121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Infamousből mitől ábrándultál ki? Csaknem azért mert nem lehet úszni? :D

Infamous még mindig marha jól néz ki, driveclub meg 100%, hogy VR cím lesz és szerintem emiatt nem is látjuk majd csak év végén leghamarabb.
  • Moby
    A gond ottvan, hogy perfektre csiszolt fw-el sem érdekelne túlságosan. A secondson iránti érdeklődésem csíráját is kiölték a héten. A driveclub gyakorlatilag meghallt. A the order a kurvanagy igéretek, msjd egyszer, a santa monica bekerült a leszaromkategóriába, a többieknél még bejelentés sincs, mint ahogy az indieheaven is egy öblös nagy hazugság eddig.
    Ez volna a TEH gémerplatform? 3 hónap alatt azt tudtam meg, kik nem fognak játékot csinálni, és hogy mennyire instabil az alaprendszer, meg hogy a kontroller tartóssága egy fos.
    Ez eddig elég gáz.
    Szóval, most, hogy a kíváncsiságom kielégítettem, és amit benne találtam az olyan nagyon nem tetszik, ráadásul jelenleg semmi cím nincs, amit várnék, kiugrok a platformból. Aztán erősen figyelek merre halad a dolog, és magamat ismerve az első nótidog játéknál visszatérek, de addig szinte biztosan nem.
  • SlickAdam
    beleszarnak a sajat studioikba (santa monica), beleszarnak a frissitesekbe, beleszarnak a hibajavitasokba, beleszarnak a vasarlokba is (olasz, spanyol, ... üzletekben van mindenhol ps4, angliaba is folyamatosan szallitjak oket, söt meg magyarorszagon is kaphato siman ha jol tudom, de pl - ez engem erint - nemetorszagban launch ota NINCS sehol), beleszarnak mindenbe, de ertheto is, nem egyszeru feladat szamolni a dollart...

• n000rbi
    Nem értem őket. Amennyire pozitív kép alakult ki róluk a launch-ot megelőző időszakban, annyira ellenszenves ez a mostani beleszarok-hozzáállás...
  • TDC Geronimo
    :(

Arconcsapnám őket, mert kurvára ráültek a launch előtte hypera.
  • n000rbi
    Én meg is mondom neked biztosan: NEM. :/
  • TDC Geronimo
    Na tippeljünk. Lesz a héten valami érdemleges FW update? :D
  • Ra1n
    A kulcsszó az utolsó patch....Ne csodálkozz, Dice termék....
  • SlickAdam
  • Angyisz
    "Az utolsó patch óta BF4(PS4) ha megölnek nem mutatja meg a kép alján az "elkövető" adatait (embléma, fegyver stb) másnál is eltűnt vagy csak nekem szar."

A fenti kérdést feltettem a BF4 topicban is de ott főként PC userek vannak, hátha itt hamarabb választ kapok a fenti problémára. Köszi
  • arty
    lokál coop! :)
  • TasManXT
    Ennél a többi map már csak jobb lehet. :D
  • deep
    Nemtom, ez ihlette meg őket, mindkettő a single kampányból jött.
  • TasManXT
    25 perc munkával komolyabbat dobnék össze. Nem értem. Ott van egy A park, Remains. Miért nem tudják ezt a színvonalat tartani?
  • deep
    Ugye? Egyik hányadékabb mint a másik.
  • TasManXT
    Ja kipróbáltam a 2 új pályát. Mik ezek a hulladékok?
  • deep
    Hadd hulljon a férgese tesó :D
  • TasManXT
    Nekem azzal is bajom van egyébként, hogy Infamous mindenféle többjátékos módtól mentes. Szeretem, ha benne van a játékban az opció, hogy a haverokkal is csapasd egyet egy fárasztó nap után. Nincs is annál jobb, amikor egy fos nap után Deep fegyvertárssal és egy sör lekísérésével ölünk némi ellent. 2014-ben szerintem a minimum egy játéknál co-op vagy multi. Minimum.
  • Moby
    Elfogadható érv :))
  • TasManXT
    Pc verzióban klikk fesztivál. Konzol verzió, egyik stick-el irányítod a karaktered, másikkal "gurulsz". Utóbbi csak a konzol verzióban van benne.
  • TDC Geronimo
    Nagyon tetszett ahogy átírták az irányítást kontrollerre. Marha kényelmes volt. PCn meg nem támogatja kontrollert így kanapégéming meg káucskóop kizárva :(
  • Moby
    Miért mennyiben lesz más vagy jobb a ps4 verza? Sok értelmét nem látom ennek.
  • TasManXT
    Nagyon jó a 2.0 és csúnyán elbaszták, hogy anno nem így jelent meg a játék. A konzolok érdekessége ugye a twin stick irányítás ami nagyon egyedivé teszi. A klikkelgetős irányítás annyira nem gyerebe. Az viszont igen, hogyha látok esni valami cuccot, akkor megvan az izgalom, hogy vajon mi lehet. A rohadt akciós házzal kinyírták ezt az élményt és egyébként is mindig fos cuccok estek. :D
  • TDC Geronimo
    Én is játszogatok 2.0ás patchel PCn és nagyon tetszik, de direkt ps4 verzió miatt nem akarok vele játszani. Ha jól emlékszem a 3at is talán 1 hónappal megjelenés előtt jelentette be konzolra blizz, remélem itt se kell sokkal többet várni rá.
  • TasManXT
    Igazából én is max azért venném meg, mert exkluzív... de valahogy jobban izgat a PC-s diablo 3 kiegészítő megjelenése. Azért külön rohadjon meg a blizzard, hogy még mindig nem jelentette be a PS4 verzió megjelenését, mivel azt szeretném megvenni. Lehet lemondom a pre-ordert és beszerzem olcsóért másodkézből... ebből is lesz úgyis 10 alatt 1-2 hónap múlva. :D
  • Moby
    Mondok jobbat: fasznak van benne víz?? Kérték a játékosok? Elengedhetetlen kellék?
    Mér nincs ott valami barrier, hogy oda se tudjak menni? Ez nem egy végtelen viilág, nem rohadtmindegy meddig tart?!
  • Evoluti0N
    Vagy tudjon járni a vízen, vagy bánom is én, de ez a meghal dolog elég béna. Még az első két részbe kvázi bele lehetett magyarázni, de ebbe már nagyon erőltetett.
  • arty
    mármint ps2-n, amikor a gta4 előtti sandboxokban nem lehetett úszni... ;)
    totál szánalom... miért nem oldják meg úgy, hogy jön egy mutáns cápa és kettéharap 20mp úszás után? :( még az is jobb lenne....
  • Moby
    Nem ezen kellett volna spórolni. Gyökérül néz ki.
  • Moby
    Hát nem rohanok érte én sem. Tegnap a közvetítésben amikor a kisgyerek elkezdte ecsetelni, hogy miért is jó direkt, hogy nem lehet úszni, meg meghalsz a víztől, nem sok kellett, hogy kikapcsoljam, és felejtsem örökre az egészet. Ps3-on még elnéztem...

/hint: nem az úszás hiányzik, hanem a nyomrult magyarázatok zavarnak
  • TDC Geronimo
    Perf miatt gondolom, mert nappal elvileg lesz árnyék. Éjjel nem lesz, ahol sok a fényforrás.
  • SlickAdam
    nalam mar alabbhagyott a zInfamous hype is, nem nyügöz le annyira, mint ahogy azt tavaly ilyenkor elkepzeltem. pedig neztem a lossless directfeed mittomenmilyen sokgigabajtos videot is plazmacseken. öszi ps4 vasar lesz ebböl.:)
  • Moby
    Kb semminek nincs árnyéka, ahova volumetric shadow kellene. Egy nagy statikus bemappelt izé az egész.
  • Angyisz
    A BF4-hez Én is Az UK store-ról szedtem le a prémiumot, igaz az accom is UK-s. Biztos vagyok benne, hogy a Magyar accoddal UK store-ról szedett tartalom működni fog. A régiózár dolog szerintem nem azon múlik hogy Te lokálisan hol vagy vagy hogy melyik store-ról töltesz. A gond akkor van ha pl. Te vásárolsz egy BF4-et az USA-ban vagy Kínában vagy Dél-Afrikában és azt itthon (Európában) használva európai store-ról akarsz letölteni hozzá tartalmat. Viszont a fenti országok store-járól ugyanúgy tölthetsz hozzá.
  • SlickAdam
    ez valami szellem srac, hogy nincs arnyeka?
  • Árpitallica
    Értem köszi! :) egy kérdés még, ha teszem azt valami csoda fojtán a BF4et fixálják ezt az idegesítö akadásokat multiban késöbb, akkor hozzá a premium-ot UK akkrol(ez a fõ fiokom) le tudom tölteni, vagy itt is magyar akkról kell megvenni hogy tudjak UK fiokon játszani vele? Fontos lenne mert akkor nem 35fontot veszek PS4re hanem forintosat, meg jo lenne tudni hogy hogyan lehet rájönni melyik régiozáras melyik nem, mert ha veszek 10fontért valamit, nehogy menjen a levesbe az egész mert uk akkon keresztül játszom sokat multit nem szeretném az összes ott szerzett pontjaimat elveszteni, nomeg magyar akkról 30 perc volt leszedni 1GB-ot mig UK-rol 5 perc!
  • n000rbi
    Nem rendeltem elő, az 1-2 is kimaradt. Review-kat megvárom azért, de egyelőre nem érzek késztetést a birtoklására.
  • TDC Geronimo
    Aki elmulasztotta volna

• Moby
    Sapkát? A trópusokra?
    Amúgy leírom ide is, mert nem volt téma, de nekem a tagnapi közvetítés elvette a kedvem az infamoustól.
    Szép volt, tényleg, ez nem kérdés, de én nem láttam benne többet mint egy infamous1-2 HD-t. Szóval szinte semmi újat, de hogy még repülni még mozogni is ugyanazzal a testtartással, meg mocappel mint cole...nah, hát itt eléggé a grafikára ment el a kraft.
  • TDC Geronimo
    “We have high expectations for Infamous: Second Son and are excited by the level of pre-orders which are exceeding that of The Last of Us at this point in the run up to its launch,” said SCE UK product manager Josh Walker.

Hát igen, ha nem nagyon van más ugye. Nagyon jó időben jön ki még az is megveszi majd, aki nem játszott régiekkel. Ez borítékolható volt.