121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#4743 Furcsa neki hogy lesz most iksz, karika, kocka, háromszög.
Hát nekem is furcsa lenne hogy a műanyag gombon még egy kocka is lesz, nem pedig négyzet. :D
Biztató hogy azért képekről látta már a gépet!!!!!!!!!!
Hová kell berakni a emezt....:D
"nem jön ki semmi tálca csak oda be kell tenni a nyílásba???????" :D
De nyomat REVIEW videót. :D
Atyaég!
mondjátok hogy csak poénkodik!!!!!!!!!!! -
#4742 Micsoda emberi hulladék ez a balfasz... -
#4741 tiszta világvége hangulat van nem? :P
"Second Son........Second Son....vajon mi lehet ez? Majd meglátjuk."
:D
"Elvileg br lejátszó is van benne.......elvileg filmeket is lejátszhatunk vele. "
Hát lehetséges hogy lesz benne br lejátszo, ki tudhatja. :D
"Ezzel lehet csinálni videókat is.....akár youtube-ra is fel...."
"Gondolom ez a legfontosabbdolog."
"elvileg itt lehet felnyitani!"
.......................és így tovább, jópofa gyerek.
csak a ps3 került rossz kezekbe. :D -
#4740 tiszta világvége hangulat van nem? :P
"Second Son........Second Son....vajon mi lehet ez? Majd meglátjuk."
"Elvileg br lejátszó is van benne.......elvileg filmeket is lejátszhatunk vele. "
Hát lehetséges hogy lesz benne br lejátszo, ki tudhatja. :D
"Ezzel lehet csinálni videókat is.....akár youtube-ra is fel...."
Gondolom ez a legfontosabbdolog. :D -
#4739 Atyaég, Tirexi mester ps4-et szakért. -
Zozo76 #4738 most neztem a mediamarkt oldalat de egy darab ps4 sincs nekik az oldal szerint :( -
#4737 Pedig a clickerek voltak a legkönnyebb ellenfelek.
1. lopakodva megbicskázod őket - vakok, ezért sokkal könnyebb, mint a fertőzötteket
2. zajt csinálsz és bomba v molotov. Sőt, nekem olyan is sokszor volt, hogy a molotovtól égő clicker zajára még három belesétált a tűzbe szépen magától :)
PS4 port jó lehet, feltéve, ha valamit updatelnek rajta, ugyanaz nem kell, az megvan PS3-on. -
#4736 Nem tudom, akkor én vagyok az egyetlen, aki nem kívánja újrajátszani... :D Jó játék volt nagyon, de nekem valahogy az életkedvem is elvették a clickerek az instant halál miatt.... -
#4735 Letoltam, de letolnám újra + a multiját is szerettem. Mondjuk, ha kijön év elején single DLC össze kell dugjam PS3at újra és le kell nyomnom azt is :) -
#4734 3x toltam végig, de menne még 3x. -
#4733 PS3on nem tudtad le? :D Nekem egyszer elég volt. -
#4732 IGNen is GOTY lett a last of us
Össze se tudom már számolni hány díjat söpört be. PS4 portot akarok! :( -
#4731 (nekem is tetszett a bf4 kampány, noha én pécén nyomtam le) -
Ulthane #4730 Gyakorlatilag tényleg csak azért toltam, az viszont tetszett, mint az első PS4-es játék. -
#4729 Tényleg felejtős a kampány.. :D Maximum a grafika miatt érdekes. -
Ulthane #4728 Anyja valagat, amikor negyedszerre kezdtem újra, már 4 óra játékom ment kárba..
Annyira meg nem jó játék, hogy ötödjére nekiessek.
Gondoltam, hogy írok az EA-nak egy szívhez szólót! -
#4727 Szerintem az a legfrusztrálóbb hiba egy játékban, ha nem menti az előrehaladásod. Annál demotiválóbb dolog nincsen. -
#4726 Biztos, hogy nem, de ez nem a rencer hibája, hanem a dice-é, és amekkora trágyahegy az egész, nekik simán belefér egy ilyen hiba is. -
#4725 Ilyen a CoD-nál is van még mindig. PC-n pl, ha nem a Pause menüből Save & Quit kombóval lépsz ki, akkor szintén nem menti el az előrehaladásodat :) -
#4724 Igen, értettem :) -
Ulthane #4723 A negyedik számozott cím. -
Ulthane #4722 Szerintetek normális az, hogy ha a BF4-ből a PS gombbal lépek ki a dashboardra (PS4), s ott bármit csinálok, majd kikapcsolom a konzolt, akkor eltűnnek a mentésfájlok?
Eddig négyszer kellett újrakezdenem a kampányt, de most, hogy ismét megcsinálta, nem állok újra neki! :( Csak akkor marad meg a mentés, ha a menü-kilépés úton lépek ki.
De ez kurvára nem normális, kedves újgeneráció! Az Xbox 360-on, ha bármikor a kövér gombbal kilépek, vagy magából a játékból kapcsolom ki a konzolt, soha nem volt ilyen problémám.
Ráadásul úgy, hogy ez a tetves BF4 csak autosave-el, egy kilépés miért zavarná meg a rendszer KORÁBBI automatikus mentését?
Másnál hasonló probléma? -
#4721 Ami valójában a hetedik Arra meg már smiley sincs, hogy az eddigi hatot én le is nyomtam.
Na ezt má nemfogom.
Ja még mindig eladó, vagy cserélhető bf4-re :) -
Ulthane #4720 Jól beszélsz!
A negyedik rész már gyalázat szar, ha így megy tovább, klotyóban lesz a vége! -
#4719 Ezt még nem lehet tudni.. :) De az biztos, hogy ezt a szállítmányt is gyorsan el fogják kapkodni. -
#4718 Hamarosan jön az MGS, jön a Watch Dogs. Hátha hoznak valami újat, és akkor a többi is merít majd belőle. -
#4717 Ez azt jelenti, hogy utána már lesz elég, vagy még mindig csak az előrendelők kapnak belőle? -
#4716 Nekem is pár napja jött meg a Killzone bundle, felvehetnél barátnak, tolhatjuk a multit együtt ha gondolod! -
#4715 MediaMarktba van még,én is ott rendeltem két napja,és mára meg is jött reggel.140990. Killzone. -
#4714 Úgy néz ki január 16án jön az új PS4 szállítmány ide. Platinumba is ki van írva. -
#4713 Srácok, honnan tudnék olcsón PS4 - NBA 2k14 játékot szerezni? :) -
#4712 és az normális, hogy én PS+ nélkül tudok multizni Killzone-nal? csak mert gondoltam rámegyek, hogy multiplayer, gondoltam biztos fogad valami üzenet, hogy az online fícsörhöz péesplusz előfizetés kell, de helyette kirakta hogy milyne playlistben hányan vannak épp, én csatlakoztam és be is rakott online meccsbe. ez normális? vagy ilyenkor automatikusan aktiválja nekem a 14 napos pluszt? vagy ez miért volt lehetséges? :) -
#4711 Persze! -
#4710 PS+ előfizetésed van már? Anélkül nem nagyon lehet Origin fiókba se belépni. -
#4709 De hova???? Egy értelmes mondatba kérem valakitöl hogy irja már le hol,és mit kell csinálni,lépésröl lépésre! -
#4708 az origin accod emailjét, pw-jét kell megadnod. -
#4707 De hol tudok Bejelentkezni? Pc-n nyomtam idáig,ott tudtam..Ez kicsit rejtélyes :) Most akkor kérlek meséljétek el nekem,sötét vagyok még ehez.. -
#4706 Battlelogba is be kell jelentkezni. -
#4705 PSN-re jelentkezz be -
#4704 Sikerült az aktiválás.. Megvettem a Bf4-t,de nem tudok csatlakozni a multihoz..Azt irja You must be signed in to playtation network and ea servers to access online features.. Mi a teendőm?? Köszönöm!