121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#6870 Egy hosszúra nyújtott demo gyakorlatilag.Kis bemelegítés a Phantom Pain előtt,kis felvezetés.Szeritnem túlzás ezt teljes árú játékként adni,sőt szerintem létjogosultsági sincsen.Pesze míg a sok marha megveszi addig életben marad.Majd szépen fog fogyni és többen is bevezetik.
-
#6869 Magyarul ez a MGS5 Prologue? Mint a Gran Turismo esetében nem? -
#6868 Már megint egy X+1-edik árkád szemét? -
#6867 Maximum plus formájában fog az én gépemre kerülni... -
SlickAdam #6866 "Konzolokra költözik a tavalyi év egyik legmegosztóbb független játéka, a The Fullbright Company belső nézetű kalandja, a Gone Home: a Majesco Entertainment indie cimkéje, a Midnight City logó alatt fog megjelenni, méghozzá 2014 őszén. Hogy pontosan mely platformok érintettek, azt egyelőre még nem tudni - vélhetően ennek kapcsán még nem véglegesek a részletek." - G365
ez klafa! remelem plus-ba adjak :) -
#6865 Ps4 faborítás, potom 150 ojróért :) -
#6864 Najó azért ne túlozzunk :D
Tessalációt nem nagyon használ a fox engine az látszik. -
SlickAdam #6863 "PlayStation 4 Price Officially Goes Up In Chile" -
SlickAdam #6862
-
#6861 PS4 képek. Van akinek már megvan :(
-
#6860 Én ugyanúgy számolgatok, kalkulálok, értem a dolgot, pontosan tudom mit kéne, aztán...
Az érzelmeim irányítanak :D Másképp nem megy. Valszeg abból fakad, hogy már az a szórakozás része, hogy az überracionalitást kivághatom az ablakon ezen kérdésekben :) -
#6859 Egen, jogos - pedig én néha elkerekedett szemekkel olvaslak, amikor rengeteg helyen az árkérdést félretaszatjtod/taszajtatod...
(de ez nyilván a magam nyomora (nem szó szerint, csak ált. pont nem erre van píz, így minden döntésem mögött ott az árkérdés IS - vagy épp csak az)) -
#6858 Hát erről beszélek. Vagyis nem is árkérdés. 70-ért sem bolt. Annyiért már wiiu-t lősz, és még arra iis több a játszható exklu.
És a csodálatos greatnessnek hala, ez még várhatóan jó sokáig így is marad. Ezek a nyomorékok multiplat cucokkal óhajtják megetetni a 6millió vásárlójukat.
Mission impossible. -
#6857 és a kz is bennevan a pakkban?
bár ez nem az az ár, h megimpulzusvásárolnám.... :) (hiába több a bótban, hiába van hozzá játék... ilyen (játék)kínálat mellett öngyilkosság a gép, mert csak porfogó volna :/ szal tényleg csak 1%-ban érdekelt ... ) -
#6856 De nem látom értelmét. Ha csak kz-re kell arra odaadom. Nem sürge eladni. Ezért ne adj ki pénzt.
Neked pláne felesleges (ugyanezen okokból). -
#6855 120-ért hirdetem knackel.
Neked nyilván nem ennyi :) -
#6854 Greatness...az. Amihez a sonynak pont semmi köze nincs.
Mondjuk a greatness a szuperior pécés verzában fog lakni, nyilvánvalóan :D -
#6853 nekem mondj már egy árat :D
vagy hogy hol hirdeted? :)
(jön a szülinap, bár tény, h a kz letolása után én is tanácstalan lennék ...) -
#6852 Jájj de nagyon várom már! Bungie -
#6851 -
#6850 Rendben, csak nem tudtam a jelszó probléma normális-e.
Köszi! -
#6849 ?
Írtuk már párszor, hogy karbantartás van estig -
#6848 Nem tudom. :D -
#6847 Rossz jelszóval nem enged be PSN!
Ilyenkor ez normális? -
#6846 Áh beszélek hülyeségeket....köszi :)) -
#6845 És fülbemászó zene.
-
#6844 Vagyis a Legends-et :) Rohadt jó, csak ismételni tudom magam, tonnányi tartalom, napi-, heti online-challenge-ek, kánaán :)) -
#6843 Ha Nolan North lesz Nate hangja (ami több, mint valószínű), akkor már nagyon rossz nem lehet :D -
#6842 Reméljük. De azt már látatlanban el merem mondani, hogy a grafikától tátva marad majd a szánk :D -
#6841 Nem érdekel egy ötödik uncharted. Megmontam láncskor. Ha ennyire nem képes megújulni a core nd, eltemetem őket is. -
heady #6840 Akkor megis milyen ertelmes autosjatekra lehet szamitani mostanaban? Keszul barmi hasonlo egyaltalan? Ilyen utemben a Project Cars is elobb megjelenik... -
#6839 Dehogy adom el :)
A héten még megveszem rá a rayman originst is :)
Meg még jópár címem van oda. Ill. Borderlands2-t is szándékom van vételezni, ha el nem basszák.
Arra az idei évre van címem. A továbbiakat meglátjuk. -
#6838 Szerintem egy ND játék nem csak a látvánnyal fog. -
#6837 PS Vitát is eladod? :) Én tavaly azon buktam hatalmasat.. az is remek Sony termék, amire 0 játék van :D
én nem féltem a játékipart. Biztosan lesz még évekig NFS, CoD, AC... :D Az más kérdés hogy milyen minőségben.
De az tuti, hogy mindenkit elfog majd a sárga irigység akinek nincs PS4-e, mikor a Naughty Dog előrukkol az új Uncharted-el :D Mert ha valaki, akkor az a játék minimum látványvilágban tarolni fog. -
#6836 De az is elég bszéds, hogy 3 nap alatt nulla érdeklődés volt a gépre, pedig ha meghírdetem a gyerek használt pelenkaját, arra is érkezik legalább napi egy ostoba kérdés.
Lehet a végén annyiért fogom hírdetni, hogy valami nepper megvegye... -
#6835 Akkor most full halott a PSN? -
#6834 Istenbizony nem tudtam még tegnap.
De úgy tűnik a sony rosszabb forgatókönyvet ír, mint amit vízionálok. Kérdés mikor pukkad ki az igéretlufi. 6 millióig könnyen ment, de recseg-ropog a kartyavár.
A géming matt meg nem kell aggódni. Amíg pc van, videojáték is van. -
#6833 Rohad az már legalább 10-15 éve :D -
#6832 Dologhoz hozzátartozik, hogy emiatt lett elhalasztva és nem most álltak neki megint. -
#6831 Hát az utolsó 1-2 hét mint PS4 tulaj nem volt a legjobb. Most majd jön a GDC ott felhájpolják a VR headsetet, amit majd 5* eltolnak és mire kijön fele olyan se lesz, mint amit ígérnek. Már kicsit kezd elegem lenni :(
Sorra derülnek ki a dolgok játékokról is, hogy parasztvakítás volt a graf és ehhez hasonló dolgok. Rohad a géming tényleg :/