121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#5144 Akkor ha vkinek van egy kis ideje írhatna a Mercenaryról.Nem érdekel az oldalak véleménye,a tiétekre vagyok kíváncsi.Nekem ez ilyen örök játék terv lenne,mint pl a bf3.Lehet vele multizni stb........ -
#5143 Mondjuk szerintem a Shadow Fall messze a legjobb KZ játék. Mármint gameplay szempontból. Játszottam a 2-3-Mercenary.val, ennek fejében mondom. -
#5142 Korábban szó volt arról, hogy elfogad honi bankkártyát is a uk psn. Azt viszont nem találtam meg visszaolvasva sem, hogy milyen címet adtatok meg a kártya regisztrálásnál? A kártyán lévőt, vagy a UK címet? Előre is köszönöm a válaszokat. -
#5141 Ugyanaz, mint minden Killzone-nak :D 3 is, Shadow Fall is szép, abban nincs hiba... addig amíg meg nem szólal... -
#5140 De miért nem ér annyit?Mi a hibája?Tök szép meg jónak is tűnik.
Köszönöm az infót,sajna eléggé nagy a mérete. -
#5139 Ötezret ez nem ér.
A méretére emlékszem: 3.3 giga volt a probram, és 320Mb a patch. -
#5138 Látod....most játszhatnál azzal az ötezressel amit adtam volna érte.....:)
Amúgy ha nagyon szépen megkérlek,megnézed mennyi helyet foglal összesen,patch-el együtt.Köszönöm. -
#5137 Szinte azonnal be is regiztem a kódot a fiókomba. Szóval...
Kicsit már nyomtam vele. Nem nagy szám. Sőt. Eléggé fisemfos. -
#5136 Innen akkor -
#5135 Nem lehet megnyitni. -
#5134 Tisztában vagyok vele:)Gépcsomaghoz sajna csak kártya jár:(
Eladó lenne a cuccos? -
#5133 Új Tomb Raiderről itt egy videó, hogy mi változott nextgen verzióba grafikailag. -
#5132 Visszaírt a kínai, hogy postázzák az elmaradt kupakokat.
Egyelőre úgyis csak egy kontrollerem van. -
#5131 Mások csinálnak egy teljesen más játékot, aminek a címében szerepel ugyanaz, ami más játékokban is.
Hogy ebből hogyan, és milyen módon lehet bármilyen következtetést levonni, ez nekem meredek :D
Én szeretnék egy fasza alien játékot végre. Amúgy lehet, hogy ez is az lesz, a videók alapján az atmoszféra nagyon rendben lenne, csak nekem az előzetesek alapjána a gémpléjjel van bajom. Jó lenne tévedni. -
#5130 -
#5129 Van 2db szabad PS4 kamera. Weboldalunkon rendeljétek ha kell. -
#5128 Nálam ez már ilyen babona, hogy nem lehet jó Alien témájú játékot készíteni manapság.. :D De ne legyen igazam, szurkolok, hogy jó legyen. -
#5127 Mondjuk a témán kívül más közük nincs is egymáshoz, szóval nem értem miért írod le egyből. Mobynak nem tetszik az a játékmenet, amit az eddigi infók alapján sugallnak, nekem bejön (pécés időkben sok kalandjátékot toltam, biztos ezért is), de olyan soha nem lesz, ami minden játékosnak megfelel :) -
#5126 Utolsó 2 alien-játék is katasztrofális volt szerintem, úgyhogy ez sem igazán érdekel. -
#5125 Kódos, nem kártyás. -
#5124 KZ Mercenary nem eladó?Én vevő lennék rá,vagy csere. -
#5123 Nah, hát az internetes remoteplay-el egyelőre nincs siker. A gépet felébreszti otthon, de a kapcsolat valahogy nem épül fel. Majd még nyomozok. -
#5122 Srácok, találok valahol egy leírást, hogy a USA Store milyen kártyát fogad el? Attól tartok, hogy az enyémet nem fogja... :) MasterCard.... -
#5121 Köszi, ebben kemény órák vannak ám, mondhatni másodállás :D -
#5120 Nagyszerű, akkor hasonló jóra számítok én is :S -
#5119 Nah, tegnap megjött a kupak, reggel már itt várt az irodában, viszont a kis nyomorék, csak 1 párat küldött, szóval már megkapta az anyázó levelemet. -
#5118 Szép képek, de ez tipikusan az a játéktípus, amit gyűlölök. Egyetlen enemy (amit gondolom majd nem lehet kinyírni), szóval abból fog állni a játék, hogy jöjjek rá, hogy a készítők mit gondoltak: a harapófogó, a zsineg, friss petrezselyem, és pipamocsok, a készítők által megálmodott sorrendben összepakolásából létrejött csapdát/csalit/akármit helyezzem el a készítők által megadott helyre, és ha megérkezik a xeno, küldjem fel az A/B/C/D liftet a készítők által megadott emeletre.
Blöe :( -
#5117 GG!
Rendesen elhúztál a Knackben :)
/Nem tudok mit tenni, behúzott nagyon a kz multi, de azért majd pótolom :) -
#5116 Még semmi ilyesmire nincs lehetőség. -
#5115 Háttérképet a menünek nem lehet változtatni? -
-
#5113 A kristályokat tekintve egy hangyányit jobb dolgod lesz, mert minden ládánál választhatsz majd az én zsákmányaimból is. (nekem még sok olyan láda volt, amit én nyitottam ki először) -
#5112 Durva. Én is igyekszem követni :) -
#5111 Még 3 trófea és megvan a Knack platina. Azt hiszem a nehezén már túl vagyok :) -
#5110 Én nem olvastam ilyet.
Ez volt a hivatalos bejelentés és az álláspont a mai napig:
According to Square Enix, the Definitive Edition features "an obsessively detailed Lara and a fully realized lifelike world." A new Lara Croft model has been crafted, and TRESS FX technology brings "realistic hair simulation and motion," plus shaders and lighting have been reworked "to showcase the raw physicality of Lara’s journey through sweat, mud, and blood materials and effects."
Tomb Raider: Definitive Edition will run at native 1080p resolution and all textures "have been created at 4x resolution for maximum resolution and detail," plus characters, enemies and environments have been "enhanced for added depth and realism." -
#5109 Nem volt ilyen ígéret. Ezt nem tudom honnan szeded. -
#5108 Holnap élesteszt. Helyi hálón már csudálatosan megy.
-
#5107 Nem kell akkor ígérgetni. -
#5106 Miért kell betartani?:) nem ígérték, senki nem állította. Bizony ez az lesz mint erős PCn maxon, egy kis plusszal itt ott, amit azóta beletettek. Nem is lehetne más. -
#5105 A tressfx miatt áldozták be a 60 fps-t. És ugyanaz lesz, mint a pécés, ez soha egy másodpercig nem volt kérdés.
Nem is azoknak van, akiknek van pécéjük. Azok megveszik tizedáron. Ahogy én is.