121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #7070 sot, 90 fok korul mar meg is pillantja a hatso fenyeket. -
SlickAdam #7069 ugy latom ket oldalon alul es felul is vilagit. 4 pont tehat. azokbol (el- es feltunesebol, meretebol) siman tudja mi a helyzet. joval 90 fok felett kene forogni, hogy ne lasson semmit.
no de majd kiderul :) -
#7068 Egyébként az új oculus prototípuson is ottvannak a lightmarkerek+kamera, tehát szinte teljesen megegyzik a két koncepció. -
#7067 És így lopja át a NASA az ötleteket az oculusból :D -
#7066 >miert ne latna a kamera?
Végig a szemcsin lévő lightmarkerekről beszéltünk, nem a move/ds4-ről.
-
SlickAdam #7065 - annyit tud, hogy kb merre van a keszulek, de hogy a karjaid (move) milyen tavol vannak attol, arrol sztem fingja sincs
- fejmozgasra gondoltam, igen. nos ha en jobbra forditom a fejem, a karjaim nem feltetlen mozognak vele egyutt, max egy kicsit ---> miert ne latna a kamera?
mint irtam, teljes szobaban forgolodas nyilvan nem megy, de szvsz nincs is ra szukseg. -
#7064 Bár a kép alapján mintha hátul is világítana. Ez lehet a megoldás a problémára. -
#7063 >maga a szemcsi (es a move a kezedben) pedig azert vilagit, hogy belül is pontosan megjelenithesse a dolgokat.
No, mivel a giroszkópok által amúgy is pontosan tudja a szemcsi pozícióját, ez könnyen beáltható, hogy erre a világon semmi szükség nincs.
>teljes 360 fokban meg biztos jo mozogni
Nincs szó elmozgásról. Ha oldalra fordítom a fejem, a két világító baszból jó esetben az egyiket, rossz esetben egyiket sem látja. Bármilyen további történésről a kamera már nem tud. Bármire is használja, az a funkció ilyenkor nincs. Aka szó nincs 360 fokról. -
#7062 "pl egy skyrim-on belül ha elkezdenel hadonaszni, akkor tenyleg latnad a karjaidat. lehet ehhez a szemcsi poziciojara is kivancsi. "
Ez így van, a Castle nevű demóban karddal, pajzzsal hadonászhatsz move-val a kezedben. -
SlickAdam #7061 en ugy ertelmezem, hogy van benne normal szenzor, mint az oculus-ban is. maga a szemcsi (es a move a kezedben) pedig azert vilagit, hogy belül is pontosan megjelenithesse a dolgokat. pl egy skyrim-on belül ha elkezdenel hadonaszni, akkor tenyleg latnad a karjaidat. lehet ehhez a szemcsi poziciojara is kivancsi. vagy nemtom...
teljes 360 fokban meg biztos jo mozogni (es lehetseges is), de nem hiszem, hogy az jarhato ut lenne a jatekoknal. gumiszoba meg apolo kene minden jatek session-hoz.;) eleg, ha a fotelben szedeleg jobbra-balra az ember. -
#7060 Gyanús, hogy ez is casual bohóckodásra lesz jó, mint a move, de ne legyen igazam. -
#7059 Amúgy pont holnap lesz oculus prezi is. Kíváncsi vagyok ők hol tartanak, mert a szájkarate az nagyon megy mindenkinek, de produktum az egyik oldalon sincs, se specifikációk, se semmi kézzelfogható. -
#7058 "Az Oculusnak ott van Carmack, nekünk a NASA. Vajon ki fog győzedelmeskedni?" :P"
Az oculus. A devkitből eladtak eddig 50000-et :D Ami egyúttal előrevetíti a rá majdan megjelenő tartalom mennyiségét is. -
#7057 Nem tudom, kérdezd a NASA-t :D -
#7056 Az világos, de minek? Mert ha látnia kell a kamerának, akkor szó nem lehet 360 fokról (még 180 sem). Pozicionáláshoz nem kell, ahhoz gyro kell. Maximum a kamerától mért távolságot lehet vele megállapítani, de ehhez rá kell látnia a kamerának, ami egy szabadmozgású eszköznél totális fail. Éshát a távolságra meg aztán mi szükség lenne? -
#7055 Ahogy a move-nál, látod ez is fénylik kéken, hogy a ds4, meg move-val a kezedben már karácsonyfának hass. :D -
#7054 Ezt én sem értettem, mindenesetre őrületes fasságnak hangzik.
Akárcsak ez a "Forward prediction is key to getting rid of latency". És ha rosszul tippel, az különösen fasza lesz, mert az meg plusz lag. -
#7053 Mi a túrónak használja a kamerát? Milyen tracking? -
#7052 -
#7051 Ezek még lemaradtak (fáradok :)):
Tracking builds on PS Move and DualShock 4 technology, "supports forward prediction." Position and rotating head tracking: 1000HZ, 3 Meter Working Volume, Full 360 Degrees.
Audio: "True spatial sound, synthesized by simulating the human ear... Created by real world experiments using speaker/microphone arrays. -
#7050 A teljes ign liveblog, fotókkal, akit érdekel -
#7049 Prototípusról van szó, fejlesztőknek szánták. Ezért is jelentették be a GDC-n.
-kijelző 1080p, 90+ fov (nem végleges)
-bármilyen fej-, fülhallgatót támogat
-a trackinghez a kamerát használja
-irányításhoz ds4, move, szintén a kamera segítségével (vr headset + kamera bundle incoming :))
-a játékokra fókuszálnak elsősorban, de más piacot is megcéloztak vele
-egyelőre csak ps4-gyel kompatibilis
-a prototípus vezetékes (5m), de dolgoznak a wireless megoldáson
-low latency, high framerate kulcsszavak, meglátjuk mit tudnak kihozni belőle
-egyelőre a London Studio fejleszt vr-ra (The Deep), más csapatok egyelőre kísérleznek vele
-kipróbálható demók a gdc-n (többek között egy oculus rift cím is, valamint egy speciálias Thief demó)
-ár, végleges specifikációk, megjelenés nem ismert
Végül egy idézet a konfról:
Az Oculusnak ott van Carmack, nekünk a NASA. Vajon ki fog győzedelmeskedni?" :P
-
#7048 -
#7047 -
#7046 Úgy néz ki tényleg megcsinálják... -
#7045 Kent véjt!
---
Közben a gaf már haldoklik, pedig még majdnem 2 óra múlva lesz a Sony GDC konf. (ottani idő szerint, nálunk 3 körül :P) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a VR dolog csak egy felfújt lufi, vagy tényleg meglépik. -
#7044 Nah, egész hosszan néztem az inf. streameket .
Elképesztő, őrületes, döbbenetes a város, az épületek, a környezet és a részletek kidolgozása. Messze túlmutat bármin, amit eddig láttam. Remélem ez egyfajta iránymutatás a jövő játékainak is. -
#7043 Kudnt fájnd it -
SlickAdam #7042 bát diszvanz bettör
-
#7041 DCOU online dev írta
You have probably noticed that the download size of updates on PlayStation 4 has been larger than on other platforms. While this is partially due to the higher resolution assets on PlayStation 4, this is also due to differences in the way the platforms work. We know this is an important issue and we are working with the Sony PlayStation Team to both improve the patching process and reduce the size of downloads. Because these improvements are not trivial and because they impact all games on the platform, they are not something that can be completed overnight. We currently expect the launch of the improved patching system around April of this year.
Hmm lehet akkor talán áprilisban lesz valami értelmesebb update is ezzel a patch rendszerrel együtt. -
#7040 Snake így mozgott a MGS4-ben is, nem? :D -
#7039 MGS-t néztem hétvégén 360on.
Teknóban ez az engine prevgenen is rettentő jól néz ki, hát még nextgenen, 60 fpsel. Az átvezetők olyan jól vannak összerakva ( frények, effektek ), hogy yutobon simán el lehet adni nesze nextgennek is. Tényleg parádés.
A játék már nem. Animációk egy része jó, a másik fele borzalmas szó szerint... Irányítás nem állt kérzre, az AI butus, a mechnaika nekem túl japánosan ésszerűtlen, de hát ha ilyen volt mindig akkor nincs mit tenni. Igazából csak a graf érdekelt, abba meg remek.
Ezért a demóért aki kiad 10 ezret..... -
SlickAdam #7038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7037 Azért ez...
-
#7036 Hát a videojáték az a téma,amit nem veled fogok megvitatni. Ez ebben az életben már nemigen fog változni. -
#7035 Not bad :D
-
#7034 Lol
Japók. -
#7033 :DDDDDDDDDDDDDD Szokás szerint ezzel a hülye rizsával leplezed a hülyeséged :D -
#7032 Szokás serint halovány dunsztod nincs miről beszélek :))
Köpök az úszásra, de mindegy is. Te megveszed az infamoust, én nem. Ezzel semmi baj nincs. -
#7031 A játék maga jó, nyitottság is jót tett neki, csak ezért pénzt nem kéne kérni, max 10 ójrót.