121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#6067 Megjött a matrica. Szerintem faszán néz ki :D
-
#6066 *csilis -
#6065 Mintha a faszomat csapkodnám csalánnal. -
#6064 Na ezt a kérdést kellene feltenni a játék készítőinek is! -
#6063 Segítünk, hogy legyere a szerről. :D -
#6062 Nem, de miért szivatnám magam tudatosan? -
#6061 Mert az inkább disability. -
#6060 Nemtom próbáltad-e már a Scout-ot és a cloak ability kill-t. Ott eléggé elment a kedvem... -
#6059 Ez a kz multi olyan, mint valami drog. Minden nap eldöntöm,muogy megyek egy kanyart vele, aztán mással fogok végre játszani, aztán... -
Evoluti0N #6058 Ez kész. -
#6057 Engem bajszos bácsik ennyire még nem izgattak fel -
#6056 -
#6055 Én már ezt tavaly írtam, amikor még nem tudtam, hogy lesz-e magyar acc támogatás PS4en :)
Valahogy október környékén próbáltam és már ment. -
#6054 Utoljára UK store-ban augusztusban akartam vásárolni magyar bankkártyával, de nem akarta az igazságot. Ma reggel megpróbáltam és simán sikerült a tranzakció, úgyhogy ez a probléma is letudva. Akinek hasonló problémája volt nyugodtan próbálja újra. -
heady #6053 -
#6052 Hát szép lekerekített aprólékos grafika van benne. Lehet ez egy dolog. :)
Melyikhez kell több kraft megjeleníteni? egy kockát? vagy egy kastélyt? -
#6051 Miért? Mitől más egy lego graf? Szerintem kurvajól néz ki.
Demo nincs sajnos csak marvelesből. -
#6050 Hát bebaszna ha egy lego grafika fogna ki a nextgen-en. -
#6049 Van demó? :) Szívesen kipróbálnám PS4-en. -
#6048 Új lego játék elég vadul néz ki PS4en Szinte teljesen úgy, minta mozi :o
-
#6047 Végére értem az Outlast-nak. Hát, kicsit másfelé ment a story, mint gondoltam, de azért összességében tetszett és úgy rendesen csak 1x szartam össze magam :D Viszont az szemétség, hogy 2 trophy maradt bent és 40%-ot ír a játék teljesítettnek... -
#6046 Moby-TDC köszönöm az 5letet.Így is teszek. -
#6045 Néztem Destiny előrendeléshez KSZbe meg platinumba is adnak már beta kulcsot. Rendeltem is elő. Nyáron kezdődik beta elvileg valamikor. -
#6044 A vitás játékot azért tudod leszedni, mer azt át tudod tölteni a ps3-ról a vitára. A többit meg elmondta Geronimo :) -
#6043 Felmész webstorera és megveszed ott. Bekerül accodra ugyanúgy és PS4re majd letöltheted ha lesz géped. -
#6042 Én egyiknek sem örülök,csak a Brothersnek.Ps4 en kívül az össz platformal rendelkezek.Azt is gázmak tartom,hogy ps3 ra nem tudom leszedni a ps4 játékokat,hogy majd ha lesz ps4-em akkor meglegyenek az accomon azok a plus-os játékok is:(Bezzeg ps3-ra lehet VITA-t tölteni. -
#6041 Mert miért? :) -
#6040 Kár, hogy nem a dead nation 2. -
#6039 :D
Örülök..... azért a google hasznosabb lesz kezdőnek.... :) -
#6038 Once again Sony are bringing a handful of stellar titles free to European subscribers across all three of it’s platforms. Here’s the list that we’ve been shown for March:
PS4: Dead Nation
PS3: Tomb Raider, Brothers a tale of two sons
Vita:Smart As, Pixeljunk Monsters Ultimate HD -
#6037 A hiba elhárításának első lépése, hogy eladja a BF4-et, amíg teheti.
Killzone platinát tuti skippeled? -
#6036 Megjött reggel a csomag, minden tökéletes(természetesen), köszönöm! A digicenter.hu lesz a böngészőm kezdőlapja :D -
#6035 BF4 hibának tűnik, ahogy így leírod. Majd biztos javítják. Van még mit. -
Angyisz #6034 Sziasztok
"ps4 lan cable not connected" a neten több helyen olvastam, hogy ez a probléma másnál is szokott jelentkezni, de igazából megoldást nem találtam rá. Érdekessége, hogy nekem BF4 közben jelentkezik, de csak az indítást követő időszakban aztán megszűnik, a játék online része ledob viszont a PSN nem jelentkezik ki, aztán magától ismét helyreáll a kapcsolat. A LAN kábel nem hibás mivel próbáltam másikkal valamint másik a router másik portját is. -
#6033 @geoffkeighley
per @LuckyLongworth: PS4 was #1 in sales for next gen consoles in January, nearly doubling the nearest next gen competitor.
-
#6032 pont ezért jöttem be én is, hogy klubhoz keressek játékosokat :) mi is ketten vagyunk de sajnos úgy nem az igazi. felveszlek akkor és 4en megnézzük mit tudunk alkotni! -
Tyrant01 #6031 Elég perverz, hogy így tolja hátulról -
#6030 Sziasztok
Játszótársakat keresünk Fifa 14 ben pro clubs meccsekhez.
Most indítanánk egy csapatot haverommal.
Jó lenne ha összejönne egy jó kis közösség, mert sztem elég szórakoztató ez a játékmód, online sem rossz, de nem igazi csapatjátékosok és csak sprintelnek és bikáznak, semmi tiki taka meg védekezés:D
ID: Daniel_Hun -
#6029 Állat! Nekem még nem jött meg :( -
#6028 Behold!! (bocs a f*s minőségért :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!