121273

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Igen-igen ez mind nagyon érdekes, de jelzésértékkel mondanám, hogy RETTENETESEN várom n000rbi rivijúját a GWSH-ról, mert azt beszélik a városban, hogy megérkezett neki! :D
    Tehát várjuk.
    Mára.
    Képekkel.
  • Tatyla
    az ingyenes multi kliens teljesen más mint a full,és majd csak kedden lesz elérhető ha legutóbb nem szedted le...
  • gergou
    Lehet most nagyon szigorú leszek, de ez a Thief 4, ez, hát olyan gyenge sztem a Thief 1-hez képest, hogy azt szavakba önteni nem lehet :S
  • gergou
    Sehogy, 40 gigát letöltött, de indítás után 18 rugóért meg akarja vetetni... Elvileg 60 perces próbaverzió lehetne, de nem indul el :S :) Az Outlast viszont nagyon tetszik :)
  • Moby
    Ingyenesen tölthető?? Az hogy? :)
  • gergou
    Kicsit utána olvastam, már világos minden.
  • gergou
    Értve ezalatt, hogy most ingyenesen letölthető, ezért szedem.
  • SlickAdam
    merhogy "30 fps-re volt kodolva az eredeti verza"
  • deep
    Hogy nem jött össze egy felülnézetes címnek a 60 frém?
  • SlickAdam
    no, Dead Nation 1080@30-al "suhan"... hmm.
  • gergou
    Ez az Outlast nagyon ütős cucc :D :)
  • arty
    irány a 3 milla :))
  • gergou
    Ő, mégegy kérdés, elkezdtem letölteni a killzone-t a ps storeból, azzal singleben is csak addig játszhatok, amíg psn+ előfizetésem van? Köszi a választ előre is :)
  • Moby
    Úristen, ellepik a noobok a játékot :D
    Lesz átlag 50 fragem, meg 400 a vérnyomásom, hogy lépni nem tudok a csapat"társaktól".
  • Ulthane
    "Azért mert ez egy fórum, ahol megírhatom az én személyes véleményemet. Legalábbis azt hittem."

S akkor mi van a lightbar-ral? Erről én nem írhatom meg a személyes véleményem?
  • Ulthane
    Érdekes, azok fogyatékosok, akik téged savaznak, mert fikázod a share gombot, de te nem vagy fogyatékos, amiért engem savazol, hogy fikázom a lightbart.

Hmmm. Hogy is van ez?
  • Ulthane
    Ingyen Killzone: SF multi egy hétig!

Szép gesztus! :)
  • gergou
    Köszi a választ! Világ életemben Xboxos voltam, de végre a jó útra tértem :) Iszonyat tetszik ez a ps4 :)
  • Moby
    -nem
    -igen
  • gergou
    2 kérdés: ha töltök le, és játékot indítok, nem fog kilépni a letültésből?
    Kaptam 14 napos psn+ elérést, és kért bankkártya adatokat, meg le is vett kb 37 hufot a kártyámról, ha jól gondolom, ezt le kell majd mondanom ahhoz, hogy a 14 nap után automatán ne vegyen le pénzt a kártyámról?
  • Kongy
    Jól látod a helyzetet. A plusos címek 80%-ával játszottam. :) Metro Last Light, meg Bio Infinite-et is ezer éve végigvittem.. :) Max az árkád, vagy indie címeket nem, de azokért mert nem akarok előfizetni. Multizni sem nagyon szeretek.
  • gergou
    Ma jött meg a Ps4-em :) Nagyon tetszik, annyira gusztusos a design-ja, meg tök stabil rendszernek tűnik így elsőre, a Thief-el játszottam eddig csak. Nagyon látványos ahhoz képest, hogy ez még nem igazi next-gen játék :)
  • Moby
    No offense, de azt mondtad neked nem éri meg a psnp, és hogy ps3-od van. Így, hogy látom is, ezt maximum úgy tudom elképzelni, hogy ezek nagyrésze megvan/volt, és akkor is ez jelenlegi kínálat (a többségnek viszont már csak a mostaniért megéri az egyéves előfizetés ps3 viszonylatban)
  • Moby
    The Order 1886 - Behind the scenes. Votmá?
  • Kongy
    Hát ja. A fogyatékosok engem osztottak ki, hogy miért fikázom a share buttont.
  • Moby
    Mármint a YT kommentek között? Azt én nem olvasom, csak egy életre kalkulálok jelenleg :D
    Oda minden elmebeteg posztol, sz'al az nem jó, ha onnan mintavételezünk :)
  • Kongy
    Ennek a videónak a kommentjeinél.. De az már eltűnt a több ezer komment között.

• Moby
    DE
    HOL???
  • Kongy
    Szóval nem. Tehát ne magyarázd meg nekem, hogy mi írtak az emberek ott, mert nem láttad.. :D
  • Moby
    Én nem használom már egy ideje, akkor még működött, de a kz alatt egy ideje már a screenshotokat sem lövi meg. tele van corrupted data-val a screenshot mappa.
    Sony Szoftverben és supportban mindig erős!
  • n000rbi
    Na most az az érdekes, hogy tegnap akartam felvenni egy kis KZ gémpléjt havernak és rohadtul nem vette fel, csak egy korábbi próbálkozásom volt a videók alatt. Szóval lehet már a manuális mód is szarakodik :D
  • Moby
    Holmelyiketmit? :)
  • Kongy
    Bocs már, de láttad te az én youtube-os kommentemet?
  • Moby
    Nem, nem ezt mondták...(ha ugyanarra az esetre gondolunk)
    Azt mondták, hogy ne EZT használd. Az autofelvétel mindenkinél szar. De ha te nyomod be felvételre az oké.
    Itt leglábbis nem hiszem, hogy bárki ilyet volna. Itt pontosan tudja/tapasztalja/érzékeli mindenki, hogy HIBÁS. CSak nem ezt használjuk.
    Az is világos, hogy a manuális felvétel nem váltja ki az automatát, mert nem mindig tudod előre, hogy fontos momentum lesz.
    Szerintem nincs ps4 játékos, aki ne várná a hibajavításokat.
  • Kongy
    Ó pedig tudod volt az a Share button reklám. Beírtam alá, hogy jó is lenne, ha működne. Erre jött 5-6 megmondó emberke, hogy dehát nekik gond nélkül működik...
  • Moby
    Nem hiszem, hogy épeszű ember olyan leír, hogy ez neki rendesen működik. Senkinek nem működik rendesen.
  • Kongy
    Én is ezért rinyálok már mióta :DD Erre mindig jönnek a válaszok, hogy: Dehát nekünk rendesen működik. Fityfenét.
  • Moby
    Azthittem a tegnapra tervezett fordulót kerékbe töri az update, és isten bizony nem is számolgattam, de éppen meglett :D
  • Moby
    Egy mondatba belesűríthető jelenségről majd 3 perces youtube videó???
    Ez kész
  • TDC Geronimo
    Hát igen ez a hiba :s