121273

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    vagy azt, hogy a felbontás nem helyettesíti a többi grafikai elemet.
  • SlickAdam
    2 darab meterre vagyok az 50 coltol, de szivesen ülnek neha meg közelebb is. hacsak nem hajnal 3 van, eszreveszek 1p-nyi különbseget is...
  • SlickAdam
    ott is szigoruan 128 kbps-os mp3-at, merugye az is cd minöseg mar, lenyeg, hogy minel több muzsika raferjen a divajszra!
  • Moby
    Ez a vélemény 2 féle embert predesztinál: a 720/768-as tévével rendelkezőt, és/vagy látássérültet :)
  • SlickAdam

• Moby
    Sőt, 320x240 16 szín, meg 640k MINDENRE elég.
    Aki a 720p meg 1080p között nem lát különbséget, annak a zenehallgatást javaslom, mint hobbi.
  • DarkSector
    Kicsit másképpen fogalmazta meg mint amire ezzel gondolt, de één értem mire gondol, és egyetértek vele.
  • TDC Geronimo
    Ez a hivatalos trailer. Ez is mind ingame csak nem gameplay. A broll meg az volt, amit leakeltek. 3 után jönnek még broll videók, previewk meg képek.
  • Kongy
    Azért ha ez így lenne, az bebaszna :D
  • TDC Geronimo
    "hogy még a 720p és 1080p között sem releváns szabad szemmel a különbség, ha egyáltalán láthat"

Legnagyobb baromság, amit valaha olvastam.
  • DarkSector
    Most akkor az nem real volt ami allul van?
  • zzeN
    Na most ez mi? Azt mondták a délelőtti kiszivárgott trailerre hogy b-rol footage és délután jön az igazi gameplay felvétel. Ez meg nagyon nem az...
  • deep
    Fúha, látásoddal minden rendben egyébként?
  • shaddam
  • DarkSector
    Egyetértek, ha amúgy a grafika szar, tökmindegy a felbontás, főleg konzoloknál ahol mesze vagy a tv-től...monitornál még oké.
    Pl ennél a bemutatónál is, még a kis apró ablakba nézve a youtube videót is látszik a grafika milyensége, ez 1080p-ben is ilyen csak nagyobb minden rajta.
  • Ulthane
    Nem értem ezt a picsogást itt a p-k körül. Nem rohadt mindegy, hogy 1080p vagy 900 vagy 950? Senki nem veszi észre a különbséget, de elmondom, hogy még a 720p és 1080p között sem releváns szabad szemmel a különbség, ha egyáltalán látható...

• n000rbi
    Ámen, legyen valamitől egyedi a gameplay.
  • TDC Geronimo
    The game has a dynamic destruction system and employs soft body physics. The dynamic destruction system is unique in that sense that it tries to follow the real world rules as close as possible. This dynamic destruction and soft body physics results in the possibility of having unique puzzles in game, of which there are plenty according to the insider.
  • DarkSector
    ja azt kihagytam bocs. :D
    de az csak SOS-re lesz....
  • shaddam
    Half life 3?
  • DarkSector
    Alan Wake 2?
    RDR 2????
  • DarkSector
    ja jól néz ki, ezért várom a többi "csőjátékot"

Gears of War
    God of War
    Uncharted
    Quantum Break
    és így tovább.

Várható volt, hiszen a Infamous 3 nem "csőjáték", és hogy néz ki. :D
  • TDC Geronimo
    Atyaég...

És ezek eddig PSP fejlesztők voltak. Na itt kezdődik a nextgen, 120ks gépen :D

• TDC Geronimo
    PlayStation ‏@PlayStation 2h
    Breaking: Sony Computer Entertainment announces 5.3 million PS4 sales worldwide #GreatnessAwaits

És japánba még meg se jelent...hólisit...
  • n000rbi

Elvileg ennek ki se kellett volna kerülnie.
  • shaddam
    Jöhetne egy gameplay amiben az illető célozni is tud
  • zzeN
    "No, this is the b-roll footage (which in fact is not meant to be shown consecutively like in this video).

We are still getting a new, different trailer 14:00GMT/15:00CET (PS Nation guy confirmed here on GAF yesterday that we were getting both b-roll and trailer today.)"
  • Kongy
    Ez az Order nagyon beteg... Mintha végig egy CGI trailert néznél, még a kamera mozgás is olyan... Remélem ütni fog.
  • Moby
    Van stílusa, de eléggé egységeugarú coverlövöldének tűnik.
    Közben 1.61 sysupdate van.
  • SlickAdam
    sájni nú gears of sony :D jo lesz ez (csak a szelesvasznu megjelenitestol hanyok, pedig ertem en miert jo SZERINTUK).
  • n000rbi
    Aki nem bír várni, leaked Order 1886 trailer
  • LeventeV
    Maga a helyzín, a világ rendben van a grafikával együtt. Már csak egy jó sztori kell és egy jó játékidő és tökéletes lesz.
  • SlickAdam
    "According to Jeremy Conrad, Thief runs at 1080p on PlayStation 4 and at 900p on Xbox One.

In addition to this, Jeremy added that development at Eidos Montreal struggled to hit 900p resolution mark for Thief on Xbox One:
    "hey were struggling to even hit 900p with it from what I heard.
    Both are locked at 30. Because reasons :/ " "
  • shaddam
    Hype!

• Moby
    De ami érdekes az az, hogy az volt a gigapatch, amitől megjavult az 700 mega felett volt. Ez a mostani meg 300, és itt mind kumulatív. Szóval itt valami szerintem kurvára lemaradt...
  • Moby
    Nálatok az hazai initial verzával sem volt gond, nálam viszont asszem 1.7-től működött csak(valami szolgáltató basz miatt). Aztán most megint nem.
    Mert imprúvolta a guerilla a sztébilitit. Jó lett. Még az a rühesszar bf4 is tudott nálam csatlakozni, ahogy minden egyéb, kivétel a killzone.
  • deep
    Minden kétséget kizáróan pöccre megy egész este peccs után is :)
  • Moby
    Nah visszakaptam a rencert, működik minden szépen.
    Kivétel a killzone multi, ott minden kétséget kizáróan valami istentelenül elbasztak a guerillánál.
  • Moby
    Az egész úgy kezdődött, hogy kijött ma az 1.10-es kz update. Onnantól soha többet egyetlen szerverbe se tudtam csatlakozni, a saját magam által kreált warzoneba sem.
  • Moby
    Köszi! Úgy néz ki én bénázok... Nem a 300 megás update kell, hanem a 850-es kumulatív...