121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • The Protector
    Egy hosszúra nyújtott demo gyakorlatilag.Kis bemelegítés a Phantom Pain előtt,kis felvezetés.Szeritnem túlzás ezt teljes árú játékként adni,sőt szerintem létjogosultsági sincsen.Pesze míg a sok marha megveszi addig életben marad.Majd szépen fog fogyni és többen is bevezetik.
  • DarkSector
    Magyarul ez a MGS5 Prologue? Mint a Gran Turismo esetében nem?
  • Kongy
    Már megint egy X+1-edik árkád szemét?
  • shaddam
    Maximum plus formájában fog az én gépemre kerülni...
  • SlickAdam
    "Konzolokra költözik a tavalyi év egyik legmegosztóbb független játéka, a The Fullbright Company belső nézetű kalandja, a Gone Home: a Majesco Entertainment indie cimkéje, a Midnight City logó alatt fog megjelenni, méghozzá 2014 őszén. Hogy pontosan mely platformok érintettek, azt egyelőre még nem tudni - vélhetően ennek kapcsán még nem véglegesek a részletek." - G365

ez klafa! remelem plus-ba adjak :)
  • n000rbi
    Ps4 faborítás, potom 150 ojróért :)
  • TDC Geronimo
    Najó azért ne túlozzunk :D

Tessalációt nem nagyon használ a fox engine az látszik.
  • SlickAdam
    "PlayStation 4 Price Officially Goes Up In Chile"
  • SlickAdam

• TDC Geronimo
    PS4 képek. Van akinek már megvan :(

• Moby
    Én ugyanúgy számolgatok, kalkulálok, értem a dolgot, pontosan tudom mit kéne, aztán...
    Az érzelmeim irányítanak :D Másképp nem megy. Valszeg abból fakad, hogy már az a szórakozás része, hogy az überracionalitást kivághatom az ablakon ezen kérdésekben :)
  • arty
    Egen, jogos - pedig én néha elkerekedett szemekkel olvaslak, amikor rengeteg helyen az árkérdést félretaszatjtod/taszajtatod...

(de ez nyilván a magam nyomora (nem szó szerint, csak ált. pont nem erre van píz, így minden döntésem mögött ott az árkérdés IS - vagy épp csak az))
  • Moby
    Hát erről beszélek. Vagyis nem is árkérdés. 70-ért sem bolt. Annyiért már wiiu-t lősz, és még arra iis több a játszható exklu.
    És a csodálatos greatnessnek hala, ez még várhatóan jó sokáig így is marad. Ezek a nyomorékok multiplat cucokkal óhajtják megetetni a 6millió vásárlójukat.
    Mission impossible.
  • arty
    és a kz is bennevan a pakkban?

bár ez nem az az ár, h megimpulzusvásárolnám.... :) (hiába több a bótban, hiába van hozzá játék... ilyen (játék)kínálat mellett öngyilkosság a gép, mert csak porfogó volna :/ szal tényleg csak 1%-ban érdekelt ... )
  • Moby
    De nem látom értelmét. Ha csak kz-re kell arra odaadom. Nem sürge eladni. Ezért ne adj ki pénzt.
    Neked pláne felesleges (ugyanezen okokból).
  • Moby
    120-ért hirdetem knackel.
    Neked nyilván nem ennyi :)
  • Moby
    Greatness...az. Amihez a sonynak pont semmi köze nincs.
    Mondjuk a greatness a szuperior pécés verzában fog lakni, nyilvánvalóan :D
  • arty
    nekem mondj már egy árat :D
    vagy hogy hol hirdeted? :)

(jön a szülinap, bár tény, h a kz letolása után én is tanácstalan lennék ...)
  • Totti5
    Jájj de nagyon várom már! Bungie
  • TDC Geronimo
  • Mr Manson
    Rendben, csak nem tudtam a jelszó probléma normális-e.
    Köszi!
  • TDC Geronimo
    ?

Írtuk már párszor, hogy karbantartás van estig
  • DarkSector
    Nem tudom. :D
  • Mr Manson
    Rossz jelszóval nem enged be PSN!
    Ilyenkor ez normális?
  • Moby
    Áh beszélek hülyeségeket....köszi :))
  • Kongy
    És fülbemászó zene.

• n000rbi
    Vagyis a Legends-et :) Rohadt jó, csak ismételni tudom magam, tonnányi tartalom, napi-, heti online-challenge-ek, kánaán :))
  • Kongy
    Ha Nolan North lesz Nate hangja (ami több, mint valószínű), akkor már nagyon rossz nem lehet :D
  • Kongy
    Reméljük. De azt már látatlanban el merem mondani, hogy a grafikától tátva marad majd a szánk :D
  • Moby
    Nem érdekel egy ötödik uncharted. Megmontam láncskor. Ha ennyire nem képes megújulni a core nd, eltemetem őket is.
  • heady
    Akkor megis milyen ertelmes autosjatekra lehet szamitani mostanaban? Keszul barmi hasonlo egyaltalan? Ilyen utemben a Project Cars is elobb megjelenik...
  • Moby
    Dehogy adom el :)
    A héten még megveszem rá a rayman originst is :)
    Meg még jópár címem van oda. Ill. Borderlands2-t is szándékom van vételezni, ha el nem basszák.
    Arra az idei évre van címem. A továbbiakat meglátjuk.
  • TDC Geronimo
    Szerintem egy ND játék nem csak a látvánnyal fog.
  • Kongy
    PS Vitát is eladod? :) Én tavaly azon buktam hatalmasat.. az is remek Sony termék, amire 0 játék van :D

én nem féltem a játékipart. Biztosan lesz még évekig NFS, CoD, AC... :D Az más kérdés hogy milyen minőségben.

De az tuti, hogy mindenkit elfog majd a sárga irigység akinek nincs PS4-e, mikor a Naughty Dog előrukkol az új Uncharted-el :D Mert ha valaki, akkor az a játék minimum látványvilágban tarolni fog.
  • Moby
    De az is elég bszéds, hogy 3 nap alatt nulla érdeklődés volt a gépre, pedig ha meghírdetem a gyerek használt pelenkaját, arra is érkezik legalább napi egy ostoba kérdés.
    Lehet a végén annyiért fogom hírdetni, hogy valami nepper megvegye...
  • Mr Manson
    Akkor most full halott a PSN?
  • Moby
    Istenbizony nem tudtam még tegnap.
    De úgy tűnik a sony rosszabb forgatókönyvet ír, mint amit vízionálok. Kérdés mikor pukkad ki az igéretlufi. 6 millióig könnyen ment, de recseg-ropog a kartyavár.
    A géming matt meg nem kell aggódni. Amíg pc van, videojáték is van.
  • deep
    Rohad az már legalább 10-15 éve :D
  • TDC Geronimo
    Dologhoz hozzátartozik, hogy emiatt lett elhalasztva és nem most álltak neki megint.
  • TDC Geronimo
    Hát az utolsó 1-2 hét mint PS4 tulaj nem volt a legjobb. Most majd jön a GDC ott felhájpolják a VR headsetet, amit majd 5* eltolnak és mire kijön fele olyan se lesz, mint amit ígérnek. Már kicsit kezd elegem lenni :(

Sorra derülnek ki a dolgok játékokról is, hogy parasztvakítás volt a graf és ehhez hasonló dolgok. Rohad a géming tényleg :/