121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
  • heady
    Siman, ez nem vitas szvsz.
  • arty
    azt mondod "boxos szemmel" is, h szoftverben is felnőtt (vagy túl, lásd install idők) az ms mellé a szotyi?
  • Kongy
    Igen, emlékszem.. :) Ezért is mondtam, van olyan indie cím, ami nekem is bejön. :) Pl ez a Brothers nagyon király, meg a Journey-t is imádtam.
  • vortel
    én is tolom a KZ-t, ne hagyjatok ki a mókából :D
  • heady
    Oke, semmi gaz. En meg ugyis brutalisan el voltam veszve. KZ3 multit szerintem fel orat jatszottam anno, BF-ek utan nagyon furcsa, de tetszik amugy, csak meg kell szokni.
    Legkozelebb majd behivlak partiba, ugy azert jobb szvsz.
  • heady
    Hat most mit pocsoljon az ember? :)
    A boxon buktam azert, £370-ert adtam el egy extra joy-al. De meg az osszes jatekom megvan, szoval abbol fog meg bejonni valamennyi.
    A PS-nel viszont kifogtam egy jo uzletet, £300-ert sikerult megvenni.Tegnap meg elrohantam egy KZ-ert is, femtokos verzio £30-ert, szoval jol zartam a napot. Mar csak egy Fifa kell es egy extra joy aztan megvagyok.

Masik kerdesedre:
    Meglepoen kicsi es ahhoz kepest meglepoen nehez. A legnagyobb felelmem egy pillanat alatt elparolgott, amikor kezembe fogtam a joyt. Siman hozza az xbone de meg talan az x360 joy szintjet is. Le a kalappal a Sony elott. Ugyanigy jar a tisztelges a menurendszer es a telepites mikentjenek megoldasa miatt. A share funkciok is sokkal jobban mukodnek, eszrevetlenul epul bele a rendszerbe.
    Nem bantam, jo dontes volt :)
  • Moby
    Bocs, hogy olyan gyorsan kiléptem, de felsírt a fiam, és át kellett mennem hozzá. Próbáltam visszamenni, de nem akart elhúzni senki a búspicsába, szóval bementem máshova. Ott viszont sokkal jobb társaság volt, mert sokkal inkább a feladatokra koncentráltak, mint a hentelésre, szóval ott játszottam egy kurvajót, amíg el nem ment a netem...bitangjó volt
  • arty
    hja és érdekelnének az első és a tizennegyedik benyomásod, így x1 után a gépről! mármint a ps4ről, x1es hetek után!
  • arty
    nem szórakoztál, ez gyors volt :)

(x1 jó áron ment el? már ha eladtad egyáltalán)
  • LoSA

Az ugye a 90 napos, vagy 360 napos előfizetés?

Hát ezt szomorúan hallom, eddig a Ps3ban pont ez volt jó, az XBOX-al szemben.
  • TDC Geronimo
    PS+ kell az online játékhoz PS4en
  • LoSA
    Srácok, PS4-nél kell valami díj, kártya stb, hogy lehessen NETen vele játszani, vagy továbbra is ingyenes maradt (ha jól tudom az volt)?
  • Moby
    De, gáz :))
  • heady
    Viszont KZ multi miatt felveszlek, ha nem gaz.
  • Moby
    Egyébként meg nincs 1 hónapja hogy indiegames vs. AAA+++ játékok témában épp veled vitáztam, és a brothers csak tök véletlenül maradt ki a hirtelenlistából
  • Moby
    Elviszi a posta oda is
  • heady
    Londonbol az sajna kilove ;)
  • Moby
    Hardveraprón valami hétfelekért látok killzone-t!
  • heady
    Vegre nekem is itt csucsul a kicsike :) Ma meg csak Resogun, par napon belul KZ es Fifa fog porogni. Batran vegyetek fel, FunnyMixer91 a PSN nevem.
  • Moby
    Igen, nagyon jó, valamelyik topikban már promózgattam.
  • Kongy
    Ismeri közületek valaki a Brothers: A Tale of Two Sons-t? Nincs PS4-re, de iszonyat jó játék. Nagyon hangulatos, és szép, és... indie... :D Ritka az ilyen, de nagyon bejön.
  • Kongy
    "igen sokszor anyázok én is meg a többiek is" - na ezért nem BF-ezek én.. :D Minek szopassam magam?
  • Moby
    >de jelenleg nincs más alternatíva

Én jelenleg csak más alternatívát látok :D Értem amit mondasz, de a haverokkal a grundon a bőrt rúgni is jó, meg a sörözni is jó, meg ezek szerint bf4-ezni is, de ez főleg nem a bf4 erénye. Nálam multi téren ilyen, hogy majd csapatostul nyomni ez kizárt. Megszervezhetetlen. Nem úgy van, hogy majd én holnap 2-kor leülök játszani, mer akkorra van megbeszélve.
  • Tatyla
    délelőtt olvasgattam ezeket a BF4-el kapcsolatos véleményeket de hozzá szólni még nem tudtam mert mobilról még mindig nem használható az SG.
    Tudom sok dologban igazatok van és leszögezem nem vagyok fanboj,igen én is tapasztaltam ezeket az anomáliákat meg még különbeket ,DE mi így már most vagyunk egy-két squadnyi haverral mégis jól elszórakozunk,igen sokszor anyázok én is meg a többiek is de jelenleg nincs más alternatíva,a Killzone multija teljesen más,teljesen más játékmódot igényel.
    Igen vannak pályák amikor az ellen rám néz és a lézerszemétöl halott vagyok én meg belenyomtam az egész tárat,van szinte teljesen káosz pálya (lásd Lancang Dam),van COD-osoknak készített pálya (Operation Locker),és igen van még nagyon sok javítani való de ebben a kategóriában ebben a játékmódban nincs egyelőre más.
    egyedül bemenni multizni szar dolog de ha van egy jó társaság elég jól el lehet szórakozni...
  • cloud.strife
    Fóliás KZ, Knack cserére valakit? NFS, AC, BF4 előnyben.
  • deep
    3 végigjátszás után is meglepően szép.
  • Kongy
    +1

Öröm ezeket a sorokat olvasni :D
  • TDC Geronimo
    napi kz :D

• Moby
    Izé, én elvittem valami második pályáig, ott aknát kellett volna letennem egy tanknak, aki állt bent az autók között, forgatta felém a csövit, de senem lőtt, senem ment sehova, és itt nyomtam egy psgomb+close application kombót. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy amire ide elértem kétszer kellett olyan párbeszédet végighallgatnom, ami nekem, mint néző is kínos volt. Szóval ez lehet, hogy na ugrás a bf3-hoz képest, ám ezesetben külön öröm, hogy azt bottal sem piszkáltam meg :) Ezt sem nagyon kellett volna.
    Még esetleg egy dice-polifóni vegyesvállalat termékét tudnám elképzelni, ami ezt is képes lenne felülmúlni. Mindenesetre ez a dice innentől tiltólistán van nálam, szerintem örökre :D
  • arty
    Jelen! :D

(nyilván távlati terv, hogy majd egyszer a multit is megnézem, hiszen hébehóba a bf3al is lődözök. ln egyébként élvezettel toltam le a cinglit, bf3hoz képest nagy ugrás... meg gondolom van coop is, ahogyan a bf3ban is volt és az beza eléggé jó :) )
  • Moby
    IGN PS4 vs. XBOX ONE - People's Choice Award result
    Semmi meglepetés.
  • Kongy
    Sokan vannak azok is, akik istenítik a BF4-et.. :) Ezek az elvakult fanboyok... Nekem már a BF:BC2-vel is az volt a bajom anno 2010-ben, hogy a multiban 2 lövés vagy, és kész, te meg szarrálövöd a másikat, erre kapsz egy assist-ot, jó eséllyel... és hülyén néztem mindenkire: gyerekek, ti ezt komolyan szeretitek? Nekem nem szándékom szopatni magamat a BC2 óta BF-ekkel. BF3-4-nek is csak a bétáját néztem meg, mondanom sem kell, 10 perc után delete. Nem bírom elviselni. Az effektek kinyomják a szememet, én 1 pillanat alatt halok meg, másba meg megy a lövés 1 óráig, és csak nem fekszik meg. pffff.
  • Moby
    Harcirétet senki nem vesz szinglikampányért. Gondolom. Remélem.
    Az más kérdés, hogy a multija is szar, mert egy bugos szeméthalmaz. Illetve az már személyes tragédiája, hogy ottvan mellette a kz, aminek a multija sokkal szórakoztatóbb, és hibátlan. Persze biztos nem olyan prö, meg nincsenek járművek, meg 40 négyzetkilométers pályák, de nem is hiányoznak.
    Amúgy én kvázi a bf4 miatt vettem ps4-et. Meg persze az exkluzívokért, de azokból még annyira nemvan. Mert ugyan ott a faszapécém, de a wasdegér nálam nem játszik, egerem sincs. Meg asztal. Meg monitor. Meg nem is lesz. Ott viszont kontrollerrel nincs esély az wasdegerekkel szemben. Szóval alapvetően a bf4-ről szólt, amiről időközben totál lekerült a fókusz meg az érdeklődés, miután mindenki csak szidja/ta. De ha mán ez volt valaha a terv, azért csak kipróbáltam. Hát ez lett belőle.
  • Kongy
    És akkor a BF4 az év FPS-e... hát vicc gyerekek. Ez azért jelzi a színvonalat. Ha ez a játék év FPS-e tud lenni sok helyen, akkor milyen lehet a többi? Most én itt konkrétan a Ghosts-ra gondolok, szerintem az is egy trágyadomb... :D De az azért, mert már 7 éve ugyan azt próbálja lenyomni a torkunkon... Én már elvből nem is veszek se CoD-ot, se BF-et... Vegye akinek hét anyja van.
  • TasManXT
    nem mennek, 1-2 címet lehet upgrade-elni ps4-es verzióra egy kisebb összegért.
  • LoSA
    Van, aki PS4-n tolja az NBA 2K14-t?

Meg még azt szeretném kérdezni, hogy a PS3 játékok mennek a PS4-n?
  • Moby
    Ja igen, talán nem volt egyértelmű:

15-ért vihető is! Adok mellé hányós zacskót, meg cukorkát :D
  • Moby
    A multijában mindent megtapasztaltam, amikett utoljára 1999-ben sikerült látnom, betárcsázós internettel. Az élmény olyan volt, mintha egy béta állapotú garázsszoftvert tesztelnék, de a végén azt kéne mondanom a srácoknak: ezzel inkább álljatok le, mert ha kész is lesz, ez az egész úgy szar, ahogy van :(
    Annyi haszna azért volt, hogy kicsit felértékelte visszamenőleg az AC4-et :D
  • TasManXT
    Vannak okosok akik azzal jönnek, hogy na jó, de ott 64 játékos van... egyetlen probléma van: felmész CQ 24-es map-re BF4-ben, és még ott is ugyanolyan okádékfos minden.. fedezékhalál és a többi remek feature. Killzone-ban meg mintha single playereznék, amire rálövök összeesik. Csak a buzi air support drone ne lenne.

A season passt meg hamarosan berántom, mert kíváncsi vagyok a készülő co-op mapokra.