121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Na jöjjön akkor napi infamous. Szállítás alatt van még platinumba remélem ma megkapják :y

• Moby
    És nem is szállt el a rendszer csak úgy egyik pillanatról a másikra, hogy újra kell húzni mindent. Lehet itt ilyenekkel dobálózni, de a box rencere a nulladik pillanatában is betonba pofozta a ps-ét stabilitásban. Bár nehéz összefüggést találni, de valami rejtélyes oknál fogva pont ugyanígy volt ez az előző generációban.
    A sony pont olyan, mint a japó játékok: egy joviális, fejlődésképtelen, kizárólag teknót adoptálni bíró entitás.
  • TDC Geronimo
    Jó persze rengeteg dolog hiányzott onnan, de legalább ott belerakják. Itt is hiányzik/bugos rengeteg minden és eddig telibeszarták. Most megint lehet várni másfél hónapot egy fwre amiben lehet szintén nem lesz semmi...
  • Totti5
    Na végre a videó felvétel minőséget impruvoljak, viszont ami nagyon kellene az a screenshot. Psen nagyon jó h van.
  • shaddam
    Tedd hozzá, hogy alapjáraton az üres helyet se lehetett látni a hdd-n. Innen könnyű fejlődni :D
  • Moby
    A sony érzékelhetően rajtatartja az ujját a fanbase igényeinek ütőerén. Jó érzékkel nyúl rá a problémákra, és ad rá jó megoldást azonnal. Ezért is volt retekszar a ps3 rendszere, a psn és minden más 7 éven át (és szar ma is), és már most borítékolható, hogy nem lesz ez másképp ebben a generációban sem.
  • TDC Geronimo
    Game and app saves and updates. A game save progress bar will show you the status of your game saves. You will also be able to easily tell what games and apps are being updated or have been updated recently.
    Friends improvements. Notifications will be added to see when favorites and friends sign in to Xbox Live. This actually was one of the most frequently requested features from the first preview wave and we made it a priority to include it in the April update. Also, friends who are in multiplayer will be identified in the friends list. We’ll also add the ability to view friends’ most popular apps.
    Blu-ray 50 Hz video output support for content recorded at 50 Hz will resolve video playback issues some Xbox Live members in Europe are experiencing.
    Kinect voice and motion improvements will continue to fine tune the quality and reliability of Xbox One commands.
    Improved GameDVR video quality through compression algorithm improvements.
    Updates to Xbox One device management to address issues controlling TVs, set top boxes, and receivers that our customers have reported.
    New audio settings to tune how much volume is lowered when Kinect is used in communications.

Ez lesz az áprilisi box update és ott minden hónpaban jött eddig hasonló.
  • TDC Geronimo
    wow micsoda update 2 hónap után.
  • Ulthane
    Én félbehagytam. Igénytelen hulladék.
  • Kongy
    Hát ez nélkülözhetetlen volt. De hogy a share gombot mikor tervezik megcsinálni... -.- faszomat a sonyba már.
  • n000rbi
    Na lejött:

"Operation quality during use of some Playstation 4 format software has been improved."

Aha, oké.
  • n000rbi
    Közben csendben kijött az 1.62-es firmware, egyelőre fogalmam sincs mit javít (ha javít valamit egyáltalán)
  • shaddam
    A last of us is kapott 7 pontokat, aztán.. :D
  • n000rbi
    Lebegtesd meg ph-n a ps4 topikban, épp headset a téma :)
  • arty
    Mobilon neztem, k jol mutat.
  • Moby
    K.jó a karakterek viselkedése és mozgása. Jobb, mint eddig bármiben, amit láttam. Grafikával sincs különösebb baj.
    Az autós rész viszont minden szempontból gány. Mindenesetre jelenleg jobban érdekel lényegesen, mint az infamous.
  • janihunk
    Most ez mi?:

Grafikailag sehol nincs.
  • SlickAdam
    inkabb az ötösök es hatosok.:) de lehet, hogy felreertelmeztem az itteni reakciokat es szenzacios jatek (bar en inkabb a single reszre gondolok)
  • Moby
    Én csak ac4-et és bf4-et adtam el, de mindkettőn jó nagyot buktam, mert a kevés játék miatt rengeteg volt az eladó példány. De a nagyobb bajom, hogy ilyen árak mellett a digitdisztribnek értelme sincs. Majd olyan 5-6 k környékén begyűjtöm ezt is.
  • Kongy
    Legutóbbi játék, ami megérte az árát az az AC4 volt nekem. 12 ezerért vettem PS3-ra, és vagy 50 órát beleöltem. Na nem a sztoriba, hanem a sandbox kalózkodásba, nagyon élveztem.
  • Kongy
    Az biztos, hogy nem fogja megérni a 18 ezret. Ezt már most elmondhatom. Ezért is annyi lesz csak, hogy végigviszem, aztán meg adom is el 1-2 ezerrel olcsóbban. Annyit meg szerintem simán megér, így látatlanban is.
  • Moby
    Több nem volt benne sajnos az új fisemfos pályákkall. A régieknek a pixeleit meg névről ismertem már.
    És hát itt a nagy kérdés az infamoussel is: mennyi benne a tartalom. Mármint ami nem meló/grind/akármi. Mert ha az (nagy szám jön) 18 óra, akkor óránként ezerért mulattat, és vége. Az nem olcsó. Annyiért kurvajónak kéll lennie. Nem tudom tud-e ennyire jó lenni egy mai játék. Kétlem.
    Persze ez nem egy valós mérőszám, csak,ilyen cehhek mellett óhatatlanul is számolgat az ember.
  • Kongy
    Egészségedre :D Nekem 5 perc elég volt belőle.
  • Moby
    Talán az egyetlen olyan játékom volt, ami megérte az árát. 100 óra felett vertem a multijába. Ennyit vélhetően nem fogok a platform összes exkluzívjába tenni összesen.
    Annak a játéknak ez volt a lényege.
  • Kongy
    Jó szívvel is csak közepes.
  • Totti5
    Mi a rossz???? 7 pont???
  • Kongy
    Na ott a pont.. :D Nagy hulladék az is. A grafika az egyetlen értékelhető pontja, amúgy egy érdektelen, jellegtelen tucatfos fps.
  • SlickAdam
    KZ szinten rossz pontokat kapott, s a topik többsege nem is elvezte... :D
  • Moby
    Lehet, hogy az irtójó árban vett playstation fülesemtől meg kell válnom :( totál szar pc-vel. Olyan alapzaja van, mint a k.élet :(( ps-em meg megtartósban már nemigen lesz.
    Szóval ha valaki mond rá egy elfogadható árat, hajlanék az üzletre :D
  • Moby
    Hát a reviewk főleg a tömegigények alapján értékelik a játékokat, hiszen a cél az, hogy sokan elolvassák. Akinek meg másfajta igényei vannak, az meg nem olvas reviewkat.
  • TDC Geronimo
    Szerintem meg marhára nem. Teljesen egyedi vélemény a review. Én soha nem az alapján vettem vagy éppen nem vettem játékot.
  • Kongy
    Hát azért még kiváncsi vagyok... A Knack pont egy a kivételek közül, de 90%-ban helytállóak az értékelések.
  • TDC Geronimo
    Én meg leszarom az értékeléseket. Knack is 5-6 pontokat kapott nem? A topik többsége meg élvezte. Amúgy akik játszanak már vele azoknak mind tetszik.
  • Moby
    Remélem hatalmas meglepetés lesz, és érdemes lesz majd egyszer letolnom.
  • Kongy
    Üdv a klubban :D
  • n000rbi
    Megrendeltem, rohattymek! :DD
  • Kongy
    Iszonyat kíváncsi leszek az értékelésekre. Mert az addig oké, hogy a látvány beteg, de vajon a játék is beteg lesz-e... :D Mert önmagában a grafika nem elég, erre jó példa a KZ Shadow Fal..
  • n000rbi
    Beteg. Nem kérdés, hogy beszerzem.
  • SlickAdam
    na ez igen...
  • TDC Geronimo
    Na akkor még egy adag tömörítetlen csak neked aztán befejeztem! :D