121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#5424 Ma többször én is ilyenbe futottam. Tuti valami gebasz van a szerverekkel. -
#5423 Én felénél abbahagytam szerintem a sokak által annyira magasztalt Dishonored-öt. Nem fogott meg egyszerűen, ráuntam. -
#5422 legtöbb ilyen játékban opcionális... viszont rambózva elég sok elveszik a játékból :) -
#5421 Abban nem csak opcionális volt? Mert én úgy emlékszem :D -
#5420 ezekszerint dishonored is kimaradt? :)
(bár nem mennék bele, hogy ez a jó vagy a rossz fps lopakodósra jó példa :D ) -
Tegnap én is rányomtam a pre-orderre. Tetszik a hozzállásuk.
@zzeN: köszi, valahogy átsiklottam felette. -
#5418 Amit lentebb gero linkelt videóban bemutatják a nehézség állíthatóságot. Meghalsz kezdheted előröl a játékot, stb. -
#5417 Egyikőtök sem játszott a Thief első részével pc-n?? Igencsak működött a lopakodás fps-nézetben és olybá tűnik, hogy ez a mostani rész az előd(ök) által lefektetett alapokra építkezik. (ha jól tudom lesz classic-mód is, mindenféle betmenlátás nélkül, na az lesz nekem való )
A láthatóságot egyébként a bal sarokban lévő kör jelzi majd (valamint a lightbar is fehéren fog világítani, ha kilépsz a fényre) -
#5416 :O -
#5415 Kész, valami végleg elbaszódott ezen a killzone multin nálam.
Meghalok a semmitől, de a lövedéket mintha ki sem lőném. Odateleportál az enemy mellém, és semmit nem tudok vele kezdempni. És nem időnként, néhányszor, hanem szinte konstans. Közben 6 a pingem, és 10/10 a sávszélem.
Miagecilettezzel??? -
#5414 Ez az.. Nem tudod felmérni, most akkor kilátszol-e vagy nem, nem tudom ezt hogy tervezik megoldani, de bízzunk benne, hogy sikerül. :) Ritka az ilyen taktikázós-lopakodós FPS, ahol végre nem csak az ólmot lehet szórni. -
#5413 Egy FPS-be eleve vicces a lopakodás, bár talán a Desus EX az okés. TPS lopakodás meg a Splinter Cell BC-nél kezdődik, ha egy mostani játékot nézünk. -
#5412 Rosszul fogalmaztam. Van képük eladni lopakodósnak szánt részekkel. A Splinter Cell-t meg egyenesen lopakodósnak. Egyszerűen nincs rá magyarázat miért szúr ki bizonyos esetekben az őr. -
#5411 Melyiket adták el lopakodósnak? AC szériát? Annak sose volt köze hozzá. Kiadtak már tököm tudja mennyi részt és egy épp kézláb fedezékrendszer nincs benne, guggolás se, semmi. Úgy ráférne egy reboot arra a szériára már egy kiadós pihenő után, mint a huzat. -
#5410 Igen, de azért ahhoz pofa kell, hogy ilyen AI-val eladják lopakodósnak. Nem meggyőző? Mondhatom az új Splinter Cell-t is, ami anno erősen lopakodósnak számított. Még a spot-rendszer is UGYAN AZ, mint a FC3-ban. -
#5409 AC4 meg fc mint lopakodós játékok... :D
Ott ne keress erre vonatkozóan normális AIt. -
#5408 Nem igazán tudom behatárolni a stílust. Mert ilyen FPS lopakodást ritkán látok manapság. A TPS lopakodással igazából nincs semmi bajom. De ez az FPS-nézetes dolog kicsit irritál. A Far Cry 3 is rengetegszer kínálta fel a lehetőséget, hogy lopakodj, aztán valahogy mégsem jött össze, mindig lövöldözés lett a vége. Az ilyen játékokhoz nagyon jó AI kell, ami racionálisan akkor vesz észre, amikor észrevehet, és nem akkor amikor közöd sincs hozzá. Ez cseszett fel az AC4-ben is, hogy közöm nem volt hozzá, és észrevesz, de mikor meg ott állok kb előtte akkor nem... Szóval ha ezt sikerül megoldani, vagy valahogy áthidalni (amire nem sok esélyt látok) akkor azt mondom jöhet. -
#5407 Kinek a pap kinek a papné. Gondolom nem vagy a stílus kedvelője. -
#5406 Hát valahogy én ezen a játékon csak bealszok eddig... -
#5405 olyan 10/1 esetben engem is kibasz crash-el, de csak multiban. Van hogy csak sima connection error. Szolgáltató lesz az. -
#5404 Miért nem leáldozott PC-re?:D Én 3500-ért vettem, best deal! -
Még mindig tetszik. Nyomtam is egy előrendelést, úgyse jön más nagyon a gépre februárba. -
#5402 Működő internetszolgáltatás nélkül nehéz az élet :( lassan 1 éve nem fizettem teljes árú szolgáltatást, mert folyamatosan a hibabejelntéseimet írják jóvá, és hiába ugatok, hogy nem kompenzácíó kell, hanem INTERNET, semmi...
10millió hülye országa vagyunk. Vagyis már annyi sem. -
#5401 Durva kálvárián mész át ezzel a hálózati baszkódással :D Nekem összesen 2x ha volt gond kb 100 esetből a csatlakozással. -
#5400 Jaja, viszont valami bazmeg van nálam 2 napja, mert szinte minden pályaváltás kivág, és csomószor a játék is kilép, és repül az errorlog a szotyinak. Próbáltam bentmaradni, most deep is ott osztotta, de visszamenni sem tudtam, mert azonnal error.
Mondjuk nem csodálkoznék, ha a kurva szolgáltatómnál lenne a hiba, mint szinte mindig... -
#5399 Moby, tegnap tök véletlen egymás ellen mentünk KZ-ban és elképzelhető, hogy párszor ólom mérgezést kaptál a golyóim által, de hogy rohadjonmegagránátod mert egyfeszt beleszaladtam. :D -
#5398 Zavvi-n most 35 font, digipack. -
#5397 Van valakinek esetleg eladó kupakja? :) Akinek van egy ideje, esetleg vélemény?:) -
#5396 Várom már, mert lesz végre egy valamire való játék PS4-en, nem csak ezek a F2P meg indie hülyeségek :) -
#5395 Így utólag én sem, sok idő elment erre. Az biztos, hogy a very hardnak minimum massive Knack-kel indulj neki (ultimate-tel sima ügy) -
#5394 Külföldön már kinn van ha jól tudom. -
#5393 Nem lenne egyszerű, csak 3 végigjátszás helyett elég lenne 2. + very hard. Nem bánnám. De látom, kezdhetek még egy hardot majd... -
#5392 Lesz az még 50 is :P Jogos, amit mondasz, de ha a már unlockoltak nem lennének a pakliban, akkor elég egyszerű lenne a gyémántokat összeszedni. (sőt a rarity is értelmét vesztené) A számodra fölösleges kristályoknál még mindig választhatsz valami mást, ha a friendlist-edből valaki jobbat talált az adott ládában. -
#5391 Sokan nyomják már a broadcast-ot, tegnap is legalább 5 csatornát láttam. -
#5390 Azt a rázkódó kamerát igazán kivehették volna. -
#5389 Mozgás közben valóban jól néz ki:
-
#5388 Én általában megvárom az akciókat, mikor olcsóbb a store-on a Plus (30 font)és akkor veszek feltöltőkártya segítségével. Azt, hogy a magyar store-on mennyi az egy éves előfizetés, nem tudom. -
#5387 Hol szoktad venni ? Én ilyen 14.000 Ft körül találtam, amazonon, meg magyar webshopokban is.
Van ettől olcsóbb vagy kb mindenhol ennyi ? -
#5386 Szerintem UK-ra. Magyar accountom nincs, de az biztos, hogy az US instant game collection elmarad az európaitól. Inkább psn címeket kapnak. -
#5385 Sziasztok :)
Akarok csinálni magyar, US, Uk regisztrációt is, psn plust melyikre érdemes venni ?
Van egyáltalán jelentősége?