121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#5907 Nekem pikk-pakk ment eddig minden, mondjuk eddig mindig a szállítócég vámkezelt. 1-2 nap volt. -
SlickAdam #5906 na ez egy jo valasz volt. (vegre) megertettem. igazad van (neked is). -
#5905 Épp most biztatnak azzal, hogy a vámon hetekig is csücsülhet a cucc. Már bánom, hogy nem maradtam a KSZ-és előrendelésnél. :( -
#5904 Ha nincs vám, akkor nem is barmolják szét, vagy? Emiatt fosok a legjobban. -
#5903 Az úgy oké!
Én nem tudom innen rendelni sajna, nekem köll a számla, de örülök ha előbb lesz meg, mer tolsz róla review-t :D -
#5902 A személyeskedő okoskdásra nem tudok másképp reagálni. Szerintem elmondtam mindent, amit el tudtam. Értem, hogy neked ez az ára alapján nem üti meg a küszöböt. Nekem viszont megfelelő. Hagy legyen már az én dolgom, hogy akarok-e táskában 100k-s audiotechnica fülest hordani csak azért, mert néhanapján előveszem az irodában a vitát, vagy akarok-e vezetékkel szopolni a ds4-en.
Egyet kellene má megérteni: nem csak a ti szempontjaitok léteznek, illetve nem csak az az egy-egy fétis, kinek-kinek, amiben nem kötsz kompromisszumot, miközben bármi másban könnyedén. Vilinger? Ez a headset pontosan az én igényeimre készûlt. Ezért tetszik kurvára. -
#5901 Áfával 26 a headset, annyi itthon is lesz. (most próbálom nyugtatni magam:P) -
#5900 A vám az nudli, az áfa a nagyobb ösezeg, illetve ha a szállítmányozó nem intézi, akkor neked kell vámkezeltetned is. Én tnt-vel hozatom a dolgaimat mer ők megcsinálják nekem. -
#5899 Ahogy nézem 150€ alatti értékű terméknél nincs vám, de majd kiderül. (max. nem lesz olcsóbb, mintha itthon venném, de talán hamarabb megérkezik) -
SlickAdam #5898 hat ha ertelmeset mar nem tudsz reagalni... :( -
#5897 Küldik giftként? Vámáfával nem lesz olyan jó -
#5896 Na, az okoskodást máshol...kösziek -
#5895 Játéknál mennyi hozzánk a posta? -
#5894 Nincs mit, neogaf-on linkelték, mint jó ajánlat európaiaknak. -
Kasthor #5893 Tenyleg ott a legolcsobb.rendeltem en is egyet koszi :) -
SlickAdam #5892 ne harizz, de most buta vagy. mar hogy a francba ne kene hanghüseg? hangmernökök mixelik, masterelik sok millios berendezeseken a jatekok hangjait / zeneit, s neked megfelel, ha egy szinezett hangzast kapsz? mert azt kapsz, abban biztos lehetsz. kis naiv...
igen (sokadszorra): heccet resz fontos a termekben, sima füles erre nem jo. de ha te ismersz jobb minösegü ilyen all-in-one cuccost, s nem azt veszed, mert az nem sony, nem passzol a dizajn, akkor lehet tenyleg jobb, ha befejezzük a diskurzust azonnal... -
#5891 Meg tudnék venni ettől komolyabb cuccot is, és azt meg sem kéne vennem, csak hazahozni, de én ebben nem hiszek. Adott célra céleszköz kell, ez meg egy GAMER füles, a játékokhoz nem nagyfokú hanghűség kell, nekem meg erre a sony a nagyobb játékokhoz felküldi a studió által belőtt profilt, és hekem ez jó. -
SlickAdam #5890 ismerem a sony füleseket, be tudom pozicionalni hallatlanban is.:)
nOOOrbi: beyerek jok, igen. ez a gold is megteszi, ha nincs mas. en csak a nagy hype ellen lazadozok. jo-jo, de (szvsz) nem hypeolni valo.:) -
#5889 Az derék :D -
#5888 Sajnos nem lötte meg a shotot (nemtom mér), de lűttem az imént egy 44/10-et egy jelentéktelen 18-as killstreak-el
Pár embernek elbasztam a vasárnapját :D -
#5887 Próbálj ki egy pulse-t mielőtt ár alapján ítélkezel. Arról nem beszélve, hogy az analógiád követve a currgenben az xbone a jobb konzol :) -
#5886 Épp most rendeltem meg innen, szállítással együtt 23.736-ból kijött. -
#5885 Nem kell megijedni, ha figyelmesen olvastál volna, akkor tudhatnád, hogy jómagam eddig egy Beyerdinamic fejhallgatóval szemeztem, ami nyilván zenére tökéletes és hangzásban agyonveri ezt a headsetet. Ennyiért viszont játékra, ps funkciókkal, az eddigi néhány véleményt olvasva abszolút megéri. -
SlickAdam #5884 lehet felreertettetek (vagy en): zenet csak peldanak irtam. lasd 1-el lejjebb! -
SlickAdam #5883 mivel mar joideje hangzasban is HD korszakban vagyunk (sot, ugye ez leginkabb filmeknel, jatekoknal van), ezert ha minosegi zenehallgatashoz is kb 150 euros füles szüksegeltetik, akkor nyilvan ugyanez vonatkozik a jatszadozasra is. egyszerüen lehetetlen, hogy egy 90 euros füles jol szoljon. ha nincs viszonyitasi alap, akkor persze jonak tunhet, kivanom is, hogy örömötöket leljetek benne, csak nem art, ha pozicionaljuk a termeket. nem azert makogok, mert ma mindenaron negativ klikkeket akarok gyujteni, hanem azert, mert pl teged elegge reszpektallak itt SG-n, tudod mi a dörges teknoban. szal amikor olyanokat irsz, hogy harmadennyiert is van jo wireless sony füles, akkor .... na... nemar basszus! :)
persze ha jobban belegondolok, tenyleg nincs ertelme az okoskodasnak, hiszen nem tudok olyan fülesröl, ami kvaliti is lenne es heccetkent is müködni... -
#5882 A valódi 5.1-es fülesek valós térhatást adnak, azok meg zenére nem a legjobbak. -
#5881 Virtuál 7.1-et tud. Stereo, akárcsak a pulse. Benne is van a nevében: Gold Wireless Stereo Headset.
Természetesen kizárólag játékra kell. Arra viszont a pulse-ból kiindulva kurvajó lesz. -
SlickAdam #5880 hat zenere ja. egy elfogadhato (csak semmi high-end) füles is minimum 150 ojro körül kezdödik. sztereo, csunya kabellel, ...
hat rakeresteme erre a fülesre, valami 7.1-et irnak. ezek szerint csak probalja ugy visszaadni a hangot. ahha. na nem mintha letezne olyan füles, ami valodi terhatast ad.:) -
#5879 Meg szerintem valamit félreértettél. Ez egy sztereo füles... -
#5878 Zenére???
/van a sonynak wireless fülese harmadennyiért, és egész korrekt -
SlickAdam #5877 azert remelem nem varsz zupperdupper 7.1-es kvaliti száundot, wireless atvitelt es heccetfunkciokat szaros kb. 90 euroert! :D en sztereo fülest se vennek magamnak only zenere ennyiert.:D -
#5876 Nyami. Úgy várom mint a nextgent :) -
#5875 További képek itt -
#5874 -
#5873 PlayStation HU forgalmazásban még nincs ez a füles. És egy darabig még nem is lesz ahogy nézem. (már fentlenne a kódja, de még az sincs neki) -
#5872 +1 -
#5871 Dobtam is gyorsan egy előrendelést rá.
Óoóó remélem a huszadika valós -
#5870 Pont most akartam linkelni :D
02.20 nagyon jól hangzik! :) -
KSZ-nél is előrendelhető -
#5867 Ezt én sem értem. Egy idő után annyira egysíkú lövöldözős játékká fajul, amit már a varázslatok sem mentenek meg, mert nagy részüket láttuk a Bio 1-2-ben, de véleményem szerint a látvány taglózott le mindenkit, és az elénk táruló dolgok mélysége, vagyis gyakorlatilag a játék univerzuma maga. Ha legalább ennyire jó lenne a játékmenet is, akkor nem is merem elképzelni hová magasztalták volna, de az tény, hogy így ebben a formájában erősen túlértékelt szerintem, még ha a sztori jó is.