121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Mert a sapkás gyűjtői.

Az alapverzió kóddal 44.99font, ~16800Ft.
  • deep
    De ez drágább, mint az itthoni 18k-s árak. Akkor miért? :)
  • shaddam
    £51.65, Forintban a gugli ír 19300-at (volt még reward pontom, az is lenyomta az árat)
  • deep
    Mennyire jött ki forintban?
  • shaddam
    Zavvin 10% kedvezmény van a nextgeny címekre. Be is csúszott egy infamous :D
  • Angyisz
    Szerintem mivel Európáról beszélünk a Magyar accoddal simán töltheted a UK-s tartalmat hiszen egész Európa egy régió ilyen szempontból.
    Pl. 2-es Európa
  • Árpitallica
    Akkor az UK Store kilőve :( gondolom USA store se jó, akkor ezekszerint ha magyar akkot csinálok, magyar store-ról le tudom tölteni rendesen a kz map-okat? Nekem a ps4 killzone-val együtt jött, "registered in Europe" áll a borító hátulján. de érdekes hogy ps3on eddig ezzel nem volt gond, uk storeról mindent le tudtam gond nélkül tölteni mostmeg nem? hát elkeserítő legalábbis szerintem.
  • n000rbi
    DLC-nél maradt, ahogy korábban.
  • Kandurex
    Nem arról volt szó, h nincs régió zár?
  • deep
    Na annyi van, hogy régiózáras. A lemeznek régiójának megfelelő store-ból kell leszedni.
  • Árpitallica
    Értem, bár érdekes hogy azt mutatja a KZ menüjében hogy kb 296-an játszanak a "just the new dlc maps"ban, szal nem értem xD
  • TDC Geronimo
    MSen látszik, hogy szoftveres cég. Néztem ott elég szép fw frissítések jöttek meg jönnek is a géphez. Sony meg nagyon leült.
  • TDC Geronimo
    Szoftveres banda még mindig nagyon béna náluk :(

• Moby
    lassan kezd kínos lenni, ami ps fronton zajlik...
  • deep
    Iszonyat mennyire bénák. A storeban azt mondja installed. A játék meg le akarja töltetni megint, ha rányomok a deathmach-re. Ekkora kretén bandát.
  • TDC Geronimo
    Írták gafon is, hogy ezt csinálja mindenkinél. Valamit elkúrtak...megint
  • deep
    Ugyanez történik nálam is. Szétbasz az ideg. Nem értem, hogy mit bénáznak a sonynál...
  • TDC Geronimo
    Jack Tretton has stepped down as CEO of SCEA.

:O
  • Árpitallica
    Az új ingyenes KZ:SF dlc pályáit letölti a gépem majd azt irja ki hogy: Waiting for install. és vártam is több órát de semmi, ugyanaz még mindig kiirva :( mi lehet a baj? Netemmel nincs gond vígan futnak a multis játékok. Valaki hasonló probléma ezzel?
  • TDC Geronimo
    Na most indult!
  • TDC Geronimo
    Nemsokára stream

• deep
    Page not found:( PS4-en sem látom a storeban. Ezek nagyon nem akarják, hogy hozzá tudjunk jutni.
  • TDC Geronimo

Messze még, de nembaj dolgozzanak csak vele.
  • Kongy
    Nagyon addiktív tud lenni a Knack :D Nem is értem, miért húzta így le a sajtó, talán mert nextgen exkluzívként sokkal nagyobbak voltak az elvárások.

Mindenesetre én a mai napig nem értem azt se, hogy az új Thief is miért kapott 70% körüli értékeléseket... egy remek játék, amiben volt meló bőven. Aztán ilyen Castlevaniák meg 85%-on vannak... vicc :D
  • TDC Geronimo
    Hát. Nappali városos rész akkora prevgen szint, mint a ház. 0 árnyék, iszonyat lapos fények. E3as bemutatóhoz képest ez sehol sincs. Ezért nem kell azt se elhinni, amit a Divisionból láttunk...

Ettől függetlenül várom. Abban a hónapban jön a Wolfenstein is.
  • miezviz
    Srácok én nem tudom mi van ebben a Knacben de hazahoztam haveromtól, betettem, nyálcsorgatva játszottam 3 órát amit kb 10 percnek éreztem.
    Mondom pihenés képen felrakom a nyári gumikat, erre azon kapom magam h nyomom mint az állat, hogy minél előbb betudjak jönni játszani :D
  • n000rbi
    WD, gamersyde
  • Moby
    Nekem oda sem adja.
  • n000rbi
    Megnéztem, de...ubisoft.
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    *le
  • TDC Geronimo
    Trailer elszedhető már innen
  • n000rbi
    Ideje volt, régóta nem hallottunk erről se semmit.

Röhögnék, ha erre válaszul a R* bejelentené a GTA5 ps4/xone verziót, május 26-i megjelenéssel :D
  • warass
  • TDC Geronimo
    Ma este 6kor UBI bejelentés. Xbox dash már lelőtte a poént. Watch Dogs traiere lesz meg hivatalos dátum, ami május 27.
  • n000rbi
    Az Eredeti játékok topikból páran esetleg?
  • TDC Geronimo
    Na látom reggel véletlen 0.49 font volt angol storen a Killzone. Páran le is csaptak rá.
  • shaddam
    Klikk
  • deep
    Oké, hogy kijött, de reggel próbáltam tolni, és azt mondta, hogy szedjem le. De nem találtam sehol a store-ban.
  • shaddam
    *Kijött
    Kár hogy prémium fícsör a hsz szerkesztés :D