121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#5666 Amúgy én is túl akartam adni az AC4-en, mert láttam, hogy órákig kell majd nyersanyagokat gyűjteni hajóval, azért, hogy tovább tudjam vinni a sztorit. Rászántam magam, rákattantam, mert igen addiktív ez a része a programnak, és végigvittem. Bár a sztori kb semmi kiemelkedőt nem tudott felmutatni, mégsem bántam meg, mert a hajózás, hajócsaták, erődfoglalás, búvárkodás, szigonyozás mind mind annyira lekötött, hogy szemet hunytam az unalmas, és helyenként frusztráló sztori küldetések felett. -
#5665 Hát tudod, legalább 60%-ig vittem a kampányt a KZ2-ben, és azalatt már úgy nagyjából átjött miről szól ez az egész, és videókat néztem, és be kellett látnom, ez nem lesz más a játék egészében sem.
De amit te is mondassz, hogy nem mélyülök bele, te tán belemélyültél a BF4-be, amit kb 2-3 nap alatt kukáztál? Én megértem, mert én is játszottam vele, tudom milyen, de te sem merültél bele, miért várod el mástól, hogy ő mégis ezt tegye? Plusz ott az AC4 is, amit szintén kukáztál mert nem akartál hajózgatni. Az AC4 egyetlen jól sikerült része a kalózkodás, hajózás, de csak akkor jön át ha BELEMÉLYÜLSZ, de te ezt nem tetted. Mástól elvárod, hogy egy KZ2 lövöldébe meg mélyedjen bele, holott az AC4-ben sokkal több tartalom van, amiben el lehet... :) Az a legnagyobb gond, hogy hiába jó egy játék, valamivel mindig elrontják, valami kis idegesítő dolog mindig van, nem tudok olyat mondani, hogy ne lenne, mégis vannak kifejezetten jó játékok ennek ellenére is. -
#5664 na ma értem végére a KZ storymódnak,örülök hogy csak kölcsön kaptam és nem vettem meg.... -
#5663 Tehát nem toltad le, mer felbaszott, de mégis ráhúzható (mint minden killzonera) hogy nincs benne sztori meg karakter? Mert felbaszott? Azért nincs?
Nem a szívem a csücske a killzone széria, nem vagyok oda érte, de folyamatosan minden játékra/stílusra tolod ezt a semmirőlsem szóló, felületes divatfikázást. Mint az indiejátékokra, aztán 1 hét múlva meg itt promózod a brotherst.
Szóval, tételesen, melyik killzonera húzható rá amit a mercenaryról írtam, amit ráadásul nem is ismersz?
Mégegyszer mondom, nem a véleménnyel van bajom. Ráadásul ha megalapozott, meg is lehet védeni. Te viszont egy kalap alá veszel egy 5 részből álló sorozatot, amiből jó ha 2-3-at ismersz úgy-ahogy. De én még egyetlen játéknál sem láttam, hogy megpróbáltál volna belemélyülni, mégis kötelességednek érzed véleményezni. -
#5662 Ma direkt leültem amúgy a Crysis Warhead elé, hogy kicsit nosztalgiázzak, hogy mivel játszottam durván fél évtizede. És azt kell mondanom, sokkal, de sokkal jobban szórakoztam, mint egy Shadow Fall közben. Oké, nem annyira szép a grafika, mint egy Shadow Fall-ban, de azért elég jól néz ki még mindig, és még mindig bele tudom élni magam maximálisan. Az ellenfeleket többféle módon is meg lehet ölni, lehet funolni, pl, hogy belevágod az egyik házba az ellent, és rádől az egész, égő terepjárókkal lehet felrobbantani komplett házakat, ha az utolsó pillanatban kiugrassz belőlük, meg ilyenek. Ez jó móka volt. Nem volt mögötte nagy sztori, alig néhány bejátszás, de mégis, a játék a kezedbe adott egy-két dolgot, és jólvan fiam, játsszál. Ezzel szemben a mai csőlövölde, agyatlan, egysíkú unalmas single kampányok... hát... -
#5661 Mit nem toltam le? A 2-t nem toltam le, mert felbaszott, hogy végtelenségig nyomja rám az ellenségeket. Egy játék ne szopasson már ilyen kis alattomos húzásokkal. 3-at meg a Shadow Fall-t végigvittem. Jaigen, Knack-et ízin vittem, mert tudod, ha játszok, akkor nem szeretek anyázni. Én nem azért játszok, hogy egy pályaszakaszt 20-szor megcsináljak, hanem azért, hogy szórakozzak, és kikapcsoljon, és engem az szórakoztat, ha én ölök le mindenkit, és nekem sikerül elsőre minden. Ennyi. Ésigen #swag vagyok, és hallottam, hogy ez a PS4 most menő, és hogy sokan megvették, meg jó drága, hát akkor én miért ne venném? Apuci anyuci kifizeti, én meg csak játszok egésznap. Naja. Az ilyen hozzászólások aztán fel bírnak baszni rendesen. Amikor semmit sem tudsz rólam, és elkezdesz személyeskedni. Inkább a témánál kellene maradni, és nem a másikat basztatni azért, mert nem tetszik a hőn szeretett isteni, legendás Killzone. Attyaisen........ -
#5660 Így igaz. Csak azért mert nekem rohadtul nem jön be egyik Killzone se már fingom sincsen róla milyen egy jó játék. Ez a te logikád. El kell fogadni, hogy van, akinek nem tetszik csak azért mert jó a grafikája. -
SlickAdam #5659 -
#5658 Nekem az első Killzone 2 is nagyon bejött single és multi terén is, bár nem sokat multiztam vele. A Single viszont szerintem nagyon hangulatos volt, plont ez adta az igazi Killzone hangulatot: a sötét, kietlen környezet. Nekem átjött nagyon a játék hangulata, a játékmechanika is. Első PS3 játékom volt a KZ 2 egyébként, milyen vicces hogy az első PS4 játékom meg a KZ SF :D. Aztán jött a 3, azzal nem multiztam, viszont a Single szerintme durva lett, a grafika alázós volt rendesen, a játékmenet viszont inkább átment egyfajta COD játékba KZ skinekkel. A pályák színesek lettek, engedve a kritikáknak miszerint az egész játék szürke. Nem rontotta mondjuk el a játékot, hogy színesebbek lettek a pályák, és én a kodosabb játékmenetet se bántam. A KZ SF viszont teljesen új irányból közelíti meg a sorozatot, ami be is jött meg nem is. Tetszett, mert kicsit szabadabb a játékmenet, de nekem ilyen téren a Crysis az örök favorit, így mindig olyan érzésem volt, hogy ezt már láttam valahol...Nekem a KZ SF egyértelműen a multija miatt tetszikk inkább, engem nagyon leköt a multija, mivel csapatban játsszuk, pont tegnap kaptam meg a klán meghívót a DEFEATERS nevű klánba :) Egymás támogatása és segítése pedig az egyik legfőbb eleme szerintem a multinak, egyedül max 2 meccsig köt le, csapatban meg órákig... -
#5657 A kz-kat le sem toltad, mer "nehéz". A knackel easyn valamit elbénáztal állítólag, a többi meg elmondásod sterint úgy szar, ahogy van.
Biztos, hogy ez a hobbi neked valö? -
#5656 Egy ideje erősödik bennem a gyanú, mostanra biztossá vált, hogy neked az égvilágon semmi közöd a videójátékokhoz, csak beleugrottál ebbe a next(curr)genbe is mer menő, meg trendi. -
#5655 *De már a Shadow Fall-ból is csak a főgonoszra emlékszem mondjuk :D -
#5654 Igen, ez az. A 3 nem rossz játékmenetileg, de SEMMI motivációd nincs. Jaj, a gonosz űrnácikat meg kell állítani, húha, hát ezért aztán van értelme puffogtatni... :D Karakterekből is kb egyre nem emlékszem. :D -
#5653 Én a KZ2-t elvittem a végéig (hardon szenvedtem végig) és mivel 3 óra alatt nem tudtam megölni (egyszer volt, hogy 1 találat hiányzott) feladtam. Azóta sem és azelőtt sem volt ilyen játék, amit a végén adtam volna fel.
A KZ3-at nem tudom meddig vihettem el, de több, mint a feléig aztán elvesztettem a motivációt a folytatásra, nem is fejeztem be.
A Shadow Fall viszont nálam minden tekintetben az eddigi legjobb KZ játék, 3x toltam végig. Jók a fegyók, a játékmechanika is kiemelkedik a többi rész közül, a sztori is talán itt volt a legemlítésreméltóbb. -
#5652 Hát engem az a néhány hely felcseszett, épp annyira, hogy abbahagyjam. -
#5651 kz2 - igaz, de csak NÉHÁNY helyen. ott sajnos menni kell előre :/
kz3 - igen, a sztoriban nagyobb a potenciál, mint amit kiaknáztak, de a játékmenet és a változatosság szvsz kárpótolja az _fps kedvelőket_. hardon pedig kihívás is van :) -
#5650 Lássuk csak:
KZ2 - felénél kb abbahagytam, mert jellegtelen, sötét, és újraspawnolnak az ellenfelek, sőt, van, hogy végtelenségig jönnek. Undorító, ha egy játék ezt csinálja véleményem szerint.
KZ3 - Korrekt játék, elég változatos, de a sztori itt sem valami nagy szám, kb végig untam a bejátszásokat, de magát a játékmenetet élveztem.
Shadow Fall - A grafika igazából az egyetlen valamit érő része, meg talán a drón használata, de amúgy elég felejtős alkotás, akárcsak a 3. Egyszer végigviszed, és viszlát
De mondom, ez csak az én véleményem a KZ-ról. -
SlickAdam #5649 nem tuti nem ilyen? tehat ilyen? :D -
#5648 én csak a 2-3-al játszottam, az nem tuti nem ilyen :) -
#5647 Tökéletesen elemezted a Killzone-szériát :D -
#5646 Egyedûl a graf van benne.
Nincsenek karakterek. Én is egy utolsó senki vagyok.
Nincs sztori. Valami van, de inkább nincs.
Nincs hangulat. Egy killzonenoobnak az "űrnáci" univerzumból egy deka nem jön le ebből a részből.
Elbaszott a kamera. Az enemynek a derekáig érek. Látványban.
Üres az egész, mint a kurvaélet.
Jó, hogy nem adtam pénzt érte. -
#5645 Én azért egyszer végig tudtam puttyogtatni, nem volt az olyan szar. Jó se mondjuk, de a grafika lekötött :D -
#5644 Jah, már én is örülök, hogy ezt vettem. Ahogy nézem a teszteket, az lcd-s nemhogy fényerőben nem jobb, de mindenben szarabb.
Közben próbálom ezt a kilozone mercenaryt végigjátszani, de annyira rossz ez a játék, hogy az már fizikailag fáj. Mi az istent pontoztak ebben? :( Megvan má őrülve mindenki? -
#5643 A helyedben a régit venném. Árban előrébb vagy, igényesebb formára +OLED -
davids014 #5642 Ma letöröltem a gépet szépen hát a lakk az nagyon karcolódik...
-
#5641 Azért ez kicsit idegesítő, hogy most is játszani akarok az NBA-vel, de a PS szerver nem megy, ezért nem is tudom nyomni a Career-emet... -
#5640 Egyetértek :D -
#5639 Az engem nem érint :)
Próbálom időnként elcsípni a játékotok végét, de képtelenség bejutni hozzátok. Meg kb. akkor hagyjátok abba, amikor én kezdem. -
#5638 Én csak a coop pályákat várom. -
#5637 Ez a KZ multi nagyon kész van. Azzal a kicseszett purgerrel meg egy mk.IV turrettel mindenhol 1., néha második voltam, de a KDR sehol nem volt 3 alatt, még vesztes csapatban sem (valami 28/4 volt a legjobb talán). Horror mennyire unbalanced az egész. Az assault konkrétan meghalni van benne. A HE launcheres rumbleremmel tudok valamit lőni - néha, de azzal is csak hozzájárulok valakinek a KDR-jához. Egy darabig jó ezzel kacsavadászni, de ha maradnak ezek a fing mapok, akkor ez is kurvahamar lesz unalmas. -
Ulthane #5636 Még ez is négyszer annyi, mint amit az a játék ér. :) -
Ulthane #5635 Én igen. A BF4 kampányát négyszer kezdtem újra, az ötödiket már nem vállaltam.
Le viszont még nem fagyott soha a konzol. -
#5634 Az a játék változatlanul egy foshalmaz, foltozhatják akármennyit. -
#5633 Semmi. -
#5632 új vita lesz idehaza is van róla valami hír? -
#5631 Na most dicséret illeti a DICEt. Első patch amiben nagyon komoly javulásokat látok. Szerverekkel nem tudom mit csináltak, de úgy adja találatokat, hogy az hihetetlen. Járművek nem lagolnak, nem ugrál kamera össze vissza. Akkorát irtottunk mint a picsa :D Mintha teljesen más játék lenne... VÉGRE berakták azt is, hogy a járművezetésnél nem számít hogy merre nézel a turrettel, mindig előre megy, ha előre nyomod azt a kurva gombot. Spotolásnál dorito háromszögek jóval kisebbek lettek, ha távolba van az ellenfél, spawnolásnál NINCS fekete képernyő, instant a spawn végre, van chat ablak konzolon (ez is egy plusz pont), Hainan Resorton se akad már házledőlésnél 1 fpsel a játék csak 1 másodpercig :D
Belépett a játék a beta állapotba kb, de mondom mintha új game lenne hihetetlen... Ja meg a kurva tank végre felmegy a 30 fokos emelkedőn!! -
#5630 Sima és KZ-vel csomagolt is van készleten. Plusz a KZ játék ára lement 13 990-re. -
#5629 A román Emag-on ma volt akció, 120 000 Ft volt a Killzone bundle és 108 000 Ft a sima. Ha lett volna pénzem tuti beruháztam volna egyre. Mondjuk kicsit kitolás volt ez a részükről, mert itt tegnap volt a hivatalos megjelenés és aki megvette tőlük tegnap az gondolom nem kicsit volt bosszús. -
#5628 Az nem rossz ár, mert 130 az alapgép is +5k azért mégis jobban megéri egy KZ-ért mint +10k :D 18-at meg önmagában végképp nem ér az a játék. -
Evoluti0N #5627 Köszi a tippet. :) Igen, ott.