszerítve. Ha valahol zavart bármi, hagytam a picsába, és mentem a főszálra. Ó hát itt ilyet nemleheeeeeet, mert grindolni kell azt a kibebaszott tökhéjat, harcolni kell, hogy harcolhass, hogy aztán harcolva továbbmehess a a főszálon.
    Ez a játék a dögunalmas időelbaszás csimborasszója.
  • Evoluti0N
    Az AI-ról csak annyit, hogy ezt a bokorba csalogatást sokszor megcsináltam egyesével egy egész rakásnyi emberrel és a többinek fel se tűnt a járőrözésükből visszatérte után, hogy sehol senki....
  • Kongy
    Azzal kéne kezdeni, hogy az AI-t megcsinálják normálisan. Mert az nem állapot, hogy ott ugrálok, és észre sem vesz, de amikor meg nem kéne észrevennie, mert 200 m-re vagyok tőle, akkor meg kiszúr... A másik meg az, hogy az irányítás miatt nem szarjam már el a játékot..

Mondom egy szituációt, amivel épp ma szoptam: benn vagyok a bokorban. Megölök egy őrt rejtekhelyről. Jön egy másik, na mondom nem figyel, fütyülök egyet neki. Fütyülés ugye a kör, megnyomom, erre nem felveszi az előbb megölt őr hulláját az az idióta?! Mondanom sem kell, még az az őr is rám ugrott, aki 1 kilométerre volt tőlem... Mert a cukipofa irányításban a kör a hullát is felveszi meg fütyül is, hát tök jó nem? Meg mi ez, hogy fütyülni kell jézusom. Akkor már dobjak egy követ amerre akarok vagy valami....
  • Totti5
    Nem jegelni kell, hanem olyan játékmechnaikát alárakni amitől bepissant az ember. Ez egy lopakodós platfromer akció kaland. Na szóval akkor miért nem az??? mindenből a legjobbat kell beletenni és már kész is, de ha nem cél a gameplay fejlesztése, már pedig erre semmi jel nincs, akkor ez történik.
  • Kongy
    Igazatok van! Unalmas, repetitív szar az AC4 küldetéssorozata. Pont ma rágtam át magam a Freedom Cry-on, de azalatt a pár óra alatt is csak anyáztam. Nem hiszem el, hogy 3000 Ft-ot költök önmagam kínzására, ahelyett, hogy elmennék abból a pénzből 3 JÓ FILMET megnézni moziban! Hát valami botrány. A sztori is egy vicc, ez az Adewale is egy személyiségtelen szar alak. Oké, legalább nem irritál, mint az a buzi Edward... de akkor is könyörgöm...

Egész végig gondoltam magamban a játék közben: miért nem lehet elküldeni pihenőre ezt a szériát? A Prince of Persia (régi Sands of Time trilógia) szinte minden téren jobb volt, persze leszámítva a sandbox játékmenetet... De könyörgöm, az legalább nem volt önismétlő! A platformrészeken nem anyáztam, mert arra ment az a rohadt karakter, amerre én akartam, nem amerre kedve tartja! A PoP szériának is volt egy masszív rajongótábora, sokan abból a táborból kerültek ki, akik ma az AC-széria potenciális vevői (voltak). Köztük én is... De a következő AC-t NEM fogom megvenni. Egyszerűen nem akarok többet pénzt kiadni arra, hogy felejtős sztori mellett ilyen "kövesd ezt, meg azt" küldetésekkel szúrják ki a szemem...

Ja, és AC4 jövőbeli részek.. A legnagyobb suttyóság, amit láttam videojátékban. Azok a mocsok irritáló, frusztráló, fölösleges, és kötelező hackelési feladatok kib.szták a biztosítékot. Egyrészt SEMMI ÉRTELME NEM VOLT, másrészt meg felcseszett agyilag! Már ott voltam, hogy amiatt hagyom abba az alap AC4-et, de nagy nehezen sikerült...

Tényleg el kéne már gondolkozni a széria jegelésén... de persze a sok elvakult hülye mindig is venni fogja, még ha az AC8 is ilyen gyökér, egyszerű, faék küldetésekkel lesz tele is.....
  • deep
    Fú, ha a Ryse után is szánalom, akkor kemény lehet :D
    Egyébként nagyon durva, hogy mennyire gáz ez a sorozat, hogy mennyire csak lenyúlás és gyakorlatilag átskinelés minden egyes folytatás. Az első részt 2x toltam végig, újszerű volt, tetszett a harc is többé kevésbé. A második részre már kevésbé volt motivláó, de a szép városok miatt letoltam 1x. A Brotherhood-tól gyomorrontásom lett, a legutóbbi (3?) amit kipróbáltam, az is fájdalmas volt. U.GY.A.N.A.Z. Mondhatnánk, hogy az Uncharted-nek is ugyanaz a játékmechanikája. Igenám, csak ott olyan story van, hogy megszólal, itt meg tán az sem érdekel kevésbé a storynál, hogy milyen cipő van a főszereplőn. Ha van is valami story, nem tudják átadni. Rothadó pöcegödör az egész IP.
  • Evoluti0N
    Az alapanyag a hajó fejlesztéséhez kell, amire szükség van, ha nem akarsz a későbbi küldetésekben szenvedni. Egyébként nekem nagyon tetszett. 100%-ra teljesítettem a játékot. Pont ma fejeztem be. Nagyon bejött ez a kalózos téma. Most a DLC-k következnek. :)
  • Totti5
    Nem hagyom, csak nincs motiváció, a harc meg szánalom a Ryse után.
  • arty
    totti??? te is abbahagyod?
    atya ég, az ac eddigi legnagyobb (védő)bástyái látszanak most ledőlni :))

látatlanban azt hittem, h a karibi setting miatt ez lesz a non+ultra (számomra), nem kicsit elbizonytalanítottatok.
    egyébként az alapanyag mihez kell? nem valami skippelhető mellékküldihez vagy "róma felujitásához"?
    mer' nekem nem okoz gondot az ilyenek kihagyása...
  • Moby
    azon én már túlvagyok vita-n...
  • Moby
    szóval szarnemjó. egy semmirőlsemszóló tengeri gta. mármint rossz gta.
  • Moby
    ja igen, a jelen meg valami vicc.
  • Moby
    ekkra igényeim sincsenek. beérném egy haytham kenwayyel is, de ez a senkiházi ősparaszt sztorija már inkább idegesít, min untat.
  • Moby
    az baszta ki a biztit végleg. ez a mocskos kibaszott hajókagrindfeszt, mer alapanyagot máshogy nem lehet gyűjteni. az első ötven csata még talán szórakoztató, de a négyszázadik után nyalja meg a zacskómat aki beletette.
  • Totti5
    Egyetértek. Nincs Desmond, nincs story, nincs miért játszani.
  • TomStorm
    Hát de most újitanak.Liberation csaj lesz az Assassin:)
  • arty
    hajóka se jött be?

(mondom ezt hajószűzként, hiszen a hármat éppcsak elkezdtem)
  • Moby
    most is az vagyok. nincs pálforrulás, csak kifújt a széria ezzelba résszel. nincs már benne semmi, amitől az előzők jók voltak, csak mindaz, ami azokban is szar volt: a végtelen kényszerpótcselekvések.
  • arty
    pár napja még az AC egyik igen nagy rajongójaként neveztelek volna meg :D

fura nekem ez a hirtelen pálfordulás...
  • Moby
    a játékra haragszom meg a készítőkre, nem magamra! :D
  • deep
    10et adok érte :D
  • Moby
    13-ért vihető, csak soselássamtöbbet.
  • Moby
    nah.ennyivolt.delete.sohatöbbetassacreed.semmilyenformában.kárvoltmegvenni.
  • arty
    mivel veszteséggel adják a hw-t, a nagyobb eladás nagyobb minuszos negyedévet jelent sonynak, nem? :D
  • Kongy
    Digitális... De egy nagy szar. Már 1 órája szenvedek 1 büdös küldetéssel. Az őrök tiszta bugosak, egyszerűen logikátlan mi alapján vesznek észre, és mi alapján nem....
  • Moby
    neked hogy van freedom cryod?
  • Moby
    a lopakodással nincs bajom. minden mással igen. a főhősünk egy érdektelen senki, szép ez a karibi világ, de a 97. ugyanolyan laguna után ölni tudnék firenzéért.
  • n000rbi
    Megmondtam!! (én hülye digitálisan vettem...)
  • Kongy
    Na ne is mondd. Ma úgy felb.szott a Freedom Cry... Ugyan azok a frusztráló lopakodós részek újra meg újra, és 0 újítás... Mondtam is magamban, hogy ahelyett, hogy ezt a DLC-zést nyomatják inkább adnának ki egy új Prince of Persiát....
  • Kongy
    PS4-ed van már?
  • Moby
    hamarosan lesz egy cserélhető ac4-em. eluntam mint a kurvaélet.
  • Moby
    Csak ezért nem veszem meg a kamerát :)