121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#6107 egyébként én is sokszor kaptam eme hibát, mindig hálózati gond volt. Szerencsére már egy ideje elkerült. Valahol az inicializálási folyamatban mehettél mellé a dolognak. -
SlickAdam #6106 en is csinaltam egyet, ugy latom ugyanaz, mint a tied:
3E3378B01DD01485E71D0561386A7821 -
#6105 Tessék -
SlickAdam #6104 eddig tartott az 1080p-s idoszak. jön egy komolyabb cim, maris 900p :D nelegyenigazam! -
SlickAdam #6103 adj linket hash-elös oldalhoz! -
#6102 Witcher 3 900p 30 fps?? :O Az édes kevés. Biztos nem bírja a vas :D -
#6101 Mondjuk majdnem kizártnak tartom, hogy kétszer letöltöttem ugyanúgy rosszul, de elmennek már a picsábalegalább berarolnák, vagy tennének mellé egy crc-t... -
SlickAdam #6100 Well know industry insider "Shinobi602" has just revealed the resolution of two upcoming next-gen games, terming first one as "upcoming Hacking Gamer" (Watch Dogs) and the second one as "upcoming Polish Game" (Witcher 3).
Shinobi602 has just tweeted that upcoming hacker game runs at 900p 30 FPS on Xbox One, whereas on PS4 it runs at 1080p 30 FPS, and certain upcoming Polish game runs at 720p 30 FPS on Xbox One, and 900p 30 FPS on PS4. -
#6099 Esetleg annyi segítséget kérnék, ha valakinek gyors nete van, lekapná az 1.60-as update-et és dobna rá egy md5 hasht? -
SlickAdam #6098 büdös fajtajukat akkor! penzszamlalas helyett inkabb ezzel foglalkoznanak... -
#6097 Egyelőre úgytűnik, hogy összeomlott az egész gép attól, hogy letöröltem a killzone-t. Hogy ennek mi az isten köze van a nandhoz, azt csak a sony tudja..
/nem, mostmár egy tök üres gépem van, amire a rendszert sem lehet feltelepíteni. -
#6096 Itt nézelődj, hátha találsz valami hasznos infót...:S -
SlickAdam #6095 tehat minden jatek egyszeruen crash-el? vagy "csak" a KZ te esetedben? beszaras... :( -
#6094 Na hát baj van.
Updatelni SE lehet a gépet, mert azt mondja az update-re, hogy nem használható. 2x töltötem le, 2 pendrive-al próbáltam.
-
#6093 Én még azt is el tudom képzelni, hogy valami vandál direkt lefeszegette :D Máshogy nem esik le. -
#6092 Azt is bele kell számolni,hogy direkt-irigységből,kibaszott tuskón nyomják.MEg sok a vadparaszt.Nekem bátyám mindent tönkretesz,mg a bekapcsológombot sem nyomhatja meg a ps3-on,recseg a gép ha megnyom vmit.Nem direkt csinálja,egyszerűen érzéketlen,vagy nem tudok rá szót. -
#6091 A cod is élvezetes játék bármennyire egyszerű, meg csúnya, ez is fasza játék el lehet szórakozni rendesen. -
#6090 Mi ez a Titanfall őrület? Mindenki ezzel nyomja már? Ez egy felturbózott CoD robotokkal semmi több, de mindenki meg van őrülve mekkora játék... lol :D -
#6089 Húha, most aztán megijedtem, rögtön veszek is a kupakot... Apám... Majd ha tönkremegy, majd akkor aggódok, de addig meg nyúzom ahogy tudom kupak nélkül. -
SlickAdam #6088 szoritok, hogy ne legyen nagy a baj! :S -
#6087 Valami rendszerbénázás a sonytól.
Van olyan, hogy totál hazavágja a gépet. Pár perc és kiderül nálam mi a helyzet. -
SlickAdam #6086 mi az a ce-34... ? -
#6085 Nah, én is megkaptam a bizonyos ce-34878 -at. Gondoltam megpróbálom újratelepíteni a kz-t, hátha megoldódik a csatlakozás gond. A reinstall után kaptam a 34878-at. Aztán csináltam egy gépinicializálást. Ugyanaz. Most jön egy teljes rendszerújrarakás, de egyelőre nem jók az előjelek... -
SlickAdam #6084 mostmar ertem mirefel a kupak-mánia...
foleg azert durva, mert ez a kiallitott masina (Saturn) eldugott helyen van, meg mindig csak egy Knack demoval, s alig-alig nyulnak hozza / nap. na jo, nyilvan adnak neki rendesen, ha ugy van, de en meg ilyen ramaty allapotu kiallitott kontrollert nem lattam soha eletemben. foleg nem 3 honap utan. szoval amint veszek gepet, jöhet a kupak is hozza.
-
#6083 Kíváncsi vagyok sztori szinten is mit fog majd adni a játék. Ha elég tökösek hogy multi nélkül kiadjanak egy tps-t akkor tuti bíznak a játékban -
#6082 Someone who works for GAME in the UK has seen them:
ive seen em both as i work for game in the uk, trust me guys your jaw will drop. looks better than the e3 trailer
-
#6081 Na jelentem a GG tönkrebaszta a killzone-t jött egy parch, azóta minden ugyanúgy működik, mint a kezdetek krzdetén: bármilyen szerverre próbálok bejutni, syncing clients közben elszáll error code 10101-el.
Mámindenkielbutul? -
#6080 A neogafos topikjában micsoda gifcunami van :D -
-
#6078 Reportok szerint az a boxos 60 fps se igazán 60 még 720pbe se. Szégyen -.- -
neonx #6077 Sziasztok mai napon én is gazdagabb lettem egy Ps4-l. Már is lenne egy gondom, 100mb.s netem van és kábelen kötöttem össze de ha letesztelem csak 45-50mb,s lát. A számítógépen 100-120 között mozog. -
#6076 Holnap 15:00 The order trailer! -
SlickAdam #6075 Ground Zeroes (Konami hivatalos oldalrol) :D
-
#6074 Igen valoban kicsit tirexisen hangzott:D ez a matrica olcsobb mint a dragabb batmanes xd -
#6073 Exkluzív csomagolás -
#6072 Ezt tirexi apád sem mondta volna szebben:) -
heady #6071 En egy ilyen Batman-eset rendeltem :)
-
#6070 Javagyúgy :) -
#6069 Engem nem zavart eddig se a világítása, csak most már menő PS4 felirat világít.. :D Ennyi. Azért jó, mert jól néz ki. :D -
#6068 Ez most miért is jó? Ugyanúgy világít továbbra is.