121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #7030 van mar 10! perces "speed run" is.:D -
#7029 :( Megvettem volna tőled 2-3 ezerért... :D Ez 10-et nem nagyon ér.. De ha nem találok jobb ajánlatot, meg kell venni... :/ OW kritikában azt mondták 45 perc, az tényleg kurva kevés. Még úgy voltam vele, hogy oké másfél-2 óra, akkor kiadok érte 10-et, de így... -
#7028 Nem szabad eladni, megy a polcra, ha nagyon unatkozok lehet előveszem még:D -
#7027 Mennyiért adod? :DD Eladó egyáltalán? :D -
#7026 Ugyan már... Ez már tényleg vicc kategória, hogy hisztizel itt az úszás miatt. Nem egy olyan kiváló játék van, amiben NEM lehet úszni, mégis mindenki az egekig magasztalja. Ott van pl a Batman Arkham City is... abban is ha beleesel a vízbe, rögtön visszahúzatja magát Batman, és még az életéből is megy le.... -
#7025 Végig is vittem. Ezért pénzt kiadni hülyeség. max1ezresér' -
#7024 -
#7023 Aha tehát az első 2 rész neked nagyon tetszett ez meg nem, mert játékmechanikailag sokat nem változott még ha lett benne 4 teljesen új power stb. Értem, ja mégse :y -
#7022 Nah, 1 óra stream után annyit tudok, hogy:
-a grafika csodálatos, még így streamen is, előben nyilván mégszebb
-ez nem az a játék, amit meg fogok venni valaha is. Pontosan, szögre az lett, amit vártam az előzetesek, az elmondottak, és a trofilista alapján. Nem nekem készült sajnos. -
#7021 Kis tech fap fap
11,000: Number of ‘ashbit’ particles Delsin shatters into during a single smoke dash through the air. Each particle is individually textured (including the custom jacket!), before reforming!
75: Number of high-resolution scanned poses of Troy Baker’s face that were needed to train our performance capture system to produce Delsin’s facial animations. Troy had 168 tracked markers placed on his face and his head mesh resulted in 22,321 separate vertices (not counting his eyes, lashes, or beanie) that were used for various in-game animations.
32 machines are used in the render farmthat computed all the reflected/ambient lighting in the game.
Each rain drop is considered a particle and there are over 30,000 of them.
There are 1,024 sound variations of the smoke bolt. It will rarely sound the same twice.
Adaptive Ambient System enables each district to have its own atmosphere that conforms to the time of day, type of weather, and if the DUP controls it or if Delsin has freed it. -
#7020 Bár így lenne,de sajnos nem.
Az utóbbi idők talán egyetlej játéka ami nagyon tetszett az a Brothers.Azt érdemes lenne kipróbálnia mindenkinek. -
#7019 Szerintem ott épp döglődött :D -
#7018 "Itt most arról van szó,hogy azért egy generációváltástól elvár vmit az ember"
vs.
"Az előző infamousokban is ártott a víz.Nem kell ezen meglepődni."
Hát izé...ja :) Végülis a fényeffektusok hozták is a generációváltást :D
/Nem lepődtem meg. Elskippeltem az egész játékot. Nem emiatt, ettől sokkal bántóbb volt végigolvasni a trofilistát, és ráébredni, hogy gyak. a sztorin kívül mindent ismerünk a játékból, és az nem sok. -
#7017 >A KNACK meg úgy szar ahogy van
LOL. Te vagy ennek a generációnak a célközönsége. Tényleg. -
#7016 kép -
#7015 Neogafon volt ké ahol lubickol -
#7014 Az előző infamousokban is ártott a víz.Nem kell ezen meglepődni. -
#7013 Itt most arról van szó,hogy azért egy generációváltástól elvár vmit az ember és az nem egy ilyen szint ahhoz képest amit anno demo-ztak.A KNACK meg úgy szar ahogy van,a kutyát sem érdekelné az a játék ha nem 5db játék lenne a konzolra összesen........
Ez az én véleményem.
Mellesleg az nem élő város ahol a játékmenetre kihegyezett dolgokat csinálják az npc-k...mindenki telefonál.
Egy verekedős open wolrd-ben meg minden sarkon bunyózó gangek kellenének?Az lenne az élő lélegző város? -
#7012 Igen, már találtam, németektől. -
#7011 Épp miután beírtam ide, mégiscsak ránéztem és kapásból 3 is volt. -
#7010 Meghal a víztől. Ott mutatta az SP-s csávó 1 hete a kikötős küldetésnél. -
#7009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Delsin tud úszni -
#7008 Én egyet nem láttam, az előbb néztem. A kiszivárgott első 20 perces videót is lezúzatta a sony mindenhonnan. -
#7007 Igen, kicsit tartok tőle, hogy az lesz a veszte, hogy nem hömpölyög a neon meg az eyecandy a képernyőről, cserébe él a város.
A knacket ugyanezért húzták le, és köptek a belezúzott játékra. Ez lesz az egész ps4 sorsa. Tomboljon a tükröződés, meg a particle, játszani úgysem akar senki. "Ki akarna úszni egy videójátékban?".
ÉN :( -
#7006 Az már most is tele van vele, de még véletlenül se nézek a Live ikonra :) -
#7005 Hát a twitch amúgy is tele lesz fosva vele gondolom :) -
#7004 Mennyiért méred a fizetős demót? -
#7003 Remélem ez ps3/xbox360 demo és nem ps4.Így elnézve a GTA5 közelébe sem ér. -
#7002 Úgy tűnik, de legalább az elit ki van szolgálva :D -
#7001 nekem 0.5 így passzolom :D -
#7000 Hát marhajó... Látom a drágább collectors meg limited megjött a sima meg nem... -
SlickAdam #6999 na, igy korrekt ez a "jatek". promo verziokent, ingyen.
(igazabol csak irigy vagyok, nyomnam en is) -
#6998 Lám mit hozott a postás bácsi:)
-
#6997 1Mbps up birtokában átadnám a lehetőséget Gero kollégának :D -
#6996 Engem most. Csütörtökön kapják meg, és péntekre a futár. -
#6995 Igazán tolhatnátok livestreamet :D -
#6994 Most hívtak, hogy csütörtökön kapják csak és pénteken küldik. (nem tudom Gero, hogy ez Rád is vonatkozik-e, mert amikor én rendeltem, akkor már "szállítás alatt" volt, nem "előrendelés" - így nekem még futárdíj is lesz :P) -
#6993 Engem még fel se hívtak adatokat egyeztetni. Ezt lehet buktam :P -
#6992 Ma lesz a Sony GDC előadása, ahol elvileg VR headset bejelentés várható, de fasza időben lesz, mert nálunk az hajnali 3 után van. -
#6991 Valahogy minden második képen rajta van a víz. A víz, ami jól néz ki, de megérinteni nem szabad. Ami tonképp jó, mert ki akarna egy videójátékban úszni?* ^.^
/*SP-s ürge mondta, nem én :D