121274

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Akkor oké, mert mindenki más igen :)
  • n000rbi
  • Sir Quno Jedi
    ÉN nem.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem amúgy az nem tetszett a bemutató videókban, hogy kontrollerrel szerencsétlenkednek, mikor pont ehhez való (lenne) a move rod. Akkor azt valóban fegyó/kezek helyett tudod használni, a sityakkal meg nézelődni.
  • n000rbi
    Én a DS4 lightbar-járól beszélek, te? :)
  • Moby
    Aaaa kontrolleren lévő lightbarról van épp szó :)
  • Sir Quno Jedi
    Ha lekapcsolja, akkor ez csak egy videószemüveg, amilyeneket eddig is gyártott a sony (is).
  • n000rbi
    Jogos, de ha nem akar kamerát, vagy majd VR headsetet használni, akkor a lightbar fölösleges. (tehát lehetne kikapcsolható igazán)

Szerk.: oké, nem teljesen igaz, mert a színekkel azonosítja a különböző player-eket.
  • Sir Quno Jedi
    Bazki! Mégis hogyan lehetne lekapcsolni, mikor EZZEL működik vaze! A move kamerája ez alapján állapítja meg, hogy merre nézel stb. HA kikapcsolnák, akkor nem működne.
  • Moby
    Persze ezzel meg így adok a szarnak egy pofont. Nyilván. Én is tudom.
    Nehéz dolog elvekkel élni :)
  • Moby
    Ez egy óriási dolog, de ez nem idevaló téma. A bajom nem a létezése, hanem hogy megint olyan dolgot gründolnak, ami van. Dehát fel kell találni újra, mert nem is a sony lenne, ha nem így lenne. Miért nem azt gründolják, ami NINCS? Miért nem a driveclubbot tolják erőforrással? Nincs valódi racing játék a playstation zászlóshajóra lassan 5 hónappal a megjelenés után!!!!
    Csodálatos az infamous, le a kalappal, de ez a suckerpunch érdeme, nem a sonyé. Amiért duplán gyűlölöm őket, mert nem tudom őket úgy bojkottálni, hogy a suckerpunch kimaradna alóla, akik viszont ezt nem érdemlik meg.
    Pontosabban triplán, mert így én sem tudok egyelőre játszani egy remek játékkal.
    Szóval fontolóra vettem tegnap, hogy megveszem a játékot pénteken, aztán lesz gép hozzá amikor lesz, amikor hajlandó lesz összekapni magát a sony.
  • Kongy
    Na igen. Mondjuk engem se az Oculus, de a Sony saját VR szemüvege se érdekel, de ez én vagyok. Én nem látok ebben többet egy nextgen Kinect-nél. Majd ezzel is lehet casual bohóckodni, mert, hogy minden fps-ben nem lesz ilyen irányítás az fix.
  • Moby
    Ezért kéne új IP. Ami készült is, amíg le nem állította a sony...máig nem értem miért húzta ki őket a sony a bajból, és miért nem terelte az egészet a helyes irányba. Miért nem az uj IP-t hagyták állva? Miért csinálnak csupa baromságot mostanság? Fasságokba tolnak időt és energiát, miközben a fontos dolgok szétbaszódnak. Ez a vr szarság kinek kellett? Ott az oculus. Miért nem ültek le velük? Mi a fasznak kell mégegy hótugyanolyan termék? Miért nem a ps4 dolgait tolják/javítják?
    MIÉRT LETTÉL EKKORA FASZ AZ UTÓBBI IDŐBEN DEAR SONY?
  • Kongy
    Jaja, csak akkor nem részesülsz a "nextgen élményben" :D
  • SlickAdam
    PSN-en egyebkent 20 font a Ground Zeroes (PS3), "ajandek" Peace Walker HD digital kopiaval. az ugy nem rossz. (s igazabol méksz szensz, hiszen anelkul nem is erthetö a GZ)
  • Kongy
    Csak az ugye már nem lenne God of War... :D
  • Kongy
    Hát igen, ez az egyik, a másik meg, hogy mit tudnának még elmesélni? Kratos már mindenkit kiirtott. Maximum egy teljes reboottal tudnának villantani, esetleg Zeus lehetne a főszereplő és időben a "Great War", amikor legyőzi a titánokat.... hát nem tudom.
  • Moby
    Hát a 3-ban (technikailag) az volt a poén, hogy a szart is kitaposta a gépből. Kicsit olyan műízű lenne már, hogy ugyanazt felszkélelve kipukizná magából a ps4 különösebb megerőltetés nélkül. Ez így már nem ugyanaz. Ahhoz valami reboot kéne, de ugye pont tegnap tudtuk meg, hogy távozott a stúdiótól a gow3 szellemi atyja, szóval ezek már csak teoretikus kérdések.
  • Moby
    És valóban.
    Jöhet!
  • Kongy
    Hát ebben igazad van. Az Ascension-ön látszik mennyire kifáradt a széria. De a 3 volt a csúcspont szerintem, és én azt látnám szívesen PS4-en, nem egy gyenge Ascension 2-t... de sajnos ez nem kivánságműsor.
  • Moby
    Hamarosan lehet csapkorászni a gádofvórtizennyócban. Gondolom azt még kiadják, mielőtt szélnekeresztik az egész bandát. Az doszt elég kratosból (igazából már az eddigiek is untig elégek belőle).
  • Kongy
    Én a God of War 3-at nézném meg piszkosul fullhd-ban 60 fps-el...
  • SlickAdam
    "Ha elég ember mondaná azt, hogy igen, akkor lehet, hogy az EA és a BioWare fontolóra venné..."

mar regen fontolora vettek (szoval lehet, hogy mar keszul is). volt is hir rola.
  • SlickAdam
    tablet-rol linkeltem a speedrun videot. valamit benezett ezekszerint.
  • n000rbi
    +1
  • Moby
    Hát így tippre az 1-et elég sok meló lenne felpimpelni, lévén hogy anno a 360 volt a target, és elég fisifosi is lett a pécés verza. Dehát a bánat tudja. Ha van link, én aláírom persze :)
  • Ulthane
    Tegnap egy barátommal beszéltünk róla, ő is azt mondta, azonnal megvenné, akár 40 ezer forintért is.

Lehet, hogy kéne egy aláírásgyűjtést kezdeményezni az ügyben, valami nagy külföldi portálon.

Ha elég ember mondaná azt, hogy igen, akkor lehet, hogy az EA és a BioWare fontolóra venné...
  • Moby
    Azonnal újravenném a gépet hozzá..., de persze csak ha nem elmebeteg ára lenne a játéknak.
    De hogy jön ez ide? :)
  • Ulthane

Fizetnétek a Mass Effect-trilógia nextgenre írt változatáért, az összes DLC-vel együtt?

Minden ugyanaz lenne, mint az előző generációban, csak mostani látványvilággal. Mint pl. a Tomb Raider és a Definitive Edition közötti különbség.
  • Kandurex
    Oké, vagyis legalábbis számomra...
  • Moby
    Hát izé, az eladott 50K oculus devkit nem igazán arra utal, hogy bármi is eddig tartott :)
  • TomStorm
    :D
  • n000rbi
    A Nintendo válasza:

• n000rbi
    Ennek konkrétan semmi, mert a default youtube tüctüc-t linkelte, de szerintem a MGS: Ground Zereos-ra gondolt :)
  • Ulthane
    S ennek mi értelme?
  • Ulthane
    Végre valaki, akit szintén idegesít.

A fő Sony anyaúristen korábban azt nyilatkozta, hogy nem lesz kikapcsolható a lighbar.
  • Omlás
    Javíts ki ha tévednék de ez PS4-hez készül tudtommal. Az Ocolus meg főként PC szóval miért is is parázzon az Oculus ? Ha a kettő között választanom kell én special tuti a PC-s verziót választanám. Amúgy meg elfér a kettő egymás mellet.
  • SlickAdam
    nemet amazon-on elsö helyre ugrott a PS4. uuuugy, hogy december ota nincs a kinalatban, csak 3rd party eladotol (import cucc). ezek a gepek 500!!! euro + 20 euro postaba kerülnek. szep.:)
  • Kandurex
    Ha barátságos áron adják akkor eddig tartott az oculust dala...
  • n000rbi
    Megvehető a GZ magyar storeban is. 9363Ft...