121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#6669 Jaja, most indítottam el remoteplayel a letöltést. Időm már nem lesz itt kipróbálni, de legalább mire hazaérek ezzel már nem kell baszkodni :)
Jó ez így. Szeretem! :D -
#6668 Valóban, Dead Nation-t már cibálom is lefelé HU store-ról. (szürcsöljetek rá - UK-ban is tuti elérhető már) -
#6667 Jaja, már az is jó lenne, ha legalább a nagygépekhez hasonlóan nem lenne az account régiójához kötve, hogy mivel játszhatsz. (sokan ezt két memóriakártyával oldják meg: egyik usa, másik uk/magyar acchoz) -
#6666 Máskor meg pont nem. Le kéne már szokni erről a k. régiózásról... -
#6665 Igen, elég masszív leárazások vannak, ahogy néztem. -
#6664 Amúgy most a vita miatt jobb lenne, ha nekem is a usa regen lenne plus -
#6663 Hát persze :D
Azért nem értettem, mert bennem fogalmam sincs miért, de az volt, hogy deepnek a uk accja psnp tag, merthogy az a "fő" accja. Aztán ránéztem a friendlistemre, és világos lett minden... -
#6662 Cuccok nem járnak, csak multi megy. -
#6661 Biztos Te vagy az, Moby? :) -
#6660 Nem -
#6659 És ha az az acc másik régió, akkor neki járnak onnan a cuccok??? Függetlenül attól, hogy ő nem is psnp tag?
Baze ezt nem is tudtam! -
Holnap este 8kor meg 1 órás livestream IGNnél. -
#6657 Nem, csak USA van, de ha 1 plus van a gépen, a többi acc is multizhat szerencsére. -
#6656 Nem, mert corrupted lett, így reggel nyomtam neki egy redownloadot. -
#6655 PS+ cucc általában már fent van 1 körül csak keresni kell rá storeba -
#6654 És oda is vettél plust, vagy mi? -
#6653 Meg is nézted? -
#6652 Nyilván nem kérdezné, ha USA acca lenne...gondolom legalábbis :D -
#6651 Én USA accal, már tegnap este szedtem a Dead Nation-t. -
#6650 Este próbálkozz. -
#6649 PSN store vajon mikor frissül? -
#6648 Ez így nem igaz. A szerintem kissé középszerű tomb raidert szerette. Szerinte meg az ultimate játék. Ezt én önmagában még nem látom gondnak. Maximum nem értünk egyet, de ízlésről vitázni eléggé felesleges. Az nem egy meggyőzéssel alakítható dolog :) -
#6647 Jó de ez egy olyan ember véleménye volt, aki minden mai játékot fikáz... :) -
#6646 Az infamous egy megosztó játék. Akit nem kap el a sztori, vagy a világa, az sosem fogja szeretni. Nincs evvel semmi gond. -
#6645 Meglepődtem volna, ha neked tetszene az infamous... :D nem igazán értem minek van PS4-ed, ha minden exkluzívot fikázol, de még a multiplatform címet is :D Lehet bennem van a hiba :D -
Ulthane #6644 Biztos sok fogy majd, de ennek elsősorban az az oka, hogy nincs mivel játszani a konzolon, nem pedig azért, mert az infemösz olyan sikeres játék lenne.
Én a második részével játszottam csak, de egyszerűen nem kötött le, idétlennek találtam ezt a villámokat elszívom a lámpákból ide oda idétlen ugrabugra dobálom az autókat koncepciót.
A második fiút sem veszem meg, következésképp. -
#6643 Hoppá.
uncharted-creative-director-amy-hennig-departs-naughty-dog
Végülis Druckmann-ék a Last of Us-sal betaláltak, de nem gondoltam, hogy ilyen drasztikus változások lesznek. UC4, ebből még bármi lehet :P -
#6642 Origins nekem se igazán jött be, de a Legends azonnal beszippantott. -
#6641 GTA-ról tud valaki valamit? Nem hiszem el, hogy nincsenek rajta, hogy kidobják ps4 re.. -
#6640 Second Sonból így is annyi fog fogyni, mint a rohadás. Elég nagy a hype körülötte. A bundle is vezet mindenhol szinte. -
#6639 Elég hosszan volt itt téma a napokban. Még az originst nyomom vitán, de minden pillanat kincs. Aztán jöhet a legends (vitára) -
#6638 Én csak az Origins-el játszottam, de nem nagyon jött be. Értékelem pedig a jó 2D-s cuccokat (minden 2D-s Mario, Donkey Kong meg 100 másik végigtolva) de ez valahogy nekem béna volt. Biztos rosszul közelítem meg... -
#6637 Na, 5 perc alatt szerelmes lettem egy játékba: Rayman Legends. Minden ott van ebben a játékban. A látvány, a zene, a szórakoztató ugrabugra... nagyon tetszik... :) Ez lepipál jó sok Killzone-t.. :D -
#6636 Itt a tie rate ami érdekes, nem az aktuális darabszám. -
#6635 Csak azért gondoltam mert ugye írtad, hogy 4,1M gondoltam úgy jön ki,hogy eladott és letöltött 2,1M + amit bundle csomagban adtak:)
Am a 2,1M így nem nagy durranás de nem is kevés.
pl 2010 GT5 10,6 Millió ami elég durva, persze nem lehet összehasonlítani. -
#6634 Azt nem jegyzik külön, az ugyanúgy eladott játék. -
#6633 Igen, rossz helyen néztem a szamot, és az maradt meg.
De valójában csak megelőlegeztem a következő 2 hónapot ^.^ -
#6632 Ez az összes. -
#6631 sztem meg de :) -
#6630 Gondolom ebben nincs benne amit a gépek mellé adtak.