121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#6709 Kijöt a gyilokzónához az ingyenes map pack -
#6708 Azok a játékok elég magas színvonalúak... Nem tudok olyan embert mondani, akinek ne tetszenének :D -
#6707 Hogy lehet hozzáférni a Killzone 2 új multi pályájához? -
Ulthane #6706 Hogy lehet, hogy nem tetszik neked egy játék? :-D Ez ördögtől való! -
Ulthane #6705 Tetszett a GoW is, az Uncharted is, szóval megint félrebeszélsz... -
#6704 Hát az egy vicc :D 5 percet bírtam belőle, és uninstall.... :D -
#6703 Kiderül hogy csak egy alig 1 órás demó :D -
#6702 Én valahogy éreztem, hogy meg se kell piszkálnom, így a library-ba se került be. (apropó, jöhetne már valami fwupdate, Sony) -
#6701 Látom, hogy ma nem vagyok közérthető, de még nem őrültem meg (teljesen) :D -
#6700 Most jutottam rl oda, hogy belenéztem ebbe a blacklight retribution-be.
Ez valami vicc? Komolyan kérdem. Mármint ez valami videogame paródia-féleség? -
#6699 Azt hittem hirtelen téged is megkavart a 4G :) -
#6698 Igen azt nyomtam, fogalmam sincs hogy lett ez :/ sg :) -
#6697 Kojima Won't 'Step Back' From MGS5's Disturbing Scenes
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ends with one of the most disturbing scenes I’ve ever seen in a game. It’s gross, it’s violent, it’s painful, it’s heartbreaking, and it’s something I won’t spoil here. But it’s going to draw attention.
Nagy szemetek, mert akkora cliffhanger lesz a vége és lehet várni PP-re majd másfél évet legalább :(
Mondjuk a végkifejletet már ellőtték trailerkben csak azt nem ,hogy hogyan jutunk el odáig. -
#6696 Ezt inkább #6692-re, nem? :) -
#6695 Na megnéztem ezt a deadnationt. Hát ez se nem szép, se nem jó :D
Fogalmam sincs miér nem fut ez 60fps-el. 4K-n :D
A felbontást leszámítva ez nem nézett ki rosszabbul ps3-on sem. Ott és akkor valahogy élveztem is, itt és most valahogy abszolute nem köt le. Leginkább vitára való ez, de biztosan nem a ps4-re. -
#6694 Itt most memkariról volt szó :) -
#6693 Na be is függtem rendesen a Rayman-t :D Elkezdtem 7-kor és arra eszméltem, hogy lassan 9 van ... :D -
#6692 telód 3g-jén, annak wifihotspotján át nem volt jó? -
#6691 -
#6690 9.5 vitára is :(( és nem találok használtban. Vita hasznaltjátékpiac egyszerűen nem létezik. Ma pótoltam a jó régi elmaradásom, és vettem egy lpb-t 3.5-ért, de ennyi, semmi mást nem tudok venni :(
Esetleg még Goblinurat kéne bevárnom valami sötét sikártorban, és elvenni a dragon's crown-ját :D -
#6689 Itthon van olyan hely ahol 10-et kérnek érte :D 2 napja még 12-t kértek, egy hete meg 18-at :DD Megy le az ára folyamatosan, ahogy egyre több részlet derül ki róla :D
Na én meg megvettem a Rayman Legends-et... 10ezerbe fájt, de azt mondtam egye fene, ez a játék piszok jó :D -
#6688 Azért nem lópáncél kategória. 8k nyilvánvalóan rohadt sok érte, de nem tudok várni a fox-engine-nel az MGS5-ig :) -
#6687 Nincs olyan cím, aminél egy dlc-ért 30 eurót adnék. -
#6686 Broadcast+ mód kurvajó Dead Nation-ben :D Stream közben lehet szavazni, hogy mi történjen és a szavazó megjelenik NPC formájában. -
#6685 Én csak fordítottam. Te meg amúgy sem vagy "metal gear"-fan, neked hármat sem érne :D
(én előrendeltem - mentségemre legyen mondva, hogy soha egyéb ilyen akciót nem támogattam a pénzemmel:D) -
#6684 1.5 órás pre-dlc, 30 ojróért.
Biztos vagyok benne, hogy ez végtelenül korrekt :D -
#6683 Akinek a némettel gondjai lennének, pár dolog, amit megértettem:
-főküldetés másfél, két óra alatt végigjátszható (Omega camp az egyetlen helyszín, de annyira sok a lehetőség, hogy korrektnek tartja a kb 30 eurós árat)
-hud amint látjátok minimális, térkép persze van külön menüben, vagy tablet/telefonon secondscreen (nézegetés közben nincs pause, így érdemes nyugis helyen tanulmányozni a térképet)
-a mellékküldetések mellett menthetünk meg egyéb rabokat is, akik majd a Phantom Pain-ben a bázisunkon rendelkezésre fognak állni
-előre meghatározott pontokra lehet helikoptereket hívni a kiszabadított foglyok elszállítására, de csak akkor, ha a környék biztonságos - viszont akár kockáztathatod, hogy esetleg ellövik a gépet (ez is beleszámít a mission rank-be)
-az irányítás alapjában véve nagyon gördülékeny, kontext-szenzitív, egyetlen hibaként azt említi, hogy az embereket ugyanazzal a gombbal veszi a hátára, mint amivel fegyvert, muníciót. Így előfordulhat, hogy egy leütött katona fegyverét veszed fel, holott magát a katonát akarnád
-egy katonára hátulról fegyvert fogva különféle parancsokat adhatunk (feküdj kussban, dobd el a fegyvered, adj információt stb.)
-helikopter kivételével a bázison az összes jármű vezethető (teherautók, tankok) Akár ezekkel is megoldható a küldetés, de nyilván hatása lesz a pontszámokra
-
#6682 5 perces új direct feed MGS:GZ videó -
#6681 Aki szeretne előtölteni azoknak ez van:
Psplus kategória nincs frissítve egy platformon sem
-psvita plus msot frissítik-smart as több órája tölthető-pixeljunk mág nem(van már plus jel mellette de nem elérhető.
ps4 plus4:nincs frissítve de a játék elérhető
ps3 plus:nincs frissítve de a brothers tölthető (600mb körül),tomb raider még nem tölthető. -
#6680 Akkor legközelebb nem magyarosítok egy angol kifejezést sem ("szürcsöljétek" -> search), mert szerintem itt ment félre egyeseknél a dolog :) -
#6679 Ha rámész a download to PS4-re akkor igen. -
#6678 Ha stand by -ban van gép, és most Store-ból vásárolok neki is áll letölteni? -
#6677 Az bizony, és én is rögtön a keresővel kezdtem. -
#6676 Jaja, ismerem a módját, de tényleg eléggé körülményes. (még ha a mentéseid a felhőben meg is maradnak) -
#6675 Direkt vettem egy 4G-s karit UK accomhoz, hogy tudjak remote playelni. De akkora macera a váltás két kártya közt, hogy egy csere után feladtam. Totál resetelni kell a Vitát, elvesznek az ikon, háttér, wifi, stb beállítások. Ez így nem pálya... -
#6674 #6669
Tudtommal Mobynak UK a főacc.
Szerk.: most néztem épp UK accal store-on, ott van a Dead Nation, csak keress rá. -
#6673 Nekem még nem frissített az UK.A ps3-as címeket nem próbáltam,de a vita-s címeket már leszedtem régen,pedig ott sincs frissítve a psplus. -
heady #6672 Ezt nem tudtam, koszi, szedem is. UK store-on meg mindig csak az Outlast van. -
#6671 Köszi, pont ezt csináltam. (miután Gero #6655-ben felhívta rá a figyelmem) -
#6670 Egy apró trükkel minden psplust lehet előbb tölteni.A plus-os fület nem frissítik azonban ha külön rákerestek a játékra akkor már a frissítés előtt több órával szedhetőek a játékok.