121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#7230 Sejtettem, mert az én rendelésem is "Lezárt" státuszba került közben ;) Mivel vidéki vagyok, így várnom kell holnapig :) -
#7229 Hát akkor -
#7228 Megjött nekik a sima, én már el is hoztam -
SlickAdam #7227 -
#7226 Ha kb kiátlagolom a reviewkat, szinte pontosan azt kapom, amit én gondolok róla úgy, hogy kvázi véggnéztem a játékot streamen.
Aki eddig nem szerette, nem ezzel fogja megszeretni, lévén a játékmechanika szögre ugyanaz mint eddig. Aki szerette, az mégjobban fogja, mert csodás az egész világ, (szerintem) jobb a karakter, több a fejlődési pont benne,stb.
Akinek vannak vele problémái szintén megértem: a graf aránytalanul nagyon fejlődött a gémpléjhez képest. Egyúttal tetszik az is, hogy ez kezd fontos lenni. Mindazonáltal majdnem nyitócímnek elképesztően minőségi munka.
Tutira megveszem, élvezni fogom, de nem most, és nem a sonybojkott miatt, bár azt nem is függesztem fel emiatt. -
#7225 Még tán a mentésem is megvan. -
#7224 Amúgy van abban valami amit mondasz. 2 AC-t se bírnék egymás után letolni, de még Uncharted-et se... :) Kell köztük tartani egy kis szüntet. -
SlickAdam #7223 lehet elöször ujra kene probalnod a 2. reszt. -
#7222 De lehet, hogy csak túl sok volt 1xrre a két rész. Ha rápihentem volna, talán másképpen alakul... Hmmm... Meglátjuk. -
#7221 Ne. Ha a 2 nem jött be, akkor ez se fog. -
#7220 Nem tom. Első infémüszöt végigszenvedtem, elment. Azonban a másodikkal nem bírtam. Felénél már fájdalmat okozott, fizikait (pedig sokkal szebb). Máig ott csücsül a fiókban. Namost akkor kezdjek bele a harmadikba?!!? -
#7219 Second Son metacriticen 81%-on áll, ami nem hangzik rosszul. :) -
#7218 Rákitszájensz :) -
SlickAdam #7217 -
#7216 -
#7215 1 meg kettőbe ugyanaz a főhős volt :p -
SlickAdam #7214 uj karakter, varos ---> kösz. uj resz.
jobb sztori talalas, writing, ... ---> nos errol megoszlanak a velemenyek
mocap, latvany, ... ---> kösz. nextgen. azert ne ez tegye ki a pontszam nagy reszet.
te ugyis megveszed, majd irsz rola es akkor mi - akik nem szerzik be egybol - közelebb kerülünk az igazsaghoz. LEHETSEGES, hogy szenzacios az egesz. -
#7213 Van egy új karakter, új város, teljesen új story ami állítólag sokkal jobb lett prezentációban is, mint elődje. Fényéveket fejlődött a writing, az átvezetők, a történetvezetés és a mocap is. Nem látok itt problémát. Jó lehet side missionök terén alkothattak volna jobbat is. -
SlickAdam #7212 "Milyen legyen egy sorozat 3. része? Merőben más gameplayben, mint az előző kettő?"
na ezaz. ha naggyabol ugyanaz az egesz, repetitiv mellekkuldikkel es tarsaival, akkor nehogymar ugyanolyan magas ertekelest kapjon, mint 2-3 evvel korabbi elödje. sájni fész nem minden. -
SlickAdam #7211 pont a pont, ami a legkevesbe szamit naluk. lasd 1-el lejjebb ---> nyugodtan megnezheted a tesztet -
SlickAdam #7210 0 szpojler van a videoban, mert eleve csak a jatek elejebol vehettek fel videot, boss-okrol, kepessegekrol se mondhat konkretumot, csak korbeirja az elmenyeit. kapja rendesen a dislike-okat, pedig csak oszinte akart lenni. latom te is vedekezo-modba vagtad magad egybol. pedig a 3/5 is lehet jo, o se irja le teljesen, nem mondja, hogy ne jatssz vele. csak na... nezd meg.
ez 1 velemeny, de mivel altalaban egyetertek vele, ezert abbol indulok ki, hogy nem beszel hulyeseget. csupan nem azt mondja, amit elvarnak a hype-train utasai.
-
#7209 Vártam már mikor jössz a Sessler-féle 3/5 -tel :) Nem néztem meg, csak a pontozást. (az egyedüli, ami aggodalomra ad okot, hogy ők a Knack-et korrekten értékelték, ami ugye nálam a mérce a hitelességet illetően :D) -
#7208 Miért mit mond a kopasz? Olvastam ilyeneket, hogy nextgen látvány lastgen gameplay. Na most mi a nextgen gameplay? Eddig jelent meg nextgen gameplay? Akkora baromságokat tudnak összehordani, hogy vicc. Milyen legyen egy sorozat 3. része? Merőben más gameplayben, mint az előző kettő?
Reviewk... -
SlickAdam #7207 neeeeem nagyon tetszik, amit a kopasz Adam mond. latvany egyertelmuen fantasztikus, gameplay többe-kevesbe fun, de ugy erzem ez is jo lesz valamikor kesöbb. ez se hozott kozelebb a ps4-hez.
persze majd jöhetnek elmenybeszamolok, de ha lehet csak objektiven.:) -
SlickAdam #7206 wtf? -
#7205 day 1 patchel ilyen graf tuningok meg 5 órás+ content elég meredek :D -
#7204 Ma beszéltem velük, a srác azt mondta "nemrég ment el Laci a játékokért".
Reméljül 'Laci' sikerrel járt :D
(én is megmondtam nekik, hogy ha holnapra nem tudják kihozni, akkor ne is fáradjanak vele, jövő héten megveszem máshonnan olcsóbban.)
Egy barátom tegnap felhívta őket, ma megkapta a CE-t. (de ugye az alapváltozatból még nem volt 'raktáron') -
#7203 Nekem is csúszik a Bundle valszin holnap ha nem akkor jövőhét :/ :( -
#7202 platinumba még mindig szállítás alatt van mi a picsa van már. Holnapra nem jön meg visszamondom picsába azt megveszem digitálisan -.- -
#7201 Még 1 nap... -
#7200 Amiket eddig összeszedtek
Destructoid - 9.5/10
DualShockers - 9.5/10
VGNetwork - 9/10
GamerFitNation - 9/10
Gaming Age - A-
Kotaku - Yes
thesixaxis - 9/10
Joystiq - 4.5/5
GiantBomb - 4/5
Gametrailers - 8.8/10
IGN - 8.7/10
Polygon - 8.5/10
XGN.nl - 8.5
JeuxVideo - 16/20
Gamespot - 8
Pushsquare - 8/10
Gamersglobal.de - 8/10
Edge - 7/10
Videogamer - 7/10
Eurogamer - 7/10
Rev3 - 3/5
-
#7199 1.01 patch note
Full 1.01 Patch Notes:
Cole's Legacy Content Pack
FREE with pre-order
Explore the events immediately following inFAMOUS 2
Work with an investigative reporter to understand the source of conduit powers
4 story missions, approximately 1 hour of gameplay
inFAMOUS Paper Trail Storyline
FREE bonus missions and exclusive web content
Innovative online and in-game story arc co-developed by Sucker Punch and 42 Entertainment
Manga and murder, follow the trail of origami doves to discover the full story behind the D.U.P.'s occupation of Seattle.
19 story missions and corresponding web-based investigations, approximately 5 hours of unique gameplay.
Difficulty Balance
Normal difficulty has been slightly increased to challenge the player’s mastery of their powers
Expert difficulty has been fine-tuned to ensure it is the best experience for skilled gamers
Karma progression extended to support longer playtime
Boss Fights
The boss fights have been re-tuned for difficulty and fun
More dynamic boss behaviors and attacks
Pedestrians and DUPs
Engine performance tweaks to allow for more life and activity in the city
Increased pedestrian and traffic density and variety
Increased pedestrian-related karmic opportunities
Post-story enemy activity and D.U.P. raids
Technical Improvements
Graphics and performance improvements
Fixes for a small number of infrequent blocking bugs
PSN integration to support Paper Trail DLC
Source: InFamous Second Son Review Support Docum -
#7198 Jah, tényleg, ezek voltak azok a barmok is :D -
#7197 Megint azok a fránya pontszámok :D
Ezért nem ér SEMMIT se a pontozós rendszer.
Amúgy 7-8-9-9.5 pontokat kap. -
#7196 eurogamer
Knack:
4/10
(csak a miheztartás végett, kb. ennyire érdekelnek a pontszámaik) -
#7195 eurogamer:
7 / 10
/nem jobb, mint a killzone? Ezt azért erősen kétlem :D -
#7194 Negyed óra és jönnek infamous reviewk hátha valakit érdekel. -
#7193 jutyúb nem mén cégtű, nyilván... -
#7192 Na EZ biztos :D -
#7191 Legalább én egyéni vagyok... :D