121273

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TasManXT
    Outlastban milyen fasza már, hogy ahogy fogy ki a kamerában az elem elkezd villogni a konroller is.
  • SlickAdam
    tehat figyelnek a hullamzas-ellenes emberkekre is. ugye Crystal Dynamics?...
  • n000rbi
    Hopp, KZ 1.09 patch:
    -campaign hint system to help players
    -Mortally wounded enemies no longer show red crosshair
    -Improved multiplayer menu
    -Clan tags for clans created on shadowfall.killzone.com
    -Option to lock at 30fps in campaign
    -All checkpoints are now saved to disk
  • ppista
    Nekem sem annyira fontos (pedig bőven lehetne), de akkor mi a retekért vetetnek velünk új kütyüket, ha ezt az alapvetően elvárható dolgot sem képesek minden esetben hozni. Igen, én is beszoptam az előző genben a full hd TV vásárlást, mivel Sanyi orra-szájba szuggerálta a játékosokba, hogy márpedig ekkora felbontásúak lesznek a cuccaik. Meg a nagy lófaszt.
    A felbontásnál viszont sokkalta gázabb volt az a tökönrúgással beillő képfrissítési szenvedés. A két kedvencem a Dragon's Dogma és a Dark Souls kritikán aluli volt ebből a szempontból, és ahogy látom, pár év, vagy még kevesebb, múlva ugyanez lesz PS4-en is. Bekaphatják.
  • TDC Geronimo
    Aki ránézett order trailerre meg képekre szerintem maga se gondolta komolyan, hogy 60 fps lesz. Én jobban is örülök neki, hogy inkább a brutáljó grafikára és fizikára mentek rá és nem a 60 fpsre az ordernél.
  • Moby
    Ahhoz fő kéne vállalni, hogy gémőrpécén futó verzához képest ezen a vason rondább lesz a cucc. Ezt pediglen vagy 10 éve senki nem meri fővállalni :) Jelen esetekben ez csak azért nehezen fogható, mert nem multiplatform. Ámde platformon belül meg a multiplatform játékokkal fog versenyezni, amikre viszont él az előbbi.
  • SlickAdam
    ember! fókusz on effektsz!
  • ppista
    Tudom hogy egy játéknál nem ez a legfontosabb szempont, de röhej, hogy a 1080p/60fps ebben a generációban sem lesz sztenderd.
  • TDC Geronimo
    Néhány Order 1886 infó. 18án meg preview és VIDEÓK végre

-Single player, no co-op. Squad commands may be possible, but will reveal at later date.
    -This war rages for hundreds of years. Future titles could jump around the timeline.
    -Linear world.
    -Main enemies are the Half Breed. Human/Werewolf hybrids.
    -Triangle conflict between Half Breeds, commoners, and Aristocrats?
    -Physics and material destruction lead to dynamic cover system. Shooting metal can reveal new ways to advance through environments. Shooting clothing on a line will result in realistic particles flying through the area. All create a believable world.
    -When asked about which type of gamers this title will attract, they say three things distinguish the Order. Immersion. Varied gameplay. They hate cutscene-action-cutscene gameplay.
    -The world and everything that happens in it play a major role. And finally, combat system. Combining science and fantasy, but always grounded in what was happening at the time with incredible inventors and inventions.
    -Different guns for different situations, they didn’t want to allow the gamer access to all the weapons at once.
    -When asked about melee, they seem to talk about cinematic fighting, a new approach, new twist. Studied many fight sequences to replicate power and impact. Object interaction plays a role in fighting.
    -1080p/30fps. Not aiming for 60fps, given focus on effects.
  • n000rbi
    Hét körül hipp-hopp lejött...
  • Moby
    Sajnálom, de a maximális hatás érdekében ezzel meg kell várnom a GWH-t
  • TDC Geronimo
    Kurva lassan jön nekem már 5 órája szedem. Nem tudom miért ilyen tetü lassú a PSN. Így én biztos este kezdem el fülessel :D
  • n000rbi
    Egy Insane-mód végigjátszás kéretik, még a héten, este, tv fényénél, kizárólag fejhallgatóval! :D
  • Moby
    Jajnelegyetekmápapírkutyák!
  • miezviz
    Detto ez.. Vicc benne az, hogy a barátnőm nem engedi törölni, mert szombat este szeretne vele játszani:D
  • Kongy
    Kb én is így voltam vele.. :D Nekem azért nem tetszik, mert nem tudsz védekezni az ellenfelekkel szemben, max akkor ha elbújsz. Értem én, hogy ez hozzáad a rettegéshez, de nekem egy idő után már frusztrációba ment át a nagy rettegés.. :)
  • Moby
    Jó hogy mondod, mert ott is akartam kérdezni, de akkor nem örjítem meg vele :D
    Ha lenne, most beülnék az autóba, és mennék Győrbe érte :DD
  • Moby
    Remélem érezhető lesz a hatás :| tegnap embereimre akadtam. Nem volt 8-9000-es, 30frages kacsavadászat. Szenvedtem mint a kurvaélet. Nademajd most az ORB-al...LOL
  • n000rbi
    Hehe, kb. ugyanezt kérdeztem psn-es üzenetben tőle tegnap este, de sajnos azóta nem került elő...lehet pont a wireless headseteket árazza :)
  • Moby
    Hátha mást is érdekel: nálad mikortól lesz gold wireless headset?
  • n000rbi
    Így pár óra játék után én is így vagyok vele. Már első tapintásnál olyan volt, mintha bugyiba nyúlnék, szemben az egy dolláros kupak szaros pelenka-érzésével :D
  • n000rbi
    Én bevallom férfiasan, kipróbáltam, 5 perc múlva már csak hang nélkül mertem menni, majd megint 5 perc múlva töröltem. :D Öreg vagyok én már az ijesztgetősdihez. (főleg ez a hülye kamera, meg elmegyógyintézet, brrrr :))
  • miezviz
    Leszedtem de hang vagyok elindítani:D
  • Moby
    Döbbenetesen kurvajó ez az ORB. Rendelek még. Az 1$-os kínai fisemfos mellett ez egy ultraprö lvl40-es cucc. Jobb mint a gyári
  • n000rbi
    A férgek
  • TasManXT
    na Outlast-re fel. :)
  • Moby
    Megjött az ORB-om.
    Boríték fossá-feltépve, hátulján papírragasztóval visszakendácsolva
    Gondolom az egyetlen szerencsém, hogy értéktelen, mások számára kacatnak tűnő basz volt benne...
  • shaddam
    Az MGS2-ben a tanker mission is ilyen volt nem? Majd a rendes MGS5 pakkban jöhet
  • TDC Geronimo
    "Judged just by the core story mission, Ground Zeroes is short," Game Informer writes in the cover story (only available in the magazine, not online). "We completed it in just less than two hours."

Azért a lehúzásnak is van határa. Mindez idehaza lesz 10k legalább digitálisan, dobozosan meg láttam 15ért lol...
  • SlickAdam
    ha regisztralt küldemenykent rendeled, akkor altalaban igen.
  • TDC Geronimo
    18án letelik a mai Order 1886 bemutatóról az embargo. VÉGRE jönnek új képek és VIDEÓK a játékból. El se hiszem...
  • n000rbi
    Zavvitól megérkezik megjelenés napjàn, vagy hogy van ez pre-ordernél?
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    en meg egy VITA belecsusztathatos tokban szallitom a ... 3DS-em!!! :D pont passzol bele, annyi hogy rovidebb.:)
  • The Protector
    Nekem semmi ilyesmim nincsen sajnos.Se tokom se ilyesmi.Egy PICK szendvicstartóban szállítom a vitat,meg be is lehet kötni tépőzárral,hogy ne mozogjon:)
  • TasManXT
    ebay duri rulez
  • Moby
    Megmondom a frankót:imádok az ebayen turizni :DD mint régen, ha kimentünk az ecserire :). És valszeg nem csak én vagyok ezzel így :)
  • n000rbi
    Egy rakás bizbaszom, fölös tokom is van vita-hoz. Legközelebb kérdezz, mielőtt rendelsz :D
  • Moby
    Ja nem játékot. Azt nem veszek. Minek? Ami megjelenik rá, az előbb-utóbb megy a psnplusra IGC-be. Meghát az első vitán jóformán mindent végigtoltam, ami addig érdekelt. Ez már "csak" remoteplayre kellett.
    Tokottartótfóliátilyenolyanbiszbaszt.
  • The Protector
    Miket rendeltél VITA-ra.Az a baj,hogy közel s távol semmi értelmes nem jön rá.Na de 1 valami Border2.