121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#5104 Nem is volt cél a 60 mint ahogy a legtöbb játék 30 fps lesz ebben a genben is. Fix 30at hozzák, az az elvárható.
-
#5103 Azt akarom ezzel mondani, hogy ha még ezt se tudják betartani, akkor képzelem mennyire lesz nextgen a látványvilág. Ugyan az lesz, mint PC-n. -
#5102 Kijön új gépekre is felújított graffal. Aki nem tolta annak ez nagyon jó alkalom. Aki meg tolta és nem akarja megint megvenni nem veszi. Nem értem a problémát. Én személy szerint örülnék, ha még jó pár ilyen "rókabőr" megjelenne PS4re, mert szívesen tolnám pl a GTA5öt is a single DLCkkel majd, meg a last of ust is a DLCvel együtt meg a multiját is. -
#5101 Értlmezhetetlen amit írsz. Az fps-nek ehhez mi köze?
Én 60fps-el toltam. Tehát akkor ez most "rókabőr" vagy sem? -
#5100 Az, hogy még a 60 fps-t se tudják tartani, ennyire nem képesek. 60 fps-sel is rókabőr lett volna, de így... -
#5099 Soha nem is volt másról szó. Mi a meglepő? -
#5098 Abszolút nyugodt vagyok. Amikor ilyeneket írok, vagy mondok, akkor szokott másnap megérkezni :) -
#5097 Hát ez a TR egy nagy rókabőr lesz, egyre jobban látszik -
#5096 Nyugalom. Megjön az. -
#5095 Jaja, ha addig nem, akkor refund és keresek máshol. -
Árpitallica #5094 Reméljük jan végére , február elejére megérkeznek hozzád, hamár egy jóideje lerendelted őket! :) -
#5093 Úgy viszont jó ár. (de várok, mert sok értelme nincs még) -
#5092 A kupakokat azt én is várom, mert még mindig sehol... -
#5091 Nem használtban, újban láttam ezeket. Akknek az első körben jutott a nagybundleből. -
Árpitallica #5090 Örülök én, nem arról van szó, csak azért egy kamera 18 rugó és azzal együtt jobban megérte volna a dolgot, bár érdekes egy dolog hogy az ilyen celebek mint Majka, vagy Győző kapott a kamerásból elsőkörben... de mindegy marad a sima killzone-s mellé elfogadtam a + kontrollert is, márcsak azt várom hogy péntekre kihozzák! Meg a kontrollert próbálom nem sokat nyüstölni mig tőled meg nem jön a védőkupak! :)) -
#5089 9-ért kontroller? Használtat nem vennék. -
#5088 Jah, ma már csak sima gépet érdemes venni. 7-8 között mennek a killzoneok, 9-ért meg kontrollerek. -
#5087 Miért nem vettél simát a játékot meg a kontrollert meg beszerzed másodkézből? Jobban jársz mindenképp. -
#5086 A helyedben inkább örülnék, hogy kapok egy másik kontrollert 11 ezerért. Nyugodtan mondhatták volna azt is, hogy sajnáljuk, csak normál KZ bundle-t tudunk szerezni. -
#5085 Ez volt az első körben is. Globálisan hiánycikk a kamerás bundle. Egyáltalán a kamera. -
Árpitallica #5084 Sziasztok! Egy kérdés azokhoz akik második körben rendelték elő a PS4 csomagjaikat! Valamelyikőtök fog kapni kamerás két kontrolleres killzone PS4 csomagot közületek? Ugyanis nekem nemrég szólt a KonzolVilág, hogy nem tudtak egyáltalán beszerezni belőle, max március végén ha tudnának beszerezni,így csak a sima killzone, 1 kontrolleres csomagot tudták nekem felajánlani, mindezt úgy hogy a bónuszkontrollert +11ezerFt-ért melléteszik. Én végülis rábólintottam a simára, de a szájíz az keserű maradt... :( -
#5083 Egy nehéz nap után jól tud jönni, relaxáló játék. -
#5082 Áhá megvan! Be is szereztem :) Azért ez becsapós, hogy nem tudod miből van demó, és miből nincs. Berántottam mellé a Plants vs Zombies trialt is, rég játszottam vele :D
Flower-t ismeri közületek valaki? Azt tudom, hogy a Journey készítőinek egy játéka, csak azt nem, hogy jó-e :D -
#5081 Van. Storeba nem írja külön, de rámész a trine 2-re és ott lesz opció megvétel alatt demo letöltésre. -
#5080 csak ps4-en 3D? -
#5079 Van demó? -
#5078 Most jutottam el oda, hogy megnéztem Trine 2 3Dbe. Aztaleborultszivarvégit :D
Aki azt mondja 3d fölösleges annak ajánlom ezt figyelmébe normális TVn. 60 fps, gyönyörű színek/graf. A mélységérzet meg döbbenetesen jó csutkára tolva. Lehet meg is veszem mindjárt :o -
#5077 Tolhatjuk :) -
#5076 Megy netről is. Gafon sokan nyomták már úgy. Valaki 300 mérfölddel odébbról nyomatta hotelszobába resogunt pl. -
#5075 Nyugi, holnap már élestesztelem :) -
#5074 Hát meg otthoni hálózaton van mindkettő :) De amit küldtél az meggyőző. Ha meglenne még a PS Vitám tuti kipróbálnám, de elpasszoltam még nyáron, és még egyszer tuti nem veszek. -
#5073 Ez sem írja az ellenkezőjét
Csak annyit, hogy a sony akkor javasolja, ha van elég sávszélességed. Az meg van. -
#5072 Jóltudom. -
#5071 IGN-ről:
"Remote Play works best on a home network, with the PS4 hardwired into your router, and the PS Vita connected via WIFI to the system itself. It does not mean you can't have both systems hooked up via WIFI, but Sony recommends the PS4 hardwired for the best results. It has been proven to be stream from anywhere in your home or the limits of your WIFI, as long as you have strong enough bandwidth to withstand the media you're trying to stream. " -
#5070 Én meg úgytudom megy az neten is. Talán. Remélem :) -
#5069 A remote play tudtommal csak akkor működik, ha egy hálózaton vagy a PS4-gyel... :) -
#5068 Volt már vitám, ps3-al próbáltam is, de azzal elég gány volt a képminőség is, meg alig volt cím, ami támogatta. Anno ki is pörgettem a címeket ami érdekel, ezért adtam el. Most megjött a kedvem, irodából péesnégygémelni fasza lesz. -
#5067 PS4-en frankó a remote play.Mint írták,a hátsó tapipad helyettesíti a ravaszokat.Nagyon kényelmes és ritka a véletlenül mellényúlás dolog.A képminőség csodálatos,de lehet skálázni ezt is ha gyengébb a neted akkor kicsit lejjebbveszed a képminőséget és jobb lesz cserébe mosottabb.Ps3 on ne is próbálkozz a remote play-el,mert elnézegtheted a menüt és ezen felül van 20játék ami támogatja.Mind ilyen pici,telefonra való szarság,talán a SHadow of the Colossus az ami jó játék a témában.Ps4 hez viszont ajánlós a dolog,feltéve ha mondjuk fekve,handhelden szeretsz játszani.Eléggé magas az élményfaktor egy olyan pici gépen,szarás közben ps4-es játékokat nyomatni.
Ajánlanám mellé egy ps plus előfizut(bár ha van ps4 ed és multizol akkor eleve van is).Ha tényleg olcsón tudsz szerezni akkor vágj bele,max eladod és nyersz rajta. -
#5066 Este egy black velvet és killzone multi kombó? :D -
#5065 Ja és kösziek! Asszem ráröpülök egy kz bundlere, most geciolcsón hozzájutok úgyfest.