121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • deep
    Na így pár óra után nekem ez nagyon bejön. Alig bírtam abbahagyni, játszatja magát. Vérgeci tud lenni, de megvett kilóra :)
    Gyönyörű a grafika is, bejön a stílusa, van egyénisége.
  • Kongy
    De egy agyfasz káosz ez a Warthunder.. Ez ha jól látom MMO féle cucc, de a többiek csak össze-vissza repkednek, meg zuhannak le folyton, mindenki csak szenved, teljesen kaotikus, értelmetlen valami... :D Ja, és egy az egyben PC-ről portolták, még kurzor is van, és épp csak pár kontrollergomb ábráját tették bele... Na mindegy, legalább ingyenes..
  • TDC Geronimo
    Holnap délelőtt BF4 patch. Már épp ideje volt. DICE hagyományokhoz híven kíváncsi vagyok mit kúrnak el :D
  • Kongy
    A lényeg azon van, hogy kiismerd az ellenfelek mozgását, és annak megfelelően dashelj. Ha ezt a ritmust sikerül felvenned többnyire nyert ügyed van :D
  • deep
    Na tolom a Knack-et, hardon kezdtem, hát nem könnyű :)
    Meg tudom érteni, hogy a sok elkényelmesedett "okos" sajtós miért húzta le. Pedig csak bénák. Mert ugye, valóban sokszor van, hogy a "ráugrásos" támadás nem talál be, vagy másfelé üt Knack, mint szeretnénk. De ha minden támadásunk rálockolna az ellenfélre, semmi kihívás nem lenne az egészben. Szóval gatyó felköt, platina, jövök :D
  • TDC Geronimo
    Ahogy az várható volt

"Outlast will be free in February for all PlayStation Plus users (PS4 only)"

Driveclub meg jöhet majd márciusra. Talán...
  • deep
    Mert kihívás, és én azt szeretem, de nem az irreálisat.
  • n000rbi
    Az más, akkor a trofi leírása félrevezető :)
  • Moby
    Mér csinálsz olyat, amit nem szeretsz? Oké, hogy fasza melód van, de ez még nem ok, hogy otthon szopasd magad, pénzér! :DD
  • deep
    Engem mindig gond nélkül beengedett. Csak attól félek, hogy nagyon grindelősek a multis trophyk, mert letoltam már vagy 10 órányit és semmilyen trophynak még csak a közelében sem vagyok. Gyűlölöm ezt.
  • deep
    Sokkal könnyebb, mint gondolod, mert a section-öket egyenként is meg lehet csinálni. Nem kell egy nekiülésből hibátlanul végignyomni:) Chapter selectnél mutatja hogy melyik section-ben hányszor haltál meg.
  • Tatyla
    nem vagyok elájulva,na majd a második félév talán...
  • Moby
    Az az 1 játék, amire viszont bejutottam, kurvajó volt. Szóval tolnám is :(
  • Moby
    Nyilván valamiféle internetszolgáltatásbéli baszás okozza, de olyan mértéktelen mennyiségben fordul elő külföldön is, hogy teljesen esélytelen, hogy bárhogyan megoldassam a problémámat a szolgáltatóval. Pláne úgy, hogy minden más játék multija kifogástalanul megy.
  • TDC Geronimo
    2 hete nem toltam KZ multit nem tudom ez mikori hiba, de tényleg sose volt vele gondom az első 2 hétben.
  • Moby
    Jó neked. Tényleg.
  • TDC Geronimo
    :O

Sose volt problémám KZ multival
  • Kongy
    Amúgy a kártyás témára visszatérve: én sima Visa kártyával Paypalról fizetek PSN-en UK Store-on. Ezt már akkor is lehetett, mikor nem volt még elfogadva maga a kártya.
  • Moby
    Két napig szoptam a killzone multival. Két nap alatt egyetlen játékba jutottam be, egyébként mindenféle errorkódokkal kidobál induláskor.
  • TDC Geronimo
    Hardon kezd el.
  • TDC Geronimo
    knack
  • n000rbi
    Láttam, hogy meglett a kampány halál nélkül is. Ha nem trükköztél semmit, akkor ufó vagy :D
  • deep
    Killzone összes single trophy kész. Multisokank nem tudom nekiálljak-e. Többszáz órás feladatnak tűnik.
    Ma este kezdem a Knack-et :)
  • n000rbi
    Bizonyám. AC4-em bárcsak lemezes lenne :P
  • Kongy
    Is-is. Bár néhány játéknál kifejezetten örültem, hogy nem Store-on vettem, mert gyorsan túladtam rajta.. :)
  • Moby
    Ha biztosan nem akarod eladni/elcserélni, akkor store.
  • LoSA
    Ti egyébként a Store-ból szoktatok vásárolni, vagy lemezes formában? Mert most azon gondolkozom, hogy a Store-ból jobban megéri, oké, hogy nincsen lemez, de az lehet, hogy nem is annyira lényeges, viszont jócskán olcsóbban tudom megvenni a programot.
  • The Protector
    PEdig ez lesz.
  • AntiHero
    Ez így szép lenne februárra.
  • deep
    A puding próbája ez esetben is az evés :D
  • TasManXT
    vagy elfogadja vagy nem, C lehetőség nincs. :)
  • LoSA
    Nekem MasterCard-m van. Azt el fogja majd fogadni? :)
  • arty
    igen

de a mastercard még előtte - holott régen a magyar kártyát nem lehetett beregelni (nekem nem ment)
  • TasManXT
    Nem csak az, Uk nekem nyáron még nem fogadta el a Visát, de azóta többen írták, hogy játszik már.
  • Kandurex
    Uk és Us nem ua.
  • TasManXT
    Szeptember után volt, ugye?
  • arty
    én visámat UK store benyalta, előtte mastercardot is
  • deep
    Kell USA. Bankkártya se mindegy, az én American Express-em tuti jó. A Visa-mat viszont nem fogadja el.
  • n000rbi
    Igen. Már ps3-nál se volt.
  • LoSA
    És egyébként hogy-hogy nincsen region lock? Ha itthon veszek egy gépet, abba bármilyen regio-s játékot beletehetek?? Még akkor is, ha mondjuk magyar acc-ot csinálok magamnak?