121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#5706 #PS4 firmware update tomorrow (v1.60) bringing Pulse Headset support, general stability improvements and ability to mute camera.
Egyelőre ennyi. Reméljük lesz pár "undocumented change" is. Örülnék pl egy letöltés szüneteltetés opciónak meg, hogy lássam mikor ki megy online meg offline. -
#5705 Most nézem, ez dupla lett? Barom sg, már nem csak mobilon szar? :P -
#5704 Azért remélem ettől fontosabb javításokat is eszközöltek -
#5703 Ma US idő szerint este (azaz nálunk holnap) jön az új 1.6os FW update. Egyelőre annyit tudni róla, hogy bekerült a pulse headset támogatás. -
A középső az ORB-féle. Kopp ugyanaz. -
A középső az ORB féle. Kopp ugyanaz. -
#5700 Moby, ma megjöttek a kupakok. Szerintem az égvilágon semmi különbség nincs az ORB és a "noname" között, amit mindketten rendeltünk. A régihez képest viszont ég és föld, puha, kényelmes, jó cucc.
Képet majd később teszek be. -
#5699 Megvettem a TR-t egyrészt mert nem fut a gépemen másrészt meg mert jó game, és még nem volt meg.. :) Nagyon király kiadást szereztem, az egész borító egy artbook, aminek a végén ott a bluray lemez :) Majd mindjárt beizzítom magát a játékot :D -
#5698 Már én is majdnem rányomtam a buy-ra...február 25-ig kellene kibírni, elvileg akkor érkezik a Thief. -
#5697 Mindhülyevót, akármelyiketvette (ha van pécéje). -
#5696 Nagy részük a valódi definitive editiont vette úgy néz ki :p -
SlickAdam #5695 "Tomb Raider: Definitive Edition sold over twice as many copies on PlayStation 4 than Xbox One during its first week on sale, according to figures released by Chart-Track.
69 per cent of copies were sold on PS4, with Xbox One sales accounting for just 31 per cent." -
#5694 Úgy tűnik volt valami Playstation App-update:
- Stand by-ban lévő ps4-et már nem ébreszt fel automatikusan, ha elindítotd a ps appot - ez szvsz jó
- eddig ki is lehetett kapcsolni a gépet az app-pal, most már csak stand by lehetséges - ezt miért kellett? :P
- immáron a Live at PS is elérhető mobileszközökön
A géphez február 22-re pletykálnak egy 1.6-os update-et, a japó láncshoz igazodva. Meglátjuk. -
#5693 Na ne is mondd... :D Az a repülő szutyok jó pár játék főellenfelénél nehezebb... -
#5692 Én anno a KZ2-ben mentem mediumból easyre:)A legjobb az volt benne h a repülő szart 2nap volt legyőzni,míg a főfőfőellenfelet sosem tudtam leverni:)Annyira felidegesített a sok csalás,hogy mikor kivettem a lemezt a gépből,fél órára rá már egy másik ember tulajdonát képezte. -
#5691 Így 5 fejezet után azt kell mondjam, hogy a Knackkel mérföldekkel jobban szórakoztam. Ebből nem lesz platina, az már biztos. -
#5690 Hivatalos? -
#5689 Én az irányításra vagyok kiváncsi. Meg arra, hogy milyen versenymódok lesznek, illetve, hogy lesz-e valami single része is a játéknak. -
#5688 DC nem lesz 60 fps. Cserébe viszont bitang szép lesz. -
#5687 Akkor fix 60 fps? -
#5686 mivel nincs ps4em, én is amellett vagyok, hogy mindegy mikor jön, csak jó legyen :D
moby: sőőőt, ha valami nagyon csúszik, az esélyesen lesz fosch, hiszen "gondok" vannak... példázhatnék egy másik ótós széria ötödik részével, de ez ps4 topik :)) -
#5685 Minőségi munkát csak 6 hónapos csúszással lehet csinalni?
Bocs, de én ebben nem hiszek. -
#5684 Majd jönnek. Inkább legyen kész normálisan, mint egy félkész fos ala BF4. -
#5683 Jah-jah, csodálatos ez a fasszopkodás, de valami release date kéne már, vagy méginkább release. -
#5682 Elkezdtem a KZ-t. Hardon. Hiba volt:D Back to Normal :) -
#5681 Visszanyeltem. :D -
#5680 Egyik insider hintelget twitteren
"Nothing on Drive Club. Most of the Sony leaks are sealed, but the optimism inside first party teams is at a fever pitch."
"I’ve been told there has never been a better time to be a dev at Sony. The power, the tech, the funds- its all there."
Maygarul Greatness Awaits! :D -
#5679 Tényleg el! :D -
#5678 Szerintem eltévedtél :) -
#5677 Izé, ez PS4 topik. :D -
#5676 Végigvittem a Beyond -ot. Szerintem zseniális volt.
Persze van amit én is fel tudnék róni, pl.:
- semmi jelentősége nincs a választásainknak
- korábban mondták, ha meghal Jodie akkor is megy tovább a játék. Na jelentkezzen már valaki, akinek sikerült meghalnia és ment volna tovább a játék.
Viszont megvettem az Advanced Experiments -t, felraktam, de nem tudom elindítani. A fejezetek között nincs ott, a bónuszban meg mindig a PSN-re megy fel, ahelyett, hogy indítaná.
Hogy lehet elindítani? -
#5675 Igen, igazad van, de szerintem a KZ nem csak kizárólag a multira készült. A single amolyan techdemó inkább, mint egy nagy sztorimesélő valami. Van sztori, de minek... Utoljára a Knights of the Old Republic első részének a sztoriától esett le az állam, azóta sem volt akkora csavar egy általam játszott játékban sem. :) Igen, ez is egy RPG.. -
#5674 Olyan mint az xbox-é. illetve a kontrolleren levő fényt is használhatja. -
#5673 Marhaság.
A kz-nak amellett, hogy elég közepes sorozat, eléggé felépített az univerzuma. Vagy hogy ettől sokkal mélyebbt mondjak,mott a halo széria, az utolsó csavarig, kis sztoriig felépített világával.
Attól, hogy valami sikeres mp fps, még lehet okés más szempontokból is, nem csak ez a nyomor cod-bf vonal létezik.
A kz szériának az a legnagyobb baja, hogy van egy nagyonjó alap, de alig élnek a lehetőséggel. És ez hiba, nem evidencia, -
#5672 A PS4 esetében a kamera hogyan működik? Olyan mint az Xbox -é, hogy nem kell hozzá +eszköz, vagy itt továbbra is kell mindenféle move cuccot venni és a kamera csak azt látja? -
#5671 azért a multitól se ültem seggre...
ha meg már multi és ami miatt PS4-et vettem az pedig a Destiny -
#5670 Ilyen játékoktól, mint COD, BF, Killzone, ne várjatok már ME szerű sztorit meg kampányt... Raknak bele egy pár órás cső lövölde jellegű dolgot, mert kötelező (Ugyanis egy MP only játékot mégis csak nehezebb eladni) de igaziból ezek a játékok évről évre a multi miatt kerülnek ki a boltok piacaira srácok... Ha egyjátékos tartalomra vágytok, akkor ott vannak az RPG-k, de a mai top lövöldéket leginkább a multiplayer miatt veszik. -
#5669 Nem a Killzone 2-vel kezdtem a KZ sorozatot, hanem a 3-mal, aztán a 2-t akartam végigvinni.. Így alakult. Mivel a 3 addigra már megvolt, így volt mihez viszonyítani, és azt kell, hogy mondjam, hogy egy halom idegesítő dolgot kivettek a 3-ból, és egy hajszálnyival könnyebb is lett. De nem is a nehézség volt a bajom, egyszerűen nem tartottam fairnek amit az ellenfél művelt. Azt rühellem egy játékban, ha újraspawnolnak az ellenfelek, vagy nincs vége az ellenséges hordának. Mivel ezt nem bírtam elviselni több ízben, így abbahagytam. Amennyit játszottam, annyi elég is volt, hogy nagyjából körvonalazódjon, hogy kb mennyire tetszik ez nekem. Nem játszottam amúgy sem az 1-el, sem a Mercenary-vel. A 2-t eladtam, a 3 amennyiért vettem megérte, Shadow Fall-t meg géphez adták. El lehet velük baromkodni, de nem kifejezetten jó játékok SZVSZ.
Ha arra érted, hogy az FPS témában nem vagyok elég járatos, akkor igazad van, mert én nem játszottam a klasszikusnak mondható FPS-ekkel, lévén, hogy 2006-ban kezdtem el videojátékokkal komolyabban foglalkozni. Így nekem a legrégebbi FPS, amivel játszottam a CoD 2. A CoD-ról is az a véleményem, hogy eleinte még baromi jónak tűnt az egész, aztán évről-évre, ahogy rágták le az egészről a csontot, úgy vált egyre érdektelenebbé számomra a széria. KZ-hoz hasonlóan, elbohóckodok én a single-lel, de maradandó élményt nem tud nyújtani. -
#5668 >Mástól elvárod, hogy egy KZ2 lövöldébe meg mélyedjen bele, holott az AC4-ben sokkal több tartalom van, amiben el lehet... :)
Szerintem totál félreértesz. Én senkitől semmit nem várok el. Pusztán azt jeleztem, hogy olyan témákban, amikben nincs meg a kompetenciád, felületes véleményt alkotsz. Ezt tartom most is.
Meg persze biztosan van olyan szempont, ameky szerint AC4 ügyekben az enyém is megkérdőjelezhető, pusztán azt vegyük figyelembe, hogy az összes eddigi nagygépes+vitás részén túlvagyok, a 2. részt minden nagygépen letoltam, szóval nem kellett vele kilométereket fussak, hogy tudjam: nekem ez már nem oké. -
#5667 Fogalmam sincs honnan szeded ezt az ac4 dolgot. Végigvittem az ac4-et, bár a mellékküldiket nem. Semmiféle kukázás nem volt. Nem tetszett, de végigvittem, már csak azért is, mett az addigi 6 részt is letoltam.
Egyetlen játékot kukáztam, a bf4-et, mert HIBÁS. Ott a profilom, minden megnézhető.