121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#5384 Most is nyomom, második végigjátszás. Egy valami azért undorító. A 17. rubintot kapom teljesen feleslegesen, mert az a Knack már unlockolva van. -
SlickAdam #5383 imadom az ilyen aljas lopakodosos jatekokat, ez valamiert megse erdekel... nem ertem. a sok nintendo miatt lehet.:D -
#5382 Köszi! Ahhoz képest, hogy egy szar játék, ugye... :) -
#5381 Gratz! -
#5380 Knack: 100%
A kristályok
3x normal (normal Knack)
1x hard (massive Knack)
1x very hard (ultimate Knack)
végigjátszás (összesen ~52 óra) és jópár Knacks Quest menet után gyűltek össze.
Csókoltatom a szakmát/10 -
2 alternatív végigjátszása ugyanannak a pályának
-
Tetszik az art. -
#5377 Fasza lesz ez. :D Majd én megveszem a topikban mindenki helyett, és elmondom, mi változott, és mi nem :D -
#5376 csak egy kis ilyen, csak egy kis olyan stb stb...sok kicsi, tudod. :) -
#5375 Csak hogy itt nem egy játékról beszélünk, csak pár texturáról, meg egy modellről, meg némi kódról. -
#5374 Én kibaszottul nem. :D -
#5373 öhöm öhöm majd kiderül.
Sok játéknál hitték ezt. -
#5372 Őszintén szólva ennek én örülök. -
#5371 Kétlem, hogy khagyják a ziccert. 1-2 hónapig konzolexklu, aztán kitolják szépen pécére is valamilyen formában. -
#5370 A warezosok voltak lámafaszok mert nem tudom most a mentésem használni a warez DS2-ből a Staem-es DS2-höz. :D -
#5369 jo nem tudom, de ezekszerint nem adják ki. :D -
#5368 Mer lámafaszok voltak. -
#5367 De egyébként felülírni sem kell soha semmit. Ez egy rossz gyakorlat, ami hálisten kopik kifele. Konzolon ilyet nem is lehet, ott a patchek eleve nem így működnek. -
#5366 irtam hogy biztos ha nem nagy méret, a file-ok nagysága viszont mint irtam gondot jelenthet, Darksiders-nél egy patch 3.5GB volt kb.... -
#5365 Baszki és szerinted nem lehet beleírni egy 50petabájtos fileba 1 byteot? :D A külön mozgó ojjetum, meg nem textura. Az csak kód. -
#5364 Hát azért ha egy tárgy monduk a nyakán egy fénykép volt most meg egy külön mozgó objektum az nem csak egy 2 megás textura csere. :D
Nem emlékszem a fájlszerkezerte, de lehet 1 valami miatt 4-5 fájt fellül kell irni, és elképzelhető hogy hiába 2 mb a változás ha 4 gb-os fáljt kell fellülirni.
Álá Darksiders. -
#5363 Larán kîvül mi változott? kapott új fizikát. Mennyi lehet ez? 100-150MB? -
#5362 Felejtsd el, mekora DLC? 15GB-os? :D
szerintem ilyen nem lesz, X360-PS3-ra sem dobják ki forditva....
Castlevania Ultimate Edition sincs konzolokra. :) még update ként sem. -
#5361 Nana...nehogy kiadják dlc-nek a pécéverzához :) -
#5360 Dehogynem, és jó is volt. De annyira nem, hogy telibeáron megvegyem újra a kicsitpimpelt verzát. -
#5359 Ez így van, ezért sem adják ki ezt pc-re.
Nekem a grafikát kivéve is baromira tetszett jobban mint a sima TR-ek.
Még a Lara Croft GoL 2-őt várom nagyon. -
#5358 Nem toltad végig egyszer se? Nekem nagyon tetszett és az év egyik meglepetése volt számomra. -
#5357 Hát én ezeken annyit látok, hogy koszréjderből kicsit visszahozták ribancréjderbe, ami az első 15 percben érdekes lesz, de a játék ettől még hótugyanaz. Majd egyszer hatezerér jöhet. -
#5356 :DDDDDDD -
#5355 És PS4-en mindez 60 fps-ben ringatózik
-
SlickAdam #5354 termeszetesen. de nem pc-hez hasonlitottam.:) -
#5353 Hát nekem olybá rémlik, hogy az elenpékben 360-on is minden basz mozgott az erdőben, szóval ez még annyire nem kunszt :) -
#5352 Hát ha mellérakod a PCs verziót, ahol minden áll, mint a cövek, akkor szerintem egyértelmű, hogy melyiknél jobb az atmoszféra :) -
#5351 Nemhát, attól hogy minden fix.
miaz hogy egyszerre? ha 1 irányba fuj a szél, arra fuja a levelet-fát-bokrot-ködöt....
nemtudom, mennyire rémlik a dolog. :D -
SlickAdam #5350 szerintem nem attol elethu egy erdo, hogy MINDEN mozog benne, raadasul EGYSZERRE... de jovan ez. szellemsziget vagy mi a káré, uszkalnak a lelkecskek überall. -
#5349 Ráadás gif.
Új verzióba minden kapott fizikát. Mozognak a fák, bokrok, Laran az összes felszerelés stb. Mozgásban látványosabb. A fullos árral még mindig nem vagyok kibékülve, de ennek ellenére látszik rajta, hogy nem egy elsietett olcsó port az egész.
-
#5348 Fasza -
Evoluti0N #5347 Meseszép. -
#5346 Én magammal, mert önimádó vagyok. :D
Remélem nem tűnik nagyképűségnek. :D
Ha együtt vagyok egy csajjal , mindig féltékeny szoktam lenni magamra. :D -
#5345 Na jöjjön pár TR kép
Tapasztalatok szerint az esetek többségében 60al fut a játék, néha néha reccen meg, de az se igazán észrevehető (45-50 fps környékére)