121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#6749 Mert a sapkás gyűjtői.
Az alapverzió kóddal 44.99font, ~16800Ft. -
#6748 De ez drágább, mint az itthoni 18k-s árak. Akkor miért? :) -
#6747 £51.65, Forintban a gugli ír 19300-at (volt még reward pontom, az is lenyomta az árat) -
#6746 Mennyire jött ki forintban? -
#6745 Zavvin 10% kedvezmény van a nextgeny címekre. Be is csúszott egy infamous :D -
Angyisz #6744 Szerintem mivel Európáról beszélünk a Magyar accoddal simán töltheted a UK-s tartalmat hiszen egész Európa egy régió ilyen szempontból.
Pl. 2-es Európa -
Árpitallica #6743 Akkor az UK Store kilőve :( gondolom USA store se jó, akkor ezekszerint ha magyar akkot csinálok, magyar store-ról le tudom tölteni rendesen a kz map-okat? Nekem a ps4 killzone-val együtt jött, "registered in Europe" áll a borító hátulján. de érdekes hogy ps3on eddig ezzel nem volt gond, uk storeról mindent le tudtam gond nélkül tölteni mostmeg nem? hát elkeserítő legalábbis szerintem. -
#6742 DLC-nél maradt, ahogy korábban. -
#6741 Nem arról volt szó, h nincs régió zár? -
#6740 Na annyi van, hogy régiózáras. A lemeznek régiójának megfelelő store-ból kell leszedni. -
Árpitallica #6739 Értem, bár érdekes hogy azt mutatja a KZ menüjében hogy kb 296-an játszanak a "just the new dlc maps"ban, szal nem értem xD -
#6738 MSen látszik, hogy szoftveres cég. Néztem ott elég szép fw frissítések jöttek meg jönnek is a géphez. Sony meg nagyon leült. -
#6737 Szoftveres banda még mindig nagyon béna náluk :(
-
#6736 lassan kezd kínos lenni, ami ps fronton zajlik... -
#6735 Iszonyat mennyire bénák. A storeban azt mondja installed. A játék meg le akarja töltetni megint, ha rányomok a deathmach-re. Ekkora kretén bandát. -
#6734 Írták gafon is, hogy ezt csinálja mindenkinél. Valamit elkúrtak...megint -
#6733 Ugyanez történik nálam is. Szétbasz az ideg. Nem értem, hogy mit bénáznak a sonynál... -
#6732 Jack Tretton has stepped down as CEO of SCEA.
:O -
Árpitallica #6731 Az új ingyenes KZ:SF dlc pályáit letölti a gépem majd azt irja ki hogy: Waiting for install. és vártam is több órát de semmi, ugyanaz még mindig kiirva :( mi lehet a baj? Netemmel nincs gond vígan futnak a multis játékok. Valaki hasonló probléma ezzel? -
#6730 Na most indult! -
#6729 Nemsokára stream
-
#6728 Page not found:( PS4-en sem látom a storeban. Ezek nagyon nem akarják, hogy hozzá tudjunk jutni. -
Messze még, de nembaj dolgozzanak csak vele. -
#6726 Nagyon addiktív tud lenni a Knack :D Nem is értem, miért húzta így le a sajtó, talán mert nextgen exkluzívként sokkal nagyobbak voltak az elvárások.
Mindenesetre én a mai napig nem értem azt se, hogy az új Thief is miért kapott 70% körüli értékeléseket... egy remek játék, amiben volt meló bőven. Aztán ilyen Castlevaniák meg 85%-on vannak... vicc :D -
#6725 Hát. Nappali városos rész akkora prevgen szint, mint a ház. 0 árnyék, iszonyat lapos fények. E3as bemutatóhoz képest ez sehol sincs. Ezért nem kell azt se elhinni, amit a Divisionból láttunk...
Ettől függetlenül várom. Abban a hónapban jön a Wolfenstein is. -
#6724 Srácok én nem tudom mi van ebben a Knacben de hazahoztam haveromtól, betettem, nyálcsorgatva játszottam 3 órát amit kb 10 percnek éreztem.
Mondom pihenés képen felrakom a nyári gumikat, erre azon kapom magam h nyomom mint az állat, hogy minél előbb betudjak jönni játszani :D -
#6723 WD, gamersyde -
#6722 Nekem oda sem adja. -
#6721 Megnéztem, de...ubisoft. -
-
#6719 *le -
#6718 Trailer elszedhető már innen -
#6717 Ideje volt, régóta nem hallottunk erről se semmit.
Röhögnék, ha erre válaszul a R* bejelentené a GTA5 ps4/xone verziót, május 26-i megjelenéssel :D -
#6716 -
#6715 Ma este 6kor UBI bejelentés. Xbox dash már lelőtte a poént. Watch Dogs traiere lesz meg hivatalos dátum, ami május 27. -
#6714 Az Eredeti játékok topikból páran esetleg? -
#6713 Na látom reggel véletlen 0.49 font volt angol storen a Killzone. Páran le is csaptak rá. -
#6712 Klikk -
#6711 Oké, hogy kijött, de reggel próbáltam tolni, és azt mondta, hogy szedjem le. De nem találtam sehol a store-ban. -
#6710 *Kijött
Kár hogy prémium fícsör a hsz szerkesztés :D