121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#4823 Na így pár óra után nekem ez nagyon bejön. Alig bírtam abbahagyni, játszatja magát. Vérgeci tud lenni, de megvett kilóra :)
Gyönyörű a grafika is, bejön a stílusa, van egyénisége. -
#4822 De egy agyfasz káosz ez a Warthunder.. Ez ha jól látom MMO féle cucc, de a többiek csak össze-vissza repkednek, meg zuhannak le folyton, mindenki csak szenved, teljesen kaotikus, értelmetlen valami... :D Ja, és egy az egyben PC-ről portolták, még kurzor is van, és épp csak pár kontrollergomb ábráját tették bele... Na mindegy, legalább ingyenes.. -
#4821 Holnap délelőtt BF4 patch. Már épp ideje volt. DICE hagyományokhoz híven kíváncsi vagyok mit kúrnak el :D -
#4820 A lényeg azon van, hogy kiismerd az ellenfelek mozgását, és annak megfelelően dashelj. Ha ezt a ritmust sikerül felvenned többnyire nyert ügyed van :D -
#4819 Na tolom a Knack-et, hardon kezdtem, hát nem könnyű :)
Meg tudom érteni, hogy a sok elkényelmesedett "okos" sajtós miért húzta le. Pedig csak bénák. Mert ugye, valóban sokszor van, hogy a "ráugrásos" támadás nem talál be, vagy másfelé üt Knack, mint szeretnénk. De ha minden támadásunk rálockolna az ellenfélre, semmi kihívás nem lenne az egészben. Szóval gatyó felköt, platina, jövök :D -
#4818 Ahogy az várható volt
"Outlast will be free in February for all PlayStation Plus users (PS4 only)"
Driveclub meg jöhet majd márciusra. Talán... -
#4817 Mert kihívás, és én azt szeretem, de nem az irreálisat. -
#4816 Az más, akkor a trofi leírása félrevezető :) -
#4815 Mér csinálsz olyat, amit nem szeretsz? Oké, hogy fasza melód van, de ez még nem ok, hogy otthon szopasd magad, pénzér! :DD -
#4814 Engem mindig gond nélkül beengedett. Csak attól félek, hogy nagyon grindelősek a multis trophyk, mert letoltam már vagy 10 órányit és semmilyen trophynak még csak a közelében sem vagyok. Gyűlölöm ezt. -
#4813 Sokkal könnyebb, mint gondolod, mert a section-öket egyenként is meg lehet csinálni. Nem kell egy nekiülésből hibátlanul végignyomni:) Chapter selectnél mutatja hogy melyik section-ben hányszor haltál meg. -
#4812 nem vagyok elájulva,na majd a második félév talán... -
#4811 Az az 1 játék, amire viszont bejutottam, kurvajó volt. Szóval tolnám is :( -
#4810 Nyilván valamiféle internetszolgáltatásbéli baszás okozza, de olyan mértéktelen mennyiségben fordul elő külföldön is, hogy teljesen esélytelen, hogy bárhogyan megoldassam a problémámat a szolgáltatóval. Pláne úgy, hogy minden más játék multija kifogástalanul megy. -
#4809 2 hete nem toltam KZ multit nem tudom ez mikori hiba, de tényleg sose volt vele gondom az első 2 hétben. -
#4808 Jó neked. Tényleg. -
#4807 :O
Sose volt problémám KZ multival -
#4806 Amúgy a kártyás témára visszatérve: én sima Visa kártyával Paypalról fizetek PSN-en UK Store-on. Ezt már akkor is lehetett, mikor nem volt még elfogadva maga a kártya. -
#4805 Két napig szoptam a killzone multival. Két nap alatt egyetlen játékba jutottam be, egyébként mindenféle errorkódokkal kidobál induláskor. -
#4804 Hardon kezd el. -
#4803 knack -
#4802 Láttam, hogy meglett a kampány halál nélkül is. Ha nem trükköztél semmit, akkor ufó vagy :D -
#4801 Killzone összes single trophy kész. Multisokank nem tudom nekiálljak-e. Többszáz órás feladatnak tűnik.
Ma este kezdem a Knack-et :) -
#4800 Bizonyám. AC4-em bárcsak lemezes lenne :P -
#4799 Is-is. Bár néhány játéknál kifejezetten örültem, hogy nem Store-on vettem, mert gyorsan túladtam rajta.. :) -
#4798 Ha biztosan nem akarod eladni/elcserélni, akkor store. -
#4797 Ti egyébként a Store-ból szoktatok vásárolni, vagy lemezes formában? Mert most azon gondolkozom, hogy a Store-ból jobban megéri, oké, hogy nincsen lemez, de az lehet, hogy nem is annyira lényeges, viszont jócskán olcsóbban tudom megvenni a programot. -
#4796 PEdig ez lesz. -
#4795 Ez így szép lenne februárra. -
#4794 A puding próbája ez esetben is az evés :D -
#4793 vagy elfogadja vagy nem, C lehetőség nincs. :) -
#4792 Nekem MasterCard-m van. Azt el fogja majd fogadni? :) -
#4791 igen
de a mastercard még előtte - holott régen a magyar kártyát nem lehetett beregelni (nekem nem ment) -
#4790 Nem csak az, Uk nekem nyáron még nem fogadta el a Visát, de azóta többen írták, hogy játszik már. -
#4789 Uk és Us nem ua. -
#4788 Szeptember után volt, ugye? -
#4787 én visámat UK store benyalta, előtte mastercardot is -
#4786 Kell USA. Bankkártya se mindegy, az én American Express-em tuti jó. A Visa-mat viszont nem fogadja el. -
#4785 Igen. Már ps3-nál se volt. -
#4784 És egyébként hogy-hogy nincsen region lock? Ha itthon veszek egy gépet, abba bármilyen regio-s játékot beletehetek?? Még akkor is, ha mondjuk magyar acc-ot csinálok magamnak?