121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#5947 Nemrég megtaláltam én is, de nem volt gusztusom betenni :D
Most komolyan, ha nekik megy, másnak miért nem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#5946 Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képi tartalom következik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#5945 Igen...vagy nehéz lenne megoldani a dongle-t olyan méretben, mint ami pl. a logitech bill./egeremnek van? Nem is látszana semmi. -
#5944 Pedig elfogja...bökhettek volna a hátuljára legalább egyet.
Mindegy, viszek haza egy hubot(tápost), megnézem mit szól hozzá. -
#5943 Nem lenne hülyeség, de már a dongle-tól is kiráz a hideg, hogy el fogja csúfítani a gépet :( -
#5942 Használ valaki USB3 hubot a ps4-hez? Ha meglesz a GWSH egyet rögtön elfoglal a dongle. -
#5941 Év végére várom a hajrát. De jó lenne látni ezt a listát, legalább a címeket. -
#5940 Nagyon nem sok ám a 100, ha belegondolsz. Eddig idén kijött idén mennyi is? 6-7? De ebbe beleszámítanak a PSN címek is, és az őszi-tél időszakban lesz majd tolongás bőven. Márciustól havonta 9 játéknak kell megjelennie, ez nem tarthatatlan. -
#5939 Egyébként nyilván nem egy ha erre gondoltál, de az arányok picit hogyismondjam...:)
Don't Starve
Koszréjder
Outlast
Én többre nem emlékszem. Ez másfél hónap termése. -
#5938 Ha jól emlékezem tik is kigyöttetek mán tavaly.
Vagy egy most úgy 100, hogy ebben minden dlc, meg nálatok az összes asztal, meg minden basz benne? :) Merúgy még oké :) -
#5937 Mármint hogy értve egy? -
#5936 >More than 100 PS4 games are planned for release in 2014.
Joahhh. Végülis még csak február közepe van, és eddig vót ugye EGY, mondhatni a lemaradás még nem nagy. LOL.
Errő valahogy rögtön ez ugrik be :D
-
#5935 Remélem ömlenek majd a videók az orderből -
#5934 PS media event van éppen. Vita, ps3 meg ps4 játékokkal
Hírek meg previewk az elkövetkezendő napokban jönnek. Infamous embargo 12e, Order meg 18.
PlayStation @PlayStation 34m
Here's a fun fact: More than 100 PS4 games are planned for release in 2014. Stay tuned for more updates from today's media summit -
#5933 A killzonet csomagoltam el. Resogunt el sem kezdtem. Előttem még egy knack veryhard, de jópofának tűnik az outlast is.
De pcn is ott egy tonna cím, illetve félig benne vagyok a kz mercenaryban, de az annyira mocsokszar, hogy sosem fogom befejezni.
Túl,sok a platform meg a játék megint :( -
#5932 mesélj, milyen játékok között válogathatsz a ps4en? korai volt az az elcsomagolás!
(sejtem, h a pécés beklognak fekszel neki... kezdj a blacklistel!) -
#5931 Nah, 1millió pont letudva. Most pedig szépen eltettem a dobozába, és NAGYON hosszú időre elég volt ebből a fasságból :D -
#5930 Ja, hát akkor az más :D Én Magyarországon élek (még). -
KaBuTo666 #5929 Tegnap elég szarul láttam a képet, de ezek szerint csak sokat ittam, mert most faszán látom! Sorry! -
Kasthor #5928 6 nap alatt ert ide. (Anglia) -
#5927 Én is ilyen matricát rendeltem, elég jól néz ki :) Mennyi idő alatt jött meg neked? -
Kasthor #5926 Szerintem elmegy a piros kupak :D
Mondjuk multkor haverom atjon (meg nem latot ps4-t) ra nez a joystickra es azt mondta ra hogy "ez de gatyi!" es miutan megmutatam neki hogy az csak egy kupak utana megnyugodott.:D
Amugy nekem nincsenek nagy kezeim es vigyazok is a dolgaimra szoval szamomra nem is kellene ez a kupak dolog ra.Lehet idovel le is fogom szedni. -
#5925 (a piros kupakot túlzásnak érzem, de ha Neked tetszik :) - a levonó viszont frankó, várom a ps-logóimat :D) -
#5924 ez fasza. :D -
Kasthor #5923 Szerintem nem baj hogy onnan rendeltuk, sok jot olvastam roluk.
---
Ma megjott a matrica a ds4-hez, hat azt kell mondjam nagyon profin meg van csinalva :D Kicsit feltem tole hogy gatyi lesz igy a vegtermek de most kellemeset csalodtam :D
itt van video hogy kell felhelyezni a joyra.
-
#5922 Úristen...hát én ezt még pénzért SE Egyrészt túlzóak a számok, másrészt kurva feleslegesek is, az unbalance miatt. Én eddig csak highcap szervert láttam, szóval nem is értem mi a tököm értelme van a supply boxnak. Semmi. TheParknál hajoltam le egyedül, amikor nevetségesbe fordul át a dara, mert ki sem bírnak jönni a bázisról. Na ott volt, hogy kifogytam a purgerrel is, de amúgy semmi (ennek meg meg sem szabadna történnie, az a map egy elbaszott hülyeség :) ) -
#5921 Nekem az meglett szombaton. Ellenben még mindig nincs kimaxolva az első kaszt SE! Még hátravan 35 kill a 400-ból air supportal. Meg a supply box majdnem egésze. Röhej, mennyire túllőtték ezeket a számokat... -
#5920 Lassan megvan az egymillió pontom (a délelőttinél kaptam vmi díjat 900000-re). Valahogy pénzre kéne váltani. Vagy küldhetne a guerilla egy gwh-et, vagy valami :D -
#5919 Nekem ma volt egy 14-0 :D -
#5918 Hogy a mittetszikjóestét?
/nemértem -
KaBuTo666 #5917 Hozom a nagyítót. -
#5916 Najó, ez már tényleg kínos
-
#5915 A magyar esetén beállítottad a gépet primary-nak, az usa-nál még nem. Ha megteszed annál is, akkor az az alatt vásárolt tartalmak is elérhetőek lesznek a magyar alól. -
Von Nyalosch #5914 Közben eszembe jutott, hogy egy másik játék is meg van digitálisan, amit a magyar acc-ra vettem és az elindul gond nélkül az amerikain. mi lehet a gond a másik esetnél? -
Von Nyalosch #5913 Sziasztok,
Vásároltam az amerikai amazonon egy digitális kódot. Be is aktiváltam az amerikai acc-ra és le is jött a játék. Csak úgy tudtam elindítani, hogy beléptem a store-ba és ott kikeresve a játékot rányomtam a startra. A normál menüben azt írta ki, hogy csak az indíthatja el aki vásárolta. Pár indítás után úgy néz ki, hogy ez megoldódott.
Viszont másik acc-ról nem tudom használni a játékot, mert ugyanazt írja ki, hogy csak az használhatja, aki vette.
Elvileg nem úgy van, hogy bármelyik acc-ról lehet indítani a gépen lévő játékokat? Lemezes verziónál megy gond nélkül, de ez az egyetlen játék, ami digitális a gépen és nem tudom mással kipróbálni. -
#5912 Azigen... -
#5911 Addigis. -
#5910 Te rivjúzol, az is egyre biztosabb :D -
#5909 Egyre biztosabbnak tűnik ez a huszadika. Nájsz.
Mostmá csak egy ár kéne... -
#5908 Rosszabbik esetben Te rivjúzod :)