121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#6187 Nem a frissítés vágta taccsra. Nyugodtan letöltheted. -
#6186 Nem tudom -
stefun #6185 Köszi
Xone-on is kikapcsolható ez az üzenet? -
#6184 Jó kis rubberbanding lagnak hívják és mióta DICE BF játékot csinál ez azóta benne van és soha a büdös életbe nem fogják teljesen eltüntetni. DICE védjegy. -
Árpitallica #6183 BF4-nél PS4en van másnak is olyan problémája multizáskor conquest 64 fős pályákon, hogy nyomod a futást, vagy csak gyalogolsz, majd megáll időközönként a karaktered kicsit beremeg, aztán megint és megint... legtöbbször ilyen lag-ba futok bele és olykor játszhatatlan emiatt! :(
A Dice tud legalább erről a problémáról és kijavitják majd patch-el valamikor? Érdemes a BF4 fórumán panaszt tenni hogy ezt javitsák ki? mert addig én prémiumot megnem fogom venni mellé amig igy megyek-beremeg ami megakadályoz a folytonos menésben hibája van. Megválni nem szeretnék a játéktól mert multiban ez lenne a kedvencem, persze szaggatás nélkül kéne menjen hamár nextgenen fut... :(
Ja és másik! A killzone multiját szerintetek addig nem érdemes megnyitni amíg egy újabb frissítéssel meg nem oldják az előbbi rendszerösszeomlasztós frissítést? mert láttam pár embernek taccsra vágta a gépét. legfeljebb addig csak single kampánnyal merem tolni amig ez meg nem oldódik, nehogy az én gépemet is hazavágja. -
#6182 Trófea figyelmeztetés van bal felső sarokba kb 2 másodpercig, de az is kikapcsolható. -
stefun #6181 Ps4-nél is bezavar valami "achievement unlocked" féle akármilyen felirat játék közben? -
SlickAdam #6180 Playstation eladasok
PlayStation:
4 months (one territory) – March 31st, 1995 – 0.85 million
10 months – September 30th, 1995 – 1.77 million
16 months – March 31st, 1996 – 4.26 million
22 months – September 30th, 1996 – 8.07 million
28 months – March 31st, 1997 – 13.50 million
PS2:
1 month (one territory) – March 31st, 2000 – 1.41 million
7 months (one territory) – September 30th, 2000 – 3.52 million
13 months – March 31st, 2001 – 10.61 million
19 months – September 30th, 2001 – 19.58 million
22 months – December 30th, 2001 – 24.99 million
PS3:
1 month – December 31st, 2006 – 1.7 million
4 months – March 31st, 2007 – 3.5 million
7 months – June 30th, 2007 – 4.2 million
10 months – September 30th, 2007 – 5.5 million
13 months – December 31st, 2007 – 10.4 million
PS4:
1 day – November 16th, 2013 – 1 million
2 weeks – December 1st, 2013 – 2.1 million
1 month – December 28th, 2013 – 4.2 million
3 months – February 8th, 2014 – 5.3 million -
#6179 Titanfall nem is nextgen.. :D Csak annyi, hogy nextgenre is kijön. Legalábbis Xbone-ra. Amúgy teljesen egyetértek a Bioshock-ot illetően, egyszerű mégis nagyszerű lövölde, amiből maga a helyszín meg a sztori ragad meg igazán. -
#6178 Felhővel jövök, felhővel megyek :)
(Gondolom ki lehet) -
#6177 Azért vicces, mert ha úgy vesszük a Bioshock játékok is szimpla fps-ek voltak, lényegében semmi olyat nem tartalmaztak játéktechnikailag, mint amit már ne láttunk volna korábban más fps-ekben. Igen, a plasmidok sem voltak újdonságok, máshol varázslat vagy Jedi képesség volt a nevük, de itt sem volt semmi újdonság.
A világ és az atmoszféra tette annyira jóvá, meg a jó történet. Ha ezt hozza az Order, akkor okés lesz.
Grafikailag meg ennél érzem először, hogy volt generáció-váltás. A Titanfalltól csak ásítottam, le se szedem a bétát. -
#6176 savegamet ilyenkor ki lehet még menteni? vagy azok el se vesznek? (felhővel NE gyere plz :D ) -
#6175 Teljes rendszerreinstall. Nálam csak az segített.
Mindenesetre jelenleg a pc-m stabilabb, mint a ps4. -
#6174 Teljes rendszerreinstall. Nálam csak az segített. -
#6173 na nekem is ennyit bírt a gépem (c-34)
Semmi nem indul újratelepítés után sem, belép, összeomlik. -
SlickAdam #6172 "... The brief 10-minute hands-off demo I witnessed confirmed some of my fears. The portion of the adventure I saw ran relatively poorly, with sudden, sharp transitions between scenes, audio issues, and a lagging framerate. Ready at Dawn’s CEO and Founder Ru Weerasuriya was quick to point out that this sliver of the game wasn’t QA tested and optimized at all, and that there might be problems. But I was left wondering how this could be the best 10 minutes of the game the studio had to show, especially when he reiterated that The Order would indeed launch in 2014. ...
... But the game quickly turned into something a bit more typical the further we got into the demo. Technical issues aside, seamless transitions between cutscenes and gameplay are well-executed, but The Order: 1886 seems to be a fairly ordinary third-person shooter at its core. The camera angle and cover-based gameplay are more reminiscent of Gears of War than Uncharted, and while seeing it was exciting – and while the game no doubt looks fun – some of its mystique was siphoned away. We weren’t shown anything in this brief 10-minute glimpse not done in other third-person shooters. There are even quick-time events. Still, I did love 1886’s clean HUD. Your weapon and ammo count are only shown during battle, so as to not muddy the screen during exploration, with weapon swapping seemingly mapped to the directional pad. ..."
IGN -
SlickAdam #6171 ehh, ebben sincs semmi uj... -
SlickAdam #6170 -
#6169 Kíváncsi leszek mikor jön már valami értelmesebb FW frissítés. Talán márciusba infamous előtt. Már ideje lenne pár ficsőrt is bepakolgatni. -
#6168 Na igen... :D -
#6167 Még ha működne a share normálisan :D -
#6166 vagy 16k :D -
#6165 :D
-
#6164 Az élsimítás is egy hazudás. Nem elsimítás kell, hanem 4k. Ott má nem köll simogatni semmit. -
#6163 persze élsimi az kell, 2x-4x-es elég lenne. -
#6162 Ja igen, még utolsónak tegyük azt hozzá, hogy a 1080p is kurvarecés élsimítás nélkül. Szóval legközelebb majd 4k-nál vegyük elő azt a kérdést, hog kell-még tovább, vagy itt azért már lehet, hogy egy darabig elleszünk. -
#6161 van értelme, legyen amennyit csak tudnak, de a jelentősége eltörpül az ellett ha ennek árán a részletekben még elő tudnak hozni többet, ahogy a 60fps-s felezésének árán is.
és annyit akartam ezzel hogy ezt én többre értékelem, és nem ad annyit hozzá mint az a pár pixel, most 720/1080p-re gondolok, 8k-s játékoknál már biztos lesz valami, mert oda nem tehtnek be 720p-s textúrákat a játékba., nemtudom érted-e mire gondolok, a játék textúrái ha kicsik, nekem akkor tökmindegy mekkora a felbontás összeségében. -
#6160 frame számít biztos, de 30 az ami elég.ha van.
az más téma.
wii-n milyen a felbontás? 720p alapon? é azt kihuzza 2560-ba? az gyönyörű lehet. :D -
#6159 De aki tovább rágódna a resolution bullshiten, annak javaslom a gafon a screenshot topikot. Ott ilyen 4 meg 8k-s képekkel gurítanak, sokszor régi játékokból. -
SlickAdam #6158 igen, van olyan jatek, ami csak egy konzolra erkezik es 720p-ben fut. pl valamelyik random Mario Wii U-ra. jol neznek ki, nem fogom azert skippelni oket, mert nem full hd-ben suhannak.
itt arrol volt szo, hogy Boner-re ES PS4-re erkezo multiplatform jatekoknal van-e ertelme a p-haborunak. van. -
#6157 Ez nem igaz. Nézz meg egy DKC-t wii-n, majd ugyanazt dolphinon 2560-ban, és zokogj...
A főbontás SZÁMÍT. Sokat. Mintahogy a frame is. -
#6156 Hát akkor nézhetném ps3-on is nem?
ha nem lett piszkálva a játék nem? :) -
#6155 Rohadtul nem lett módosítva. Felbontáson kívül semmit sem lehet állítani. Egy az egyben átb.szták PC-re, azért mondtam ezt a példát. -
#6154 Márpedig egyetlen releváns információ létezik: a1080p iparági szabvány. 900p meg 800p meg hasonlók nem léteznek (csak a ms-nál). Ennek pedig az az eredménye, hogy a scalelést követően némi színhókuszpókúszzal ugyan, de némely pixel ami eredetileg 1 pixel széles/magas az majd időnként most kettő. Aztán meg nem. Aztán megint.+ homály+retekség+igénytelenség.
Bámulatos igaz? -
#6153 ezt mondom rosszul fejezte szerintem ki magát, de vannak játékok, ahol télleg aztán tökmindegy hogy teszed, ha a textúrák nem adják, csak a felbontás 1080p az nem elég, ha a textúrák nem támogatják ebben a látványt.
konzolon sok játékot néztem és tökmindegy volt mire teszem. Nem mindegyiknél de a java részénél nem volt lényege. -
#6152 Vágesz hogy az a 2 játék már nem ugyanaz? miért nem ps3-on néázed 108p-t? miért ott ahol modositva lett a játék? :D -
#6151 Nemnemnem...ne maszatolj, itt nem erről volt szó. Arrólt volt szó, hogy két ugyanolyan setupnál lényeges-e a főbontás. -
#6150 -
#6149 Hát nem, de próbáld ki pl az Enslaved-et PS3-on 720p-ben és aztán PC-n 1080p-ben. Ég és föld. -
#6148 Én fél p-nyi hibát is észreveszek, nekem 8k-s játékok kellenének, csak az a problem, hogy van olyan játék, ami 720p-be is szuperül fest, más gagyi játékot meg felnyomhatok 8k-ba akkor is ocsmány marad.