121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#6227 Gondolom akkor azzal is tisztában vagy, hogy le lehet teljesen halkítani...(nekem egyébként nincs bajom vele, jópofa dolognak tartom) -
Ulthane #6226 Ha már itt tartunk, csak engem idegesít, hogy a kontrollerből hangok jönnek? :) Szörnyű a hangzása, mondhatni gagyi, nem tudom, hogy mit akartak ezzel elérni a fejlesztők, hogy bizonyos hangokat "kitesznek" a kontrollerre. -
Ulthane #6225 Az igaz, de ha nem lenne a bar, szerintem biztos, hogy egy órával legalább tovább bírná szuflával. -
Ulthane #6224 Világít, de legalább nem látjuk! :) Ezen a ragtapaszon nem üt át a fénye! -
#6223 A fogyasztás töredéke a lightbar. Idle állapotban számítana leginkább, hogy ki van kapcsolva, de az azt jelenti, hogy nem is használod. A rumble motor a legnagyobb fogyasztó jelenleg. -
#6222 Annak sincs semmi értelme, mert attól ugyan úgy világít.... Akkor már inkább matrica... Bár, nem lep meg amit írsz, te az élő fába is képes vagy belekötni. -
Ulthane #6221 Ennek a lightbarnak semmi értelme nem volt, csak annyi, hogy meríti a kontrollert, mint a hülye. A matricának pláne semmi értelme, hisz attól még úgyanúgy világít, ráadásul játék közben nem nézem a lightbart. :)
LEUKOPLAST a megoldás! -
#6220 Hmm.. mondasz valamit :D -
#6219 én inkább magam húznám meg a ravaszt... -
#6218 Azzal a fossal max akkor játszanék, ha pisztolyt tartanának a fejemhez :D -
#6217 az már rég megjelent nem? -
#6216 FF14 beta felkerült PS4re, ha valakit netán érdekel. -
#6215 Dehogynem, csak ugye kontrooler kábel, füleskábel és vevő az mindjárt 3 usb... -
#6214 Innen -
SlickAdam #6213 nem is rossz ötlet... :D
megmutatod honnan rendelitek ezeket? -
heady #6212 Nem. Logok, feliratok, fegyverek, amit akarsz.
Nekem Batman a kedvenc szuperhosom, azert lett ez. -
#6211 #6205
Egyébként akármilyen lehet, csak elküldöd a mintát és megcsinálják. Akár Nintendo-logót is tehetsz rá :D -
SlickAdam #6210 csak szuperhösös van? ... -
heady #6209 Sajat ;)
-
heady #6208 vótmá -
#6207 vettél? -
#6206 Pénteken tolok képet ha el nem felejtem. Megjött a pakk, csak nem vagyok otthon :/ -
#6205 Igen? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6204 Ezen nem kell kiakadni mert az osszes ps4 game ennyit igenyel kb vagyis AAA cimek xd -
#6203 -
#6202 na itt faszán látni a különbséget főleg 30 meg 60 fps között. PS4es verzió tényleg a definitive. XBonen még a fények is szarabbak, szinte 360 szint...
Meg PS4en ilyen is van
"Special treatment for the sky is made for PS4 based on atmosphere simulation." -
#6201 Akkor már inkább ez
Jó minőségű videó meg 60 fps is. -
#6200 nem is csodálom. -
SlickAdam #6199 Infamous full cover (24 gb install, asszonnya')
-
#6198 Mert nincs számottevő különbség? -
SlickAdam #6197 legalabb PS3/PS4 valtasnal latszik picit a különbseg.
360/Boner-nel nem nagyon.:D -
#6196 youtube comparioson. Grat konaminak ismét :D -
#6195 Na most akkor ehhez képest a Gold-nak se lehet rosszabb a hangzása, nem igaz? Minden bajom van már, hogy még mindig nem érkezett meg...
WSH-t nem lehet töltés közben használni? (egy charger stand is megoldás lehetne a kevés usb-re) -
#6194 Nadeviszont a nálad vásárolt WSH kicseszettjó. Zenére, meg úgy egyáltalán pécével eléggé kaka, de a ps4-be dugva megjön bele az élet, és olyat tol mint a barom [eljen] ráadásul nagyon kényelmes, és elég sokáig bírja.
Az egyetlen gondom az a két nyamvadt usb a ps4-en...többször volt már, hogy egyszerre merült le a kontroller, és a füles. -
SlickAdam #6193 -
#6192 Semmi. -
#6191 Van infó mikortól kapható a Gold Wireless Headset PS4hez? -
#6190 Minden felugró üzenet kikapcsolható. -
Árpitallica #6189 A killzone-hoz tartozó patch-et a gép automatikusan letelepítette, csak amint meghallottam h a multijának az inditásakor nem reagált semmire majd a gép összeomlott, kicsit megijedtem hogy akkor a multit ne zargassam addig vele, de akkor ezekszerint lehet vele nyugodtan tolni anélkül h összeomolna a rendszerem! köszi Moby! :) -
Árpitallica #6188 Tudod ez azért érdekes számomra hogy itt ilyen van, mert annó a BF harmadik részét PS3-on toltam és ott igaz 24 fő volt a max de egyetlenegyszer sem szaggatott így be! Már kezdtem megijedni hogy a PS4 gépemmel van a baj, vagy hogy a benne rejlő 8GB RAM sem elég egy bf4 multi futtatására.. Netsebességem "fiber power 60"-as szal azzal nem lehet gond. :)