121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#6950 Huh, most majdnem elcsábultam :D Nem szabad ide benéznem, mert az -18k :) Koncentrálnom kell a meglévő játékokra -
#6949 Hát elvileg holnap kapják meg. Ha kapnak eleget akkor gondolom igen -
#6948 Tehát ha most előrendelem tőlük, akkor szerdára nekem is itt van? :) -
#6947 Iszonyat tehetséges ember Nolan Northal egyetemben. Imádom mindkettőjüket. -
Evoluti0N #6946 Azért ahhoz nem kis tehetség kell, hogy szinte azonos hangot lehozzon, mint az "eredeti" Joker. Persze, hogy Hamill jobb, amikor ő játssza el már évek óta. -
#6945 Eddigi vélemények szerint letehetetlen sokszor, akkora fun a játék. Új powerek miatt az utazgatás is egy élmény. -
#6944 Fú... még ha maga a játékmenet nem is fog annyira bejönni, ezzel a látvánnyal el leszek sokáig az biztos... Folyik a nyálam már rendesen :D -
#6943 Na postoltak tömörítetlen képeket is capture cardal. Te atyaég ez a képminőség már bullshot kategória :D
-
#6942 Platinumból nekem már szerdára mondták, hogy kihozzák. 2 Nap már csak. HYPE! :D -
#6941 Azért Joker szerepében még mindig jobb volt Mark Hamill alias Luke Skywalker :D -
Evoluti0N #6940 Troy Baker lassan már minden AAA játékban benne lesz. Mondjuk érthető. Hihetetlenül tehetséges és százféle hangja van. -
#6939 Szerintem az arca is hasonlít :)
-
SlickAdam #6938 meg Joker, meg Joel, meg ... stb. -
#6937 Troy Baker lesz Delsin hangja? :D Ez csak most esett le. Ő volt Booker hangja is a BioInfben :D -
#6936 Thief-et végigvittem PC-n, Rayman-re meg ráuntam már.. Úgyhogy akit érdekel: eladó ! :D
Már unalmamban pótoltam a Batman Arkham City-t, mert mindenki el volt ájulva mekkora jó játék.. Hát fele annyira nem jó, mint amilyennek mondják, de egyszer végig lehet vinni.. :) -
#6935 4k-t adok érte bármikor :D
Én visszamondtam az enyémet - itt a Rayman Legends és egy bontatlan Thief a polcon. A Second Son-t majdnem megrendeltem, de mivel (hál'Istennek:D) azt mondták, hogy péntekre nem érne ide, így skippeltem azt is egyelőre :) -
#6934 :DD Ha valóban csak pár órás, akkor végigviszem és el is passzolom :) -
#6933 Hogy is mondtad? Max. 4k-t adnék a GZ-ért :D -
#6932 :))))
-
#6931 Van ahol már péntek elött szállítják? -
#6930 De tolnám már gechiiiii... -
"I'm still early on but its breathtaking visually and oh yeah it has the gameplay to back up the visuals. The controls are a tad floaty off the bat and climbing doesn't feel quite as solid as it did in previous games but traversal is even better. Using double smoke dashes into gliding my way through the city if fun.
Combat starts off fine and just gets better as you acquire new powers and ways to decimate the DUP. The amount of environmental destruction possible is pretty impressive considering the visuals on display and I just leveling an entire DUP checkpoint using the orbital drop.
Production wise this is on another level over the last two games. You still get the comic book panel art for certain sequences but the voice acting performances, cutscenes and general pacing of the story are superb. Seriously "Last of Us" tier in many ways. The face capture is superb!
I'm looking forward to digging in more tonight."
Ahogy olvasom gafon kb mindenkinek ez a véleménye róla, aki már tolja. 4 hosszú nap már csak... :y -
#6928 animációs film? -
#6927 -
-
-
SlickAdam #6924 megjobb lenne, ha dinamikusan valtozna... :S -
#6923 -
#6922 Gamekapocs Ground Zeroes teszt -
#6921 Mégis csak nekik sikerült megfelelő minőségben implementálni. Folyamatosan.
Az már más kérdés, hogy ötödik unchartedre játékként nem igazán vagyok kíváncsi, de a teknóra nagyon. Szóval majd vmi betyárminőségű streamben jöhet :) -
#6920 Fákkje most hívtak platinumból, hogy már szerdára megjön Infamous :O
Pénteken jelenne csak meg, mondjuk láttam már külföldön is jó pár helyen árulják. Kedden GDC, szerda infamous, csütörtök MGS. Micsoda hét :D -
sirpalee #6919 Azért mert leírták azokat a fejlesztési elveket, amiket évek óta mindenki sulykol? :))
Btw múlt hétvégén letoltam a KZ4-et, és nem voltam elájulva tőle... Anno a KZ2 sokkal nagyobbat szólt. De nembaj, már csap pár nap és MGS5GZ :) . -
#6918 Konzol studio megbízható? Ott lehet már venni PS4 headset-et. -
#6917 Nem akarlak elszomorítani, de #6900. Február 28. volt a Thief megjelenési dátuma, 26-án adták fel. (ami UK-n belül oda is ért volna)
Amikor értékelni kellett a helpdesk-et, a szöveges résznél be is írtam, hogy nem ártana, ha nem-UK vásárlóknak hamarabb postáznák az előrendelt játékokat, mert így kb. semmi értelme. (szóval ha mégis megkapod, nekem köszönheted:D) -
#6916 Azért örülnék ha úgy adnák fel, hogy megjelenésre ideérjen -
#6915 Külföldön már csomó helyen árulják infamoust :( -
#6914 Vótmá párszor, de most kijött hivatalosan az evil karmas mission
-
#6913 De csöcsöket eddig nem nyomkodtál vele...... -
#6912 Hát ez baromira nem az én stílusom.. -
#6911 Alien: Isolation - Creating the Alien