121273
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#6307 oks én azt látom hogy a felső inkább látványosabb élethűbb az alsó meg inkább fabrikált mű...a felsőnek jobban örültem volna az alsónak csak ugy örülök. :D -
#6306 Segítek kicsit
"Guerrilla Games stated that the lighting has been improved in “Killzone: Shadow Fall” since the February reveal. Furthermore, the texture quality is four times higher in the new build when compared to the older one." -
#6305 Abban igazad van,hogy nem az ablakoktól lesz szebb,azt sem várom el,hogy belehessen látni és randomizált berendezési tárgyak legyenek benne ezzel is elhitetve azt,hogy milyen fasza.Egész egyszerűen ahogy közeledik egy játék megjelenése a bullshot faktor leszáll és gyengébb játékot lát az ember.
-
#6304 Felső kép supersampled, a fegyó meg ugyanaz, csak a végleges verzióba másak a fényviszonyok, más a scope és változott a fegyver FOV. Olvass inkább utána, hogy mennyivel javult a reveal állapothoz képest a KZ mielőtt megint olyanról magyarázol, amihez nem sok közöd van az elmúlt pár hszed alapján. -
#6303 Néztem és a nem ilyen agyontömörített szarokon látni, hogy bitang jól néz ki. Ilyen videókon teljesen elveszik a textúrarészletesség is.
Ablakokkal nem értem mi a baj. Az, hogy egy textúra és nincs egy open world játékban minden szoba a városban berendezve? Vagy nem értem. -
#6302 nézz a fegyókra melyik szebb szerinted? -
#6301 Aha én inkább ennél a fos látványnál maradtam volna..
vs a mostani állítólag szebb modusz:
-
#6300 Te inkább ne mutass. KZ az első bemutató óta kapott jobb AAt, nagyobb textúrafelbontást, jobb lett a frém és kapott +effekteket pl az erdőben a köd stb. -
#6299 Még valami.Az infomous 2 volt szerintem a legbotrányosabban jellegtelen játék hangok tekintetében.Borzalmas volt,zene gyakorlatilag nincs is,ha meg van az ilyen lehangoló trombitálás.Remélem ezen javítanak sokat. -
#6298 aha meg a kutya faszát. :D
mutassma meg hogy nem? -
#6297 Ne legyél elfogult,ez közel sem az amit az elején mutogattak.Nézz meg több gameplayt,fókuszálj a távoli dolgokra,nézd meg az ablakokat stb.....
A falra ugrabugra ugyan az mint a 2. részben ami nagyon jó volt,mert jól lehetett használni,viszont röhejesen nézett ki az,hogy a falnak nekiugrálva haladsz feljebb,gyakorlatilag mászó mozgás nincs a játékban.
-
#6296 Igen a KZ se olyan, mert szebb. LOL
Miről beszéltek :D -
#6295 tény ami tény a régi első gameplay meszse szebben nézett ki...dehát tudjuk a Killzone sem olyan azért mint az elején 100%-ig!
szépek de nem annyira sajnos. -
#6294 ps3 szint? Na micsodát találsz annak? :D
freerun rész meg szarkupac? Már a 2ben is jó volt itt meg még jobbnak néz ki. -
#6293 Sajnos a free run rész még midnig az a nagyon jól használható szarkupacnak kinéző dolog mint az elődje.
Egyes dolgok még eléggé ps3 szintűek,de az efektek káprázatosak. -
#6292 Az, de szerintem semmi jelentősége :) -
#6291 kezdjük újra...
japán a gép? :D -
#6290 Szó volt itt a gumikopásról a DS4en. Na enyém ilyen állapotú. Dec 13 óta használom szinte minden nap.
-
#6289 UK
svéd reged addig töröld, amig nincs rajta mentésed, játékod, stb
esetleg másod regnek csinálj egy USA-t is -
#6288 Brutálisan jól néz ki. Figyeljétek az esernyőn az esőt. Ez nagyon részletesen ki lett dolgozva. Le a kalappal a készítők előtt. -
#6287 Japó launch :D
-
#6286 Nagyooon beteeeg... :D -
-
#6284 Új infamous gameplay videó
KELL -
neonx #6283 Amikor csinálsz egy új user nevet, akkor melyik országot érdemes megadni? Gondolok a friss hirekre az online emberekre stb. Mert én Svédországot választottam és láttam hogy PL: a thief játékot még meg sem tudom rendelni de még híreket sem látok. -
#6282 Hát az biztos, hogy durván fog kinézni. Tegnap toltam egy kis Uncharted 2-t, és az a 2009-es játék is.... Mai napig RITKA az ilyen grafikai minőséget felvonultató játék, ahol a hátterek nem egy képből állnak, hanem rendesen le vannak modellezve. Hihetetlen milyen hangulatosan van megcsinálva az amúgy tök lineáris játék környezete. -
#6281 Ja utána már rájöttem. Határozottan tetszetős így. -
Kasthor #6280 Nem tudom hogy ez volt-e a szandekod hogy igy fenykepezd le vagy tenyleg elfelejtetted levenni a foliat a ds-rol mint ahogy irtad is hogy tukrozodik neked. Ha meg nem akkor itt a video hogy hogyan kell :) -
#6279 Hogy mit? -
#6278 akkor karácsonyra naughtys ps4 bundlit "kapok" :)) (azt hittem gt7ig kitartok, de ismerve az uckat és a lastofus-t....) -
#6277 Amúgy ma végre megkapták Japánok is a konzolt hivatalosan. Szegények csak most :) -
#6276 "Shuhei Yoshida Sony Worldwide Studios elnök szerint a Naughty Dog első PS4-es, exkluzív játéka 3 éve készül. Mivel jelenleg egy ilyen szoftverről tudunk, az egyelőre alcím nélküli "kalózos-térképes" Unchartedről, minden bizonnyal valami nagy durranás várható. Az biztos, hogy pár nagyon bennfentes már látott valamit a játékból, állítólag bődületesen néz majd ki..."
Akkor idén év végén akár ki is jöhet karácsonyi szezonra. -
#6275 -
#6274 Napi pletyka. GDCn leplezik le a VR headsetet PS4re. Lehet ezért nagy a kuss driveclub körül? Régen volt pletyka, hogy az támogatni fogja a VR headsetet. -
#6273 Ma kölcsönkaptam Tomb Raidert. Besza behu milyen képminősége van a játéknak. Egyik legszebb cím PS4re. Elég hangulatos módon használják a light bart meg a hangszórókat is. -
#6272 Szintén. Minden nap játszom szinte és semmi se látszik. Lehet volt itt is pár gyengébb minőségű, de nem ez a jellemző -
Kasthor #6271 Foliat azert meg szedd le :) -
#6270 Nálam is benne a jószágban már jó pár óra, plusz egyszer véletlen repült az asztalról, szerencsére nyom nélkül. Én azt mondanám, hogy gariztasd. Egy próbát mindenképpen megér, ha egyéb külsérelmi nyom nem látszik a kontrolleren. Értsd nem szedted szét, verted a falhoz, stb. -
#6269 A vakuval kicsit lászik a fólia
-
#6268 Szerintem te valami alien vagy és sav szivárog az ujjadból :D