121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#5064 Nah, zsír. 25 megám van főfele tizenpinggel újabban, szóval annyira nem téma, hogy net vagy lan. -
#5063 Lehet konfigolni, a ravaszok killzone-ban a képernyő alsó sarkaiban vannak. A hátsó touch pad 4 részre van osztva, oda is lehet bindelgetni, pl L3, R3 gombokat. Távolról neten még nem próbáltam de otthoni hálón perfekt. -
#5062 Képminőségről bővebben: kisebb a felbontás ugye, de a kis kijelző miatt ez annyira nem gond. Szarabb wifi jelnél néha kockásodás, de ez már csak akkor volt tapasztalható, amikor messze voltam a routertől. -
#5061 A képminőség ok volt, a ravaszok meg azt hiszem hátul touch részen vannak megoldva, de ezt ő tudná megmondani. :D Resogun-ban egyszer sikerült bombáznom vele. -
#5060 Ami érdekel: megoldás pl. a ravaszok hiányára, képminőség. -
#5059 én Deep-nél próbáltad wifin, ott kurvajó volt. A távolabbi része engem is érdekel. -
#5058 Leginkább az érdekelne, hogy neten keresztül milyen. -
#5057 Aki használja a remoteplay, pár szóban ecsetelje már milyen lett a ps4-en. Lehet, hogy vennék egy vitát emiatt. vagyis majdnem vettem, de ha jó, lehet, hogy ráállok a témára. -
#5056 Ja a co-op pályákra én is kíváncsi vagyok nagyon. -
#5055 szerintem nekem lesz,amint kijön az első DLC -
heady #5054 Valakinek van season pass-a KZ-hez? A coop resze eroteljesen erdekelne, azert be is ruhaznek ra akar. -
#5053 3 hét kz multi kihagyás után toltam megint pár kört. Hát ez bizony még mindig kibaszott jó :)
Olyan szinten adja találatokat főleg bf után, hogy... grafról meg ne is beszéljünk. -
#5052 Store-ról lazán beszerezhető, bár sok értelmét nem látom, kb a PC-ssel egyenértékű. -
#5051 Injustice megvan valakinek? Itthon nem nagyon láttam. -
heady #5050 Megvan mar a Fifa is, ha valakinek van kedve jatszani, vegyen fel :) -
#5049 Utállak, sg-motor. -
#5048 Na pont ez a bajom..szóval ez már ígymarad. -
#5047 Easy-n esetleg le lehet nyomni párszor, bár az már inkább munka, mint szórakozás.
Ha az ember a platinára hajt, akkor eleve meg is kell mindnek lennie, valamint a time attack és arena módokhoz is erősen ajánlottak. (utolsóhoz szerintem ultimate form kell, annyira rohadt nehéz :)) -
#5046 Easy-n esetleg le lehet nyomni párszor, bár az már inkább munka, mint szórakozás. -
#5045 Ezt eléggé elcsesztem anno. Most ha nem baseknackel akarok nekimenni a veryhardnak, akkor el kéne kezdenem normálon pörgetni előtte :( -
#5044 Én normalon kezdtem, már 3x végigátszottam, de még mindig hiányzik 3 gyémánt :D (és nekem még az asszony is gyűjtögetett jócskán a Knacks Quest-tel)
Ezzel párhuzamosan hardon, külön mentési slotban, massive knack-kel nyomom. -
#5043 Ha totál új játékot kezdesz, más nehézségen, nullázódnak a kristályok, kütyük (de az unlockolt knack-formok megmaradnak és kezdheted azzal az új játékot) és minden láda ott lesz ismét. (a tartalmuk mindig random, ha felveszed a talált cuccot, akkor abban az adott walkthroughban az a láda már kilőve)
Az összes kristályt csak úgy tudod összeszedi, ha egy bizonyos játékot többször egymás után játszol végig ugyanazon a nehézségen, egy végigjátszás után Continue-t, nem pedig New game-et választva. Ilyenkor az előző wt-ban összeszedett kristályok, kütyük megmaradnak. -
#5041 Jaigen, azt néztem, hogy azokhoz még kellenek ládák jócskán. Ha folytatom új játékkal, akkor újra ott lesznek a ládák? -
#5040 Majd kiderül:D A különféle knack-változatok is tudnak még csavarni a helyzeten :) -
#5039 Túl sokkal nem lehet nehezebb :D -
#5038 Egyből ugrasz a very hardnak, vagy pihenteted? :) -
#5037 azigaz. -
#5036 PS3 meg box 7-8 éves konzolok. Ez meg 2 hónapos. Wii Unál is fagytak gamek sokáig amikor kijött. Majd FW frissítéssel orvosolva lesznek ezek a hibák. Nagyon friss még a dolog. Amúgy meg nekem 2* crashelt BF a 80+ óra játék alatt, a többi játék meg egyszer se. -
#5035 Most lett vége a Knack-nek. Hardon. Kőkemény volt helyenként, az tuti. És mocskos hosszú. Ez a játék egy nagyon jó kis oldschool ügyességi, platform, beat'em up játék, értem miért nem tetszett a sok parasztnak. Mert itt még játszani kell, nem viszi végig magát a játék, mint ahogy az mostanában divat. -
#5034 azé' ez a crash elég durva, h ilyen gyakori - mindenkinek volt pár :))
(ps3am évi egyet fagy, box dettó, felidézni se tudom őket, h mikor mivel volt a gond - nem kéne ebben visszalépni :/ ) -
#5033 ott tuti a főnök bátyjának a cége melozik, érinthetetlenek tuti - évről évre nagyobb sz*r és sehósemmi :(( -
#5032 Nálam a Rivals crashelt kétszer is. Elég durva, hogy megy a gyanútlan ember, és hirtelen kék képernyő, crash... :D De legalább nem idegeskedik az ember a resettel :D -
#5031 BFbe az első hónapba ezt a crash reportot minden körben látták az emberek legalább 2* :D
Még jó hogy nem fagy már konzol, hanem simán csak crashel, mert szerintem BF tönkretett volna jó pár gépet :y -
#5030 Fasza... :D Nekem aztán kell 3D, 3Dtv nélkül :D -
#5029 Ezen én is meglepődtem egyszer, és van error report history is valahol. -
#5028 Na konzolon ilyet sem láttam még: váratlanul kilépett a kz multimap töltés közben, vagy leállt, vagy mi, visszakaptam a ps menüt, meg egy képernyőt, hogy küldök-e error reportot a sonynak. Kűdtem. Megköszönték.
Gondolom ez eddig kifagyott volna, mint a szar. Nemgyenge. Sonynál tutira kirúgtak mindenkit a ps4 projekt előtt, és újakat vettek fel a szoftverrészlegre. Mostmá egyre biztosabb :)
Jó lenne, ha ugyanezt eljátszanák a psn részlegen is... -
#5027 Confirmed! Betonkemény 3d 60fps, tíznyócvanpé :) -
#5026 Neogafon írták hogy a 3d-je odabaszós. Mást nem tudok róla -
#5025 PS4es Trine 2-ről tudtok valamit? Érdemes beszerezni, vagy dettó ugyan az, mint PC-re, meg prevgenre? -
#5024 Nem értem az Xbone-oddal mit okoskodsz itt. Menjél az Xbone topikba, ha nem tetszik, hogy mi itt ps-fanbojok vagyunk.