121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Hülye kérdés, amire úgyse fogja senki se tudni a választ. :D Szóval: Most, hogy jön a Tomb Raider új konzolokra és lesz benne TressFX (ami gondolom, annak köszönhető, hogy AMD van bennük), akkor ez azt jelenti, hogy egyre több (konzol exkluzív) játékban számíthatunk rá és egyre jobban fog kinézni, mert folyamatosan fejlesztik és javítgatják és végre normális hajat fogunk kapni a játékokban a többi szépen kinéző dolog mellé?
  • Moby
    Jajjjj, arty, most, hogy megy már nekem is a KZ multi:
    itt viszont olyan FOLYAMATOS dof van, hogy behánysz-besírsz :DDD
  • Tatyla
    Haloban is volt zoom
  • vortel
    Ebben a játékban lesz ADS? Vagy Bungie hagyományokhoz hasonlóan felejtős? csak mert sehol nem láttam még olyan képet ahol zoomolva lőnek.
  • Moby
    Mik azok a "dolgok"? :)
  • zsimborgo
    Sziasztok.
    Megjelent az AMD cèg új cpu családja ami már az új apu is egyben.
    Most akkor ezeket a dolgokat a ps4 is tudja?Elvben biztos vagy nem? http://m.prohardver.hu/teszt/amd_kaveri_beerett_vallalat_fuzio/multimediaban_szintet_lep.html
  • TDC Geronimo
    PS4 storeba lehetne digitális előrendeléshez beta. Bár egyelőre még előrendelések sincsenek a PS4 szekcióban, csak PS3ban. Nem tudom mikor kezdik el itt is bevezetni.
  • TDC Geronimo

Remélem nyári betara be lehet jutni majd itthonról is, mert idehaza sehol se adnak előrendelés mellé betat :(
  • cloud.strife
    Must have!!!!! :)
  • Moby
    Vagy=vagyok :)
  • Moby
    Nah, mégsem nálam volt a gond. Gyött 300 megás patch a killzonehoz, azóta 10-ből 10x lépek multiba.
    Ami amúgy kurvajó, csak gecibéna vagy még hozzá :D
  • Evoluti0N
    Hát, ez valami nagyon elmebeteg. :D
  • shaddam
    Egyre jobban érdekel
  • bome9
    Sziasztok!

Aki szeretne PS4-en BF4-ezni, vagy esetleg klánt alapítani, vegyen fel!

PSN ID-m: bome_HUN
  • Kongy
    A BF-ekben nem minden halál olyan? :D Én épp ezért nem játszom. Nem szándékom saját magamat szopatni :D
  • TDC Geronimo
    Ez a BF4 patch egy fos lett ismét. Semmi javulást nem látok sőt... Mintha visszatért volna az 1 hit bug megint, mert ma halálok 50%a kb olyan volt, mintha egy lövéssel öltek volna meg...
  • TDC Geronimo
    Nem, de olyan utcában, ahol se rendes kábeltv nincs se rendes net, mert a város szélén van. 2 utcával odébb meg 10* ilyen net van fele ennyiért.
  • KaBuTo666
    Na várjunk csak. 2014-es évet írunk, és 5 mbit/s interneted van? Merre laksz, a Balaton alatt?
  • TDC Geronimo
    Nem tudom mi van nálam a PSN letöltési sebességgel PS4en, de botrányosan szar. Nincs jó netem, 5mbit/s, de PS3on fullal jött minden. Itt meg egy 620 megás BF patchet szed 2 órán keresztül, aminek le kéne jönnie 20-25 perc alatt... AC4et érdekes fullal szedte még decemberbe. Nem vágom, de marha idegesítő.
  • n000rbi
    Tárgyi ajándékot senkitől nem kértünk, így magam rakhatom össze majd a pécét :D
  • Moby
    Intézd úgy, hogy a nászajándékok között véletlenül legyen egy gamerpc :D
    Jó lesz, ha előre kiokosítod magad ilyen ügyekben
  • DarkSector
    Előre részvétem! :D
  • n000rbi
    Májusban nősülök, addig örülök, ha játékra jut :D
  • DarkSector
    az meg minek? :D
  • Moby
    Jó, hát senki nem tökéletes, ám ezen hiányosságodon könnyen segíthetsz :DD
  • n000rbi
    Nincs pécém :D
  • Moby
    Annyiba kerül pécére. Összesen. Ugyanez :D
  • SlickAdam
    durva, hogy az überkiraly DICE szepen-lassan atvette az Infinity Ward szerepet, azaz "jön a peccs, lassuk mi lesz elkurva" :D
  • n000rbi
    Én is kiveséztem, de egy newgame+ megérne 3 ezret ps4-en :)
  • Kongy
    Hát én sem, mert a videó meggyőzött, hogy baromi jól néz ki, csak érted, már végigvittem egyszer, és ez dettó ugyan az, csak jobb grafikával...
  • n000rbi
    +1

Lehetne itt is ps3->ps4 upgrade lehetőség és akkor nem gondolkoznék.
  • Kongy
    Jól néz ki, 3-4 ezret lazán kiadnék érte, de 17-ért egy icipicit sok :)
  • Kongy
    Hát ez egy kivételes eset. :) Nem mindig szabad a sajtónak hinni. Én a videók alapján nem akartam elhinni, hogy olyan rossz! Igen, egy idő után repetitív, de nagyon hangulatos, és élvezetes, és szerintem 75%-ot is bőven megér... Nem tudom kik azok az idióták, akik 50%-okkal jutalmazták...
  • vortel
    van igen: offline botzone
  • gibson9
    Killzoneban tényleg van offline multi? Botokkal? Mint pl a gears of warban?
  • Evoluti0N
    Tomb Raider PS3 és PS4 verzió összehasonlító videó.
  • deep
    Mert pöcshuszárok a mélyen tisztelt sajtós teszter urak. Azért.
  • Evoluti0N
    Meglepetten olvasom itt a kommenteket. Nem tudom, hogy miért kapott ilyen rossz értékeléseket, amikor itt is mindenkinek bejön.
  • n000rbi
    Erről van szó, kérem szépen!:) Volt olyan itt a topikban, aki próbálta a Knack-et és nem jött be neki? A szagsajtó elmehet a...
  • TDC Geronimo
    Mi egy nekiülésből toltuk végig az egészet coopba