121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Hétvégén szerintem. Vagy legkésőbb jövőhét közepén.
  • TDC Geronimo
    Mikor fog felkerülni storeba MGS vajon? Ránézek 1 után hátha felrakják UK idő szerint éjfél után.
  • Kongy
    Ne viccelj már :D KotOR-ban lehetett a leggecibb beszólásokat odamondani mindenkinek, amit játékban eddig láttam :D Ki nem hagytam volna egy-két halálos fenyegetést, és értelmetlen gyilkosságot :D Én tuti itt is gonosz leszek :D
  • n000rbi
  • Moby
    uh, hát gyakoroló szülőként egész más hangnemet ütök meg, ha tudom, hogy főleg kislányok járnak a topikba
  • n000rbi
    Én good karmával fogom tolni (KotoR-ban se tudom milyen sithként végigjátszani :)).
  • TDC Geronimo
    Én is elsőre jó végigjátszást tervezek aztán másodjára kiélem magam, infamousként :D
  • Moby
    Én ma nagyon új dolgokat láttam, mert a srác aki játszott elég jól nyomta, elég jól felpimpelte delsint, és főleg good karmat tolta, ami pont nem jellemző a játékosokra, de az alapján egynél többször fogja végigtolni mindenki kivétel nélkül (bár láttam elég sok karmafüggetlen magas szintű képességet, ami totál új volt nekem). Na szóval szerintem messze nem láttatok még mindent, sőt...szóval addig álljatok le erre a pár napra, amíg ez így is van :)
  • TDC Geronimo
    Sajnos gafon belefutottam már a többi powerbe is :(

Elég beteg az biztos bár nem sokat láttam belőle, de az elég volt :D
  • Kongy
    Kb egy gameplay-t sem néztem a játékból mostanában, csak az itteni képekből informálódok, mert nem akarom lelőni magamnak a poént, majd a gép előtt döbbenjek meg :D
  • TDC Geronimo
    Ne is mond, azt hittem ma már itt fogom tolni :(
  • n000rbi
    Jaja, Gero, le lehet állni :D
  • Moby
    sokkal-SOKKAL jobb cuccok vannak ettől benne, de ne lövöldözzétek le gifekkel magatoknak :)
  • Kongy
    Hagyd már rá ezeknek a gifeknek a postolását, így is nehéz kivárnom a pénteket!!
  • n000rbi

Befosás. (van egy olyan érzésem, hogy süvíteni fog a gép, miközben játszunk :D)
  • Moby
    Azt én is látom, hogy a jóságfaktor még mindig jóval nagyobb a platformban, ezt egy percig nem kérdőjelezem meg. Ott van az UC-kban, a sokadikban, és ott van mindenben. Ellenben látom az áldozatokat, a leépülést azokon a területeken, amikre ráül a sony, és a stúdiói a sikerek okán. És most nagy a siker, ilyen módon látványosak a elhanyagolt dolgok is. A mostani helyzet az én üzenetem, a szavazatom arra, hogy elvárom a...
    - jól működő rendszert
    - az indulásra beígért címeket, amikkel eladták nekem a gépet
    - az új ip-ket, és azután mehet tőlem a rókabőr bármire
    - megbízható gépet
    - frissítéseket, okésúl üzemelő%tartalommal bíró psn-t
    Ezekből minden már nem tud megvalósulni, de ha elindul a folyamat, és látom a változást, jövök, és tolom újra a szekeret pénzzel.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Lesz új IP nótitól nem kell beszarni, főleg last of us sikere után. Sokan viszont szeretnének egy újabb UCt, köztük én is. Ami biztos, lehet az a 20. UC vagy 10. last of us vagy akármi. Amihez nóti hozzányúl az arannyá változik és itt nem csak a grafikáról beszélek.
  • Moby
    Kimondhatatlanul, végtelenül, kétségbeejtően telibekettétorkonszarok egy ötödik nathadraket, AKÁRMILYEN szép is.
    Nem azért mert rossz. Nem azért mert nem élvezném, hanem azért, mert goblinúr örökérvényű bölcselete alapján a pénztárcámmal tudom csak kifejezni, hogy mit szeretnék. És én nem szavazok ötödik unchartedre, amikor egy tlout is kiszar magából ez a stúdió, meg még kitudja mit, amit sosem fogunk megtudni, amíg áncsártiddel kalapozzák a pénzt.

Tlou-ra visszatérve: igen, pont azt várom, hogy a sony visszaédesgessen magához ilyenekkel. Nem kellene könyörögni a pénzemért, csak meghallgatni az igényeimet.
  • TDC Geronimo
    Hát azért sony nem csak arról híres, hogy ül a régi sorozatokon... last of ust is gen végén adták ki egy teljesen új IPt. UC meg addig nem fog szerintem érdekelni, amíg be nem mutatják :P

• Moby
    >de hátha mernek újítani a TLoU-s "vezetéssel".

Semmit nem mernek. Ha mernének bármit is, nem áncsártided csinálnának. Pláne azok után, hogy egy egész más címmel zsebeltek be mindent, még egy idióta is látja, hogy másra van szükség. Ők nem. Unalmas már ez a killzone-uncharted-infamous-godofwar* biztonsági játék, de rohadtul. Legfőképp ezért nincs most gépem, a rencergondok kevésbé bosszantottak. Ha a szotyi a saját studióval sem hajlandó kimozdulni a barlangjából, én nem pénzelem őket tovább. Csinálják, én leszarom, de nélkülem.

*jaj a két generáció óta lószart sem érő, a múlt emlékeiből jól megélő köpedelem granturismot kifejeltettem a megélhetési exkluzív felhozatalból. Bár ott pont van reménysugár a driveclub által, mégha más liga is.
  • Moby
    UC nem érdekel. The Order talán, bár amit eddig láttam belőle az olyan nagyon nem fogott meg (prüszkölök a steampunktól), de lehet jó is gémpléjben. Nehéz bármit is mondani abból a semmiből, amit eddig láttam.
    Driveclub érdekelne, ha jó lesz. És most nincs is több cím a zsákban.
  • TDC Geronimo
    Hát én látok esélyt arra, hogy az order kijöjjön meg talán az UC is év végén.
  • n000rbi
    Nótiék elég régóta dolgoznak az UC4-en, jó lenne egy őszi megjelenés. Mondjuk már én is kezdem unni, de hátha mernek újítani a TLoU-s "vezetéssel".

Atyaég mi lesz ott látványban (és remélem a többi rovására sem megy)
  • Moby
    Jó lenne még az idén 2-3 ilyen cím (bár erre sok esélyt nem látok), és akkor év vége felé talán már berántanám ezt is. Inkább jövőre lehet aktuális. Az idén maximum bejelentések lesznek.
  • n000rbi
    Lehetne már péntek késő délután
  • Moby
    Egy csomó mindent láttam, ami tetszik, de mind spoiler, szóval úgyis látni fogjátok. Viszont a kidolgozás az egyszerűen földbedöngöl. Őrület. De jó vele játszani is, persze ehhez nagyban hozzájárul, hogy a csodás környezet felfedezése és élmény.
  • TDC Geronimo
    Szerintem leghamarabb ez 2015 év végén jöhet, legalábbis nem látok esélyt hamarabbi megjelenésre. Ha eltalálják az árat meg lesz hozzá szoftver is, akkor ezzel nagyot durranthatnak.
  • TDC Geronimo
    Jól hangzik. Meglátjuk majd mi sül ki belőle.
  • n000rbi
  • n000rbi
    Szerintem lesznek direkt csak vr-ra fejlesztett játékok. Nem hinném, hogy bevállalják a normál és a vr editiont.
  • Moby
    Nyah, most néztem olyan user I:SS streamjét, akit nem a "nextdzsen grefix" meg a ószom érdekelt, hanem a játék, és nem is nyomta rosszul.
    Azt kell mondjam jó a játék. Okés. Jöhet! (majd, egyszer) :)
  • Moby
    Ez már inkább a deveken múlik, a kijelző ettől még nyilván tudhat ennyit. A stúdió meg oldja meg. Ha egy forza kihozható a gyengébb vason 60 fps-el, akkor az vr-en 30fps-re már oké. Vagy mondhatnám a guerilla trükkjét a killzone multiban, ésatöbbi. Kompromisszumot kell kötni a setupban. De mivel szűz terület, abszolút fejlesztési kérdés, hogy miként vezetik be. Az más kérdés, és továbbra is nagyonnagy félelmem, hogy rettenetes pluszmunka lesz a kétfelé optimákolás, kétféle assetek, kétféle megoldások...nem sokan fogják bevállalni. Pécén ez ugye egyszerű, és ez lesz az oculus sikere: vegyél nagyobb vga-t. Egy-az-egyben leképezhető a 2d tartalom. Ugyanúgy ahogy most is: az nvidiának saját megoldása van arra, hogy bármilyen randomtartalmat "sztereoszkóposít". Itt fixhw-en nem lehet majd egyazegyben leképezni. Melózni kell majd hozzá sokat.
  • n000rbi
    Nyilván, csak az eddig látottak alapján a műszerfallal, kocsibelsővel nem lenne gond ennél a játéknál. (ugye a Driveclub-ról se tudunk semmit, lehet vele csúszik :D)
  • SlickAdam
    en az 1080p-t nem hiszem el. tovabbra is ket kijelzöröl / keprol van szo / szem. ahhoz a ps4 gyenge.
  • Moby
    Ez még saccra két-három év, mire leveszed a polcról.
  • n000rbi
    Driveclub!
  • Moby
    Az ár és a tartalom fog dönteni. Egy morpheusra rácsiszolt gt7-el, meg egy jó árazással még akár pukkanthatnak is vele. Csak hát ahhoz rögtön feledni kellene pl. a recycled/nem létező műszerfalakat és hasonlókat, ami nem tudom menni fog-e japó barátainknak :)
  • n000rbi
    Na csak sikerült kiokoskodni :)
  • Moby